Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

Królik po dominikańsku.pdf

tenia66 / Anielska kuchnia / Antonio Carluccio ucztuje w Italii / Królik po dominikańsku.pdf
Download: Królik po dominikańsku.pdf

112 KB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

obrazek Kuchnia włoska ma historię równie długą i wspaniałą, jak same Włochy, a jednak udaje jej się być na czele światowych trendów i innowacji kulinarnych. Antonio Carluccio, włoski mistrz kuchni, nie jest pod tym względem wyjątkiem.

Czerpie z tego, co najlepsze w tradycji i najbardziej wysmakowane w nowoczesności. Łączy wszystko razem w celu stworzenia kuchni pełnej pasji, smaków i zapachów. W odwiedzanych miejscach szuka tego, co w kuchni z Półwyspu Apenińskiego najlepsze.

Przepisami wymienia się z szefami kuchni, paniami domu, starymi przyjaciółmi i dominikańskimi mnichami. Z pasją przybliża nie tylko włoskie jedzenie, ale i kulturę, styl życia oraz ludzi. Sympatyczny kucharz i wielki entuzjasta grzybów robi to w tak zajmujący sposób, że każdy z widzów z pewnością stanie się wielbicielem włoskiej kuchni. Kuchni z ogromnymi tradycjami, a jednocześnie jednej z najbardziej nowoczesnych na świecie.

Na potrzeby swojego telewizyjnego show Antonio zostaje kulinarnym ambasadorem swojej ojczyzny i zabiera widzów w podróż po jego północnej części. Odwiedzimy sześć regionów: Ligurię, Piemont, Umbrię, Modenę, Wenecję i Weronę. Program otrzymał nagrodę World Food Media Award 1997 za najlepszy telewizyjny program kulinarny.

Antonio Carluccio, rodowity Włoch, prowadzący restaurację w londyńskim Covent Garden, należy do najpopularniejszych szefów kuchni w Wielkiej Brytanii. Jego restauracja zawsze jest pełna gości, otworzył też specjalistyczny sklep z włoskim jedzeniem. W telewizji pojawia się regularnie, świetnie sprzedają się też napisane przez niego książki, takie jak "Antonio Carluccio's Passion for Pasta", "A Passion for Mushrooms" czy "An Innovation to Italian Cookery". gospodarz programu: Antonio Carluccio
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności