Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

Żeberka.jpg

Karola2 / Kulinaria / Mięsa / Żeberka.jpg
Mięsa - Żeberka.jpg
Download: Żeberka.jpg

140 KB

(640px x 480px)

0.0 / 5 (0 głosów)
PIECZENIE ŻEBEREK
1.Marynuje żeberka dzień wcześniej.

2.Żeberka obsmażyć na patelni z obu stron ruminiąc , nastepnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i przykryc i dusić pod przykryciem ponad 1 godz nastepnie do sosu który sie utworzy dodać małą łyzeczke musztardy i dalej dusić do miękkości ( ja dusze w piekarniku z włączonym tylko termoobiegiem) Jak juz żeberka beda mikkie powstały sos zagęsczam zasmażka z płaskiej łyzki masła i odrobiny mąki

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
Mięsa - Karkówka z cebulką w majonezie.jpg
Karkówka z cebulką w majonezie Składniki dla 4-6 osó ...
Karkówka z cebulką w majonezie Składniki dla 4-6 osób 6 plastrów karkówki, majonez, 1 duża cebula, sól ,pieprz, olej, Vegeta lub czosnek, ser żółty Opis przygotowania czas przygotowania: do 90 min 1. Opłukane plastry delikatnie rozbić, posmarować z każdej strony olejem. Przyprawić ,popieprzyć i rozłożyć na blaszce. 2. Na każdym kotlecie położyć cebulę pokrojoną w krążki i na to po kopiastej łyżce majonezu. Po wierzchu posypać tartym serem. I wstawić do piekarnika nagrzanego 190 C na 45 min. Danie to najlepiej smakuje z ryżem
Mięsa - Żeberka.jpg
PIECZENIE ŻEBEREK 1.Marynuje żeberka dzień wcześniej. ...
PIECZENIE ŻEBEREK 1.Marynuje żeberka dzień wcześniej. 2.Żeberka obsmażyć na patelni z obu stron ruminiąc , nastepnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i przykryc i dusić pod przykryciem ponad 1 godz nastepnie do sosu który sie utworzy dodać małą łyzeczke musztardy i dalej dusić do miękkości ( ja dusze w piekarniku z włączonym tylko termoobiegiem) Jak juz żeberka beda mikkie powstały sos zagęsczam zasmażka z płaskiej łyzki masła i odrobiny mąki
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności