-
568 -
1916 -
12320 -
6023
22412 plików
1240,53 GB
W nowej serii poradnikowej Hugh skupia się na liczbie 3. Uważa, że tylko tyle składników wystarczy, żeby przygotować zdumiewające w smaku i zniewalające w aromacie potrawy. Takie kompilacje jak mozzarella, pomidor i awokado są dowodem na to, że nie potrzeba wiele, żeby zrobić coś smacznego. Żeby potwierdzić tę tezę Hugh w każdym odcinku udaje się do dwóch szefów kuchni i prosi ich o stworzenie potrawy przy wykorzystaniu jedynie 3 składników. Rywalizację między kucharzami ocenia specjalne jury. Zwycięski przepis może być tylko jeden. Gośćmi programu są m.in. Gill Meller, Florence Knight, Sam Rom i Lisa Allen.
Hugh Fearnley-Whittingstall może być postrzegany jako postać nieco ekscentryczna, zwłaszcza po zetknięciu się z jego książkami, w których opisuje np. jak najłatwiej upolować i najlepiej przyrządzić ogrodowego gołębia lub wiewiórkę... Jednak poza mało praktycznymi poradami, można w jego publikacjach znaleźć wiele informacji o życiu na wsi i zmianie swojego życia na lepsze. Hugh Fearnley-Whittingstall zaczynał karierę kucharza w River Cafe, jest pisarzem i prezenterem telewizyjnym, znanym ze swojej kampanii na rzecz "prawdziwego jedzenia". Książki jego autorstwa i serie telewizyjne przyniosły mu niezwykłą popularność. Jest patronem National Farmers' Retail and Markets Association (FARMA), prowadzi też swoją autorską rubrykę poświęconą kulinariom w magazynie Guardian's Weekend. Jest założycielem organizacji River Cottage, promującej życie blisko natury i zdrową żywność.
- sortuj według:
-
0 -
0 -
3 -
0
3 plików
1,36 GB