Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
dakiro
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Robuś

widziany: 19.09.2020 18:28

dodatkowe uprawnienia
  • pliki muzyczne
    1527
  • pliki wideo
    9717
  • obrazy
    492
  • dokumenty
    130

13313 plików
2951,03 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
dakiro
Audiobook
Bajki dla dzieci filmy
 
123 Bajki dla dzieci
456 - Bajki dla dzieci
789 - Bajki dla dzieci
Bajki dla dzieci seriale
 
Dj Mixes 2009
Dla mocnych
Dokumenty
Filmiki
 
Fraglesy
Galeria
Kabarety
 
Kulinaria
 
15 minut Jamiego
30 minut Jamiego
ABC gotowania
ABC GOTOWANIA - sezon 2 - lektor PL
Adam na lato
Adam po pracy
Adam po pracy 2
Adam po pracy 3
Adam w sieci - patenty i triki
Anielska kuchnia
Anielskie smaki
Apetyczny tydzień z Rachael
Atelier smaku
Babeczki wigilijne
Biesiada Wielkanocna
Bitchin Kitchen Lektor PL
BITCHIN`KITCHE N - Sezon 1
BITCHIN`KITCHE N - Sezon 2
carving
Chińszczyzna w pięć minut
Dwóch łakomych włochów
Dziki obiad Łukasza Łuczaja
Dziki Zakątek, czyli grillowanie czas zacząć
Edmund nie lubi gotować
Euro według Gesslera
Ewa gotuje
Ewa gotuje - popr
Ewa gotuje(1)
FACECI OD MIĘSA - sezon 1 lektor PL
Fenomeny nowoczesnego świata
Gary Rhodes w kuchni przez cały rok
Gary Rhodes za stołem
Gotowanie po śląsku
Gotuj na luzie
Gotuj z Rączką
Greckie przysmaki z Zorby
Hiszpańska kuchnia na jesienne wieczory
Imprezu JEMY
Jacques Pepin Podstawy dobrej kuchni
Jak Przygotować Sushi
Jakubiak w domu 2
James Martin i jego ogród
Jamie odkrywa Wielką Brytanię
Jem i chudnę
Jem i chudnę(1)
Jesienne Atelier Smaku
Julie gotuje
Ken Hom i kuchnia chińska
Klimatyczny PRL, czyli Oberża pod Czerwonym Wieprzem
Koszer macher
Koszer macher(1)
Kotlety TV
Kuchenna chemia
KUCHNIA
Kuchnia chińska według Goka
Kuchnia francuska po prostu - POLECAM
Kuchnia po śląsku
Kuchnia po śląsku(1)
Kuchnia śródziemnomors ka i smaki Turcji
Kuchnia z Okrasą
KULINARIA NA VIDEO KLIPIE
kulinarne inspiracje
Kuroniowie rozgryzają
Kwestia Samku
Kwestia smaku
Ł`apetyt
Ł'apetyt 2
Łatwa kuchnia indyjska 2
LIDL - Cukiernia Lidla
Makłowicz w podróży
Małe Dania
Mammaryla
Maryla al dente
MasterCheef.1 PL
Meksykańskie przysmaki w El Popo
Michel ze smakiem
Mistrz kuchni Gordon Ramsay Lektor PL
Mistrz kuchni Juniorzy Australia Sezon 2 Lektor PL
Moje ciasto
Na tropie smaków Polski
Najgorszy Kucharz Świata (Worst Cooks in America) Lektor PL
NIEnaŻARTY
Nigella ekspresowo
Nigella gryzie
Okrasa
 
Okrasa
Okrasa gotuje
Okrasa gotuje 2
Okrasa łamie przepisy
Okrasa łamie przepisy(1)
Orientalne Smaki Miasta
Orientalny smak Indii
Ostoja - kuchnia myśliwska
Pascal
 
