-
71 -
75 -
64584 -
6480
71602 plików
40,32 GB
346 kcal
SEREK WIEJSKI Z MIESZANKĄ
DAKTYLOWO-MIGDAŁOWĄ, ILOŚĆ
PORCJI: 1
5 min | 346 kcal, białko 21.2 g, węglowodany
36.8 g, tłuszcz 13.4 g
SKŁADNIKI NA CAŁE DANIE (1 PORCJA):
Se re k w i e jsk i 0.12 kg, (0.5 opakowanie)
Da k tyle 0.03 kg, (5.5 sztuk)
P oppi n g z ama ra n tusa 0.01 kg
Mi gda ły 0.01 kg, (1 łyżka)
Wi órk i k ok osow e 0.01 kg, (1 łyżeczka)
SEREK WIEJSKI Z MIESZANKĄ DAKTYLOWOMIGDAŁOWĄ:
Wszystkie składniki wymieszać z serkiem wiejskim.
DRUGIE
ŚNIADANIE
283 kcal
SMOOTHIE MANGO Z JOGURTEM I
BANANEM, ILOŚĆ PORCJI: 1
7 min | 283 kcal, białko 6.2 g, węglowodany
55.2 g, tłuszcz 6.66 g
SKŁADNIKI NA CAŁE DANIE (1 PORCJA):
Ma n go 0.1 kg, (0.5 sztuk)
Jogurt n a tura ln y 0.06 kg
Woda k ok osow a 0.24 kg, (1 szklanka)
Ba n a n 0.12 kg, (1 sztuka)
Wi órk i k ok osow e 0.01 kg, (1 łyżeczka)
SMOOTHIE MANGO Z JOGURTEM I BANANEM:
zmiksować wszystkie składniki w blenderze
OBIAD
489 kcal
SAŁATKA Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI
20 min | 489 kcal, białko 28.9 g, węglowodany
66.7 g, tłuszcz 14.6 g
SKŁADNIKI NA CAŁE DANIE (1 PORCJA):
P i e rś z k urcza k a 0.1 kg
Sa ła ta lodow a 0.2 kg
O góre k 0.11 kg
O góre k k i szon y 0.06 kg, (1 sztuka)
O liw a z oliw e k 0.01 kg
Suszon a ba zyli a 0 kg
Suszon e ore ga n o 0 kg
Suszon y tymi a n e k 0 kg
Śliw k a suszon a 0.13 kg
G rza n k i 0.01 kg, (1.5 łyżek)
SAŁATKA Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI:
Pierś kurczaka przyprawić i grillować lub usmażyć bez
panierki. Pokroić na kawałki i wrzucić na sałatę
lodową. Pokroić ogórka zwykłego oraz ogórka
kiszonego. Całość polać sosem: oliwa z oliwek +
przyprawy (bazylia, oregano, tymianek) i posypać
drobno pokrojonymi suszonymi śliwkami. Dodać
grzanki.
KOLACJA
283 kcal
BUDYŃ KAKAOWY Z DODATKAMI,
ILOŚĆ PORCJI: 1
10 min | 283 kcal, białko 19.7 g, węglowodany
30.7 g, tłuszcz 11.6 g
SKŁADNIKI NA CAŁE DANIE (1 PORCJA):
Mle k o 2% 0.22 kg, (1 szklanka)
Ka k a o w proszk u, n i e słodzon e 0.01 kg, (2
łyżeczki)
Ż e la tyn a w proszk u 0.01 kg, (2 łyżeczki)
Mi ód 0.01 kg, (0.5 łyżeczek)
P oppi n g z ama ra n tusa 0.01 kg
Na si on a słon e czn i k a 0.01 kg, (1 łyżka)
BUDYŃ KAKAOWY Z DODATKAMI:
Żelatynę zalać 3 łyżkami zimnej wody i odstawić do
napęcznienia. Podgrzać mleko z kakao i miodem.
Dodać żelatynę i dokładnie rozpuścić ją w mleku.
Odstawić do ostygnięcia. Wierzch posypać
słonecznikiem i poppingiem.
Nie ma plików w tym folderze
-
0 -
0 -
0 -
0
0 plików
0 KB