-
11 -
0 -
57 -
1502
2018 plików
9,87 GB
Każdy właściciel zakładu prowadzący usługi w zakresie obrotu żywnością powinien powołać komisję HACCP (3 osoby) do opracowania i prowadzenia Księgi HACCP.
Ponadto sanepid wymaga aby Właściciel Zakładu posiadał wiedzę z zakresu HACCP, GHP/GMP.
Moja dokumentacja jest przygotowana w porozumieniu z Państwem (mogę być 1 z trzech członków komisji HACCP) i przy wprowadzeniu systemu HACCP nie ma ŻADNYCH CZYNNOŚCI, w późniejszym etapie tylko prowadzenia zapisów bieżących, wprowadzania zmian pokontrolnych, audytu, zmian pokontrolnych sanepidu.
Jeśli chcesz otrzymać dokumentację należy przesłać informacje na e – maila HACCP.dokumenty@wp.pl: Kontakt tel. 609 587 879 po 18,00 celem uzgodnień szczegółów.
Imię nazwisko właściciela
Nazwę lokalu i dokładny adres / NIP, REGON /
Osoby zajmującej się HACCP – em. (powinny być 3 osoby)
Krótki opis swojej działalności
Praca odbywa się w systemie ..I / II ..zmiany
Dokumentacja HACCP, GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy, wdrażanej w kilku zakładach, jest zgodna z aktualnie obowiązującymi przepisami.
Mogę wystawić Właścicielowi Zakładu zaświadczenie o przeszkoleniu z zakresu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP wg. Codex Alimentarius w Zakresie Produkcji i Dystrybucji Artykułów Spożywczych co uprawnia do prowadzenia wewnętrznego szkolenia przyjętych do pracy pracowników.
- sortuj według:
-
7 -
0 -
0 -
0
7 plików
2,67 MB