-
11 -
0 -
57 -
1502
2018 plików
9,87 GB
Jak chcesz otrzymać wszystkie materiały zgromadzone na płycie DVD to wyślij wiadomość na adres 123m101@wp.pl
Biochemiczne i fizjologiczne podstawy zdrowia | Dokumenty | Enzymologia |
Informatyka stosowana | Język Angielski | Krzymowski - Krew |
Patofizjologia | Podstawy biotechnologi | Polityka wyżywienia |
S II Chemia | S II Fizyka | S III Angielski |
S III Biochemia | S III Chemia żywności | S III Higiena i tokoksykologia żywności |
S III Inżynieria procesowaesowa | S III Maszynoznastwo | S IV Analiza i ocena jakości żywności |
S IV Mikrobiologia | S IV Mleczaestwo | S V Chłodnictwo |
S V Ogólna technologia żywności | S V Technologia roślinna | S VI Fizjologia żywywienia |
S VI Przetwórstwo mięsa drobiowego | S VI Tech mięsna | S VI Technologia gastronomiczna |
S VI Technologia rybna | S VII Ekonomika i zarządzanie | S VII Podstawy żywienia człowieka |
S VII Tech produktów uboczcznych | S VII Technolo produktów mięsnych | S VII Technologia produktów fermentowanych |
S VIII Marketing | S VIII Seminarium inżynierskie | S VIII Technologia produktów zbożowych |
Seminarium dyplomowe | Statystyka stosowana | Surowce pomocnicze i dodatki |
Systemy zarządzania jakościa | Technologia Żywności i Żywienie Człowieka | Technologiczny Projekt Zakładu |
Towaroznastwo żywności | Wspólczesne trendy - mięso | Wspólczesne trendy - mikrobiologia |
Wspólczesne trendy - mleko | Wspólczesne trendy - roślinne | Wspólczesne trendy w biotechnologii żywności |
Współczesne trendy w dietetyce | Żywienie róznych grup ludności | Żywienie w różnych stanach fizj |
Nie ma plików w tym folderze
-
0 -
0 -
0 -
0
0 plików
0 KB