Pascal
Przepisy różne
Rewolucja na talerzu
Pascal gotuje
Pikantne smaki Indii
Po - smak Turcji
Podróże kulinarne Roberta Makłowicza
Przez żołądek do serca
Pyszna Wielkanoc
Pyszne 25
Rhodes na Karaibach
Rick Stein - Kuchnia śródziemnomors ka
Rick Stein i ambasador Japonii
Rick Stein i kuchnia śródziemnomors ka
Rick Stein kulinarni bohaterowie
Rick Stein na Dalekim Wschodzie
Rick Stein w Hiszpanii
Robert Makłowicz
Rybna kolacja Jamiego
Sąsiad na widelcu
Ser w plasterkach
Słoneczne atelier smaku
Smaczne przepisy
Smak Argentyny
Smaki bez granic
Smaki czasu z Karolem Okrasą
Smaki dla dzieci i mam
Smaki polskie
Smaki polskie(1)
Smakuj świat z Pascalem
Smakuj świat z Pascalem 2
Smakuj świat z Pascalem 3
Spiżarnia Maryli
Sushi
Szalona kuchnia Hestona
Szczypta smaku
SZCZYPTA SMAKU 2
Tajskie smaki w Herezji
Teo-ria smaku Teo Vafidisa
TOP CHEF
Tradycyjna polska kuchnia w gościńcu Oycowizna
Ulubione potrawy Rachel
W kuchni z Rachel Allen
Warsztaty smaku kuchni+ wyjadacze
Wideo blog Roberta Sowy
Wielkie grilowanie w Country Saloon
Wiem Co Jem
Wiem, co jem i wiem, co kupuję
Włoskie przepisy z River cafe
Włoskie przysmaki z restauracji Boscaiola
Włoskie smaki w Ti Amo
Wściekłe gary
Załóż fartucha u Janka Paszkowskiego
Zdrowe odżywianie - FAKTY
Zdrowie na widelcu
Żołądek czy rozsądek
Muzyka
 
Muzyka Polska
 
Playlisty
Prywatne
Przyroda i zwierzaki
Sport
 
walki
Technika
 
Adam Słodowy - Zrób to sam
Teledyski
Wędkarstwo Moje Hobby
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści

« poprzednia stronanastępna strona »
  • 71,5 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Program rozpoczyna wizyta Karola Okrasy w mleczarni w Mrągowie. Sprawdza, jak powstaje maślanka. Następnie wraz gościem, którym jest dr n. med. Małgorzata Kozłowska - Wojciechowska, przewodnicząca Rady Promocji Zdrowego Żywienia Człowieka, przygotowują dwie potrawy: roladki z kurczaka z szynką i szpinakiem z sosem z maślanki i gorgonzoli oraz pieczony krem kawowy z maślanki z gruszkami i sosem z malin.

z chomika aaarek70

  • 71,4 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Tym razem Karol Okrasa w ramach swojej podróży kulinarnej przez Wielkopolskę odwiedza dawny pałac Jabłonowskich i stadninę koni w Racocie. W dawnej wozowni, obok historycznego powozu, którym Ignacy Jan Paderewski wjeżdżał w 1918 roku do Poznania, Karol wraz ze swym pierwszym gościem, panem Andrzejem Kuźmińskim, przygotują pierwsze danie - typowo wielkopolską zupę ślepe ryby z ziemniaków. Następnie w pięknych pałacowych wnętrzach przygotuje, wraz z prezesem stadniny koni, panem Romualdem Kamińskim, drugą potrawę - kotlet Wilhelma Orańskiego. Wilhelm Orański, namiestnik Niderlandów, był w XIX wieku jednym z właścicieli pałacu, który po I wojnie światowej stanowił rezydencję polskich prezydentów, a bywali tu Ignacy Mościcki i Józef Piłsudski.

z chomika aaarek70

  • 80,7 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Tradycyjne podlaskie pyzy na bazie mleka i jego przetworów. Zanim biały płyn trafi na nasze stoły, przechodzi długą drogę... W menu: racuchy ze śliwkami i kefirem oraz pyzy ziemniaczane z sosem śmietanowo-pieczarkowym.

z chomika aaarek70

  • 71,3 MB
  • 21 kwi 11 13:41
W tym odcinku Karol Okrasa zaprosił do swojej kuchni profesora
Jerzego Borowskiego, kierownika Katedry Żywienia Człowieka Uniwersytetu
Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie. Pan profesor jest również wybitnym
znawcą polskiej tradycji kulinarnej. Jednym z elementów jego działalności
jest dbałość o zachowanie polskiego dziedzictwa kulinarnego i tradycyjnych
przepisów, dostosowanych jednak do współczesnych zasad żywienia.
Karol Okrasa zaprezentuje wraz z nim dwa dania: tatar z troci oraz
polędwiczki wieprzowe marynowane w powidłach, pieczone w liściach winogron
i podane z buraczkami.

