-
23692 -
20627 -
203398 -
70478
326702 plików
3741,34 GB
![Foldery Foldery](http://x4.static-chomikuj.pl/res/152bece31a.png)
![Ostatnio pobierane pliki Ostatnio pobierane pliki](http://x4.static-chomikuj.pl/res/152bece31a.png)
-------------------------------------
na 1LITR WODY:
1 Łyżka SOLI
1 Łyżka CUKRU
~1 Łyżeczka PIEPRZU
~1 Łyżeczka PAPRYKI Słodkiej (w proszku)
~1-3 Łyżeczki MAJERANKU
3 Żąbki CZOSNKU
> Zagotować
Do gorącej zalewy włożyć mięso w całości
(wg uznania np; drób, karkówka itd.)
I gotować 20min, zostawić do drugiego dnia w zalewie
następnie ugotować do miękkości, jak wystygnie wyjąć
do krojenia w plastry.
SMACZNEGO Jagoda
✿ WŁOSKA KUCHNIA✿✿ | KANADA od Kuchni_ | książki kucharskie z przełomu XIX-XX wieku |
KUCHENNE SPECJAŁY_ | Kuchnia Arabska | kuchnia bułgarska |
KUCHNIA KASZUBSKA- PRZEPISY | KUCHNIA Magdy Gessler; v_Folder | Kuchnia po śląsku_ |
Kuchnia tradycyjna | Kuchnia Ukraińska | Kuchnia z Okrasą-przepisy_ |
KUCHNIE ŚWIATA; Kulinaria; v_ | kulinaria-czyli przepisy na coś pysznego | KULINARNY ATLAS ŚWIATA |
musaka | Przepisy; sałatki itp_ ══════════ | Przyprawy |
Tania Kuchnia_ |
- sortuj według:
-
27 -
29 -
1 -
0
59 plików
119,6 MB
![Chomikowe rozmowy Chomikowe rozmowy](http://x4.static-chomikuj.pl/res/a2dccdc43c.png)
![Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (311) Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (311)](http://x4.static-chomikuj.pl/res/cba406437d.png)