Surowa wołowina po piemoncku.pdf
-
►dla dziewczyn małych i dużych -
●Graphic Authority Romantic album from -
☼ Jak radzić sobie ze stresem -
✔ Lekcje niemieckiego namp3 i pdf -
✔ Lekcje niemieckiego namp3 i pdf(1) -
✔SAMOUCZEK NIEMIECKIEGO -
11_08_2013_pap vintage kwiaty -
11_10_2013_pap christmas -
12_06_2013 vintage -
August day -
DEKORACJE CHOINKOWE -
Dieta Dukana -
Dieta Dukana - przepisy -
digital stamps_sama tilda magnolia -
eBOOKi 2017 (hasło - 12356) -
eBOOKi 2017 (hasło - 12356)(1) -
ekspresowy kurs dla początkujących -
J włoski -
Jeziora odnowienia - Ostrowska Edyta -
jezyk wloski -
Kolorowanki - kolorowy trening antystresowy -
kreatywne kolorowanie dla dorosłych -
KURS JĘZYKA NIEMIECKIEGO -
Langenscheidt -
Lekcje Video -
MAKIETY -
makiety różne(1) -
Motywy do kolorowania (digital stamps) -
Najnowsze e-booki -
NIEMIECKI -
OBRAZKI -
Papiery, tagi do druku -
Papiery, tagi do druku(1) -
pomysły -
pudełka -
Scrap - Fantasy Moments -
Scrap 1 -
Stemple Magnolia -
Stemple Tilda, Magnolia -
Stemple(1) -
Super tapety na telefon,,GIF,, -
Tagi -
Tapety na telefon 320x240 -
Tła -
Wortschatz (Słownictwo) -
Wspaniałe stulecie mp3 -
Zestawy -
Zestawy 3D -
Zestawy scrapowe, tubki serie -
Zestawy scrapowe, tubki serie(1)
![obrazek](http://www.cyfraplus.pl/ms_galeria/fotobase/15851_b.jpg)
Czerpie z tego, co najlepsze w tradycji i najbardziej wysmakowane w nowoczesności. Łączy wszystko razem w celu stworzenia kuchni pełnej pasji, smaków i zapachów. W odwiedzanych miejscach szuka tego, co w kuchni z Półwyspu Apenińskiego najlepsze.
Przepisami wymienia się z szefami kuchni, paniami domu, starymi przyjaciółmi i dominikańskimi mnichami. Z pasją przybliża nie tylko włoskie jedzenie, ale i kulturę, styl życia oraz ludzi. Sympatyczny kucharz i wielki entuzjasta grzybów robi to w tak zajmujący sposób, że każdy z widzów z pewnością stanie się wielbicielem włoskiej kuchni. Kuchni z ogromnymi tradycjami, a jednocześnie jednej z najbardziej nowoczesnych na świecie.
Na potrzeby swojego telewizyjnego show Antonio zostaje kulinarnym ambasadorem swojej ojczyzny i zabiera widzów w podróż po jego północnej części. Odwiedzimy sześć regionów: Ligurię, Piemont, Umbrię, Modenę, Wenecję i Weronę. Program otrzymał nagrodę World Food Media Award 1997 za najlepszy telewizyjny program kulinarny.
Antonio Carluccio, rodowity Włoch, prowadzący restaurację w londyńskim Covent Garden, należy do najpopularniejszych szefów kuchni w Wielkiej Brytanii. Jego restauracja zawsze jest pełna gości, otworzył też specjalistyczny sklep z włoskim jedzeniem. W telewizji pojawia się regularnie, świetnie sprzedają się też napisane przez niego książki, takie jak "Antonio Carluccio's Passion for Pasta", "A Passion for Mushrooms" czy "An Innovation to Italian Cookery". gospodarz programu: Antonio Carluccio