Dietetyk.xls
-
5 Projekt Technologiczny Restauracji -
6 Projekt Technologiczny PUB -
7 Projekt technologiczny Sklepu -
8 Projekt Technologiczny Zakład Produkcyjny -
9 Projekt Technologiczny Zaklad Wędliniarski -
ABBYY PDF Transformer v3.0.100.399 Portable -
Adobe Acrobat XI Pro 11.0.0 [PL] -
ANGIELSKI NA MP3 SUPER!!! -
Audit i certyfikacja -
AutoCad -
Biurowe -
Dwg_pliki -
Enzymologia -
GHP -
GMP -
Grill -
HACCP -
HACCP ciastkarnia, piekarnia -
HACCP prezentacje -
HACCP restauracja -
HACCP w sklepie spożywczym -
HACCP w stołówce -
Instrukcja bezpieczeństwa i higieny pracy -
Instrukcje, Karty HACCP GHP GMP -
Interaktywne kursy -
ISO 9001 -
Ksiega HACCP w sklepie spożywczym -
księga haccp w gastronomii -
Kurs na mysliwego -
Opracowania naukowe -
Polityka wyżywienia -
Projekt -
Projekty domów -
projekty nie moje -
Przed wyjazdem -
Przepisy haccp -
Przepisy kulinarne -
Seminarium dyplomowe -
System HACCP prezentacja -
system haccp trudne pytania proste odpowiedzi -
Szkolenie personelu -
Technologiczny Projekt Zakładu -
Wspólczesne trendy - mięso -
Wspólczesne trendy - mikrobiologia -
Wspólczesne trendy - mleko -
Wspólczesne trendy - roślinne -
Z akademika -
Zarządzanie jakością ISO 9001 -
ZUT Szczecin -
Żywienie w różnych stanach fizj
Wpisując w odpowiednią rubrykę wielkość jaką się chce spożyć można sobie ustalić dietę.
W folderze dokumenty jest parę plików mówiących o żywności i żywieniu człowieka – polecam
Odstąpię moje własne materiały z studiów 1 stopnia ZUT Szczecin Nauka o Żywności i Żywienie Człowieka, studia I stopnia niestacjonarne
Materiały tylko do pomocy, nie odpowiadam za twoją edukację.