z chomika aaarek70

  • 71,6 MB
  • 21 kwi 11 13:41
W programie potrawy z fasoli. Warzywo to znane jest w Europie dopiero kilkaset lat. Mieszkańcy Starego Kontynentu zawdzięczają ją Hiszpanom i Portugalczykom, którzy przywieźli ją z Ameryki jako kulinarną ciekawostkę. Dziś fasola znana jest na całym świecie. Zanotowano istnienie ponad 200 odmian, z których 20 uprawia się w celach spożywczych.

z chomika aaarek70

  • 71,0 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Tym razem Karol Okrasa rusza nad morze. Wspólnie ze znanym żeglarzem,
Jarosławem Kaczorowskim, wypłyną jachtem na Zatokę Gdańską. Pan Jarosław,
który brał udział w regatach dookoła świata i wyścigu samotników przez Atlantyk,
opowie o jedzeniu podczas dalekich wypraw. Po krótkim rejsie Karol Okrasa
przygotuje w kambuzie i na nabrzeżu dwa dania dla żeglarzy: lekki omlet z serem
twarogowym, ogórkiem kiszonym i pomidorami oraz dorsza smażonego z jabłkami.

z chomika aaarek70

  • 79,4 MB
  • 21 kwi 11 13:41
W ostatnim odcinku przed wakacyjną przerwą znalazło się miejsce na drobne podsumowanie. Na zaproszenie Karola Okrasy do studia przyjedzie redaktor Leszek Horwath, który od wielu lat zajmuje się polską kuchnią regionalną, prowadzi portal internetowy poświęcony regionalnym potrawom. Ze Starego Sącza, gdzie mieszka, gość programu przywiezie słój kiszonych rydzów. Zaprezentuje widzom, jak przyrządza się słynny żur z kiszonych rydzów z grulami. Z kolei Karol Okrasa poczęstuje swoim daniem z dzieciństwa - królikiem w jarzynach. Podczas gotowania obaj opowiedzą o polskich potrawach regionalnych.

z chomika aaarek70

  • 79,6 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Przez wiele lat dorsz był uosobieniem taniej i byle jakiej ryby. Wynikało to z jego obfitości – nie cenimy zbytnio tego, czego mamy w nadmiarze. Ale te czasy minęły. Dziś dorsza jest coraz mniej, a jego ceny rosną. Z powszedniej ryby, zazwyczaj smażonej w panierce i podawanej z surówką z kiszonej kapusty, zamienił się w rybę wykwintną, serwowaną na najelegantszych przyjęciach. W tym odcinku Karol Okrasa prezentuje nowe pomysły na dania z dorszem w roli głównej.

z chomika aaarek70

  • 78,5 MB
  • 21 kwi 11 13:41
W poszukiwaniu polskiego smaku Karol Okrasa dociera do zamku
w Rynie. Miejscowy kucharz, pan Krzysztof Mazurek, specjalizuje się
w daniach staropolskich, a zwłaszcza w kuchni rycerskiej. Co jadali rycerze,
kiedy nie walczyli z wrogiem, nie potykali się w turniejach i nie polowali?
W dawnej Sali Rycerskiej Karol Okrasa i jego gość przygotują dwa dania
godne rycerskiego stołu.

z chomika aaarek70

  • 78,9 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Co kraj to obyczaj, co dom – to inny wielkanocny stół. Przygotowując potrawy na świąteczny stół, można sobie pozwolić na więcej swobody i kulinarnych szaleństw niż w przypadku Wigilii Bożego Narodzenia.
POSK to działająca w Londynie organizacja polonijna, mająca na celu promocję i udostępnianie Polskiej kultury we wszystkich swoich formach. Przy okazji wizyty w stolicy Wielkiej Brytanii Karol Okrasa odwiedził siedzibę organizacji i przygotował tam dania na tradycyjne śniadanie wielkanocne.

z chomika aaarek70

  • 78,7 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Jak zjeść smacznie, zdrowo i nie tracić godzin na przygotowanie posiłku? „Kuchnia z Okrasą” to przewodnik kulinarny dla ceniących wyrafinowane smaki. Nasze podniebienie mile zaskakuje mistrz kuchni – Karol Okrasa. Dzięki jego przepisom na dobrze znane nam potrawy i składniki spoglądamy w nowym świetle. Podpowiadamy, jak łączyć je w zaskakujących zestawieniach i zapewnić niepowtarzalny smak naszym posiłkom. Precz z nudą w kuchni!

z chomika aaarek70

  • 79,1 MB
  • 21 kwi 11 13:41
W tym odcinku Karol Okrasa przemierza bojerem jezioro Niegocin, znajdujące się nieopodal Giżycka. Dociera do miejscowości Rydzewo, gdzie odwiedza Selwinę Nowakowską - miłośniczkę i wielką znawczynię miejscowych tradycji kulinarnych. Selwina Nowakowska pokaże jak przyrządza się plińce z pomoczką, czyli rodzaj placków z ziemniaków podawanych z boczkiem i pomoczką - pastą z twarożku, cebuli i czosnku. W programie będzie mowa także o innych daniach regionalnych.

z chomika aaarek70

  • 78,2 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Niegdyś trufle – dziś niezwykle drogie i rzadkie, zarówno z uwagi na cenę jak i rzadkość występowania – były częstym gościem na staropolskich stołach. Dowodzą tego liczne przepisy w starych polskich książkach kulinarnych.

z chomika aaarek70

  • 78,7 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Karol Okrasa odwiedzi zajazd w Zielonce. Jego właściciel - pana Artur Świerżewskie gromadzi tam pamiątki z filmów Jerzego Hoffmana opartych na Trylogii Henryka Sienkiewicza i odtwarza przepisy kulinarne z tamtego okresu. Karol zajedzie powozem, będą go witały salwy z armat. Następnie przy suto zastawionym staropolskim stole panowie przygotują pasztet z dzika. W studiu Karol Okrasa pokaże, jak przygotować pasztet z kaczki z grzybami i kaszą gryczaną.

z chomika aaarek70

  • 78,5 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Istnieje powiedzenie, że nalewki robią panowie, a wypijają panie. Dlaczego? Bo nalewki to takie „perfumy” dla podniebienia, aromatyczne, wyborne trunki, które raczej się sączy, niż pije. To napitki wprost wymarzone na kameralne spotkania, rodzinne przyjęcia czy babskie pogaduchy.

Mówiąc fachowo, nalewki to alkoholowe wyciągi z owoców, korzeni, kwiatów lub ziół zazwyczaj o 30–45 procentowej zawartości alkoholu. Sporządzane są przez zalanie składników alkoholem czyli proces maceracji, mogą być słodzone syropem. Po zlaniu następuje proces maturacji czyli dojrzewania nalewki w butelkach na półkach w piwniczce czy spiżarni.

Nalewki podaje się w małych kieliszkach (20–40 ml), do pikantnych przekąsek. Spotykane często w sklepach napoje o nazwie nalewka tak naprawdę z prawdziwymi nalewkami niewiele mają wspólnego i wytwarzane są w zupełnie inny sposób. Dlatego obecnie wielu wytwórców nalewek w Polsce mówi o konieczności zastrzeżenia nazwy nalewka dla tradycyjnych trunków, podobnie jak stało się z nazwą szampan we Francji.

W programie pokażemy, jak można używać nalewek podczas gotowania, wykorzystując ich wspaniały aromat i barwę.

z chomika aaarek70

  • 79,3 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Jak jeść smacznie i zdrowo? Karol Okrasa wraz z gośćmi programu przygotowuje potrawy, znane i zupełnie egzotyczne. Znajdą się tu również rady, jak łączyć składniki i serwować dania, zapewniając posiłkom niepowtarzalny smak i wygląd.

z chomika aaarek70

  • 79,5 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Karol Okrasa odwiedzi ekologiczne gospodarstwo w Słubicach niedaleko Płocka. Tu, osiadły od 20 lat w Polsce Szwajcar, pan Peter Stratenwerth prowadzi również ekologiczną piekarnię, w której wypieka chleb z własnoręcznie grubo mielonej maki. Chleb ten nosi staropolską nazwę hruby, co oznacza gruboziarnisty. Wraz z żoną Ewą Smuk Stratenwerth oprócz produkcji zdrowej żywności, działają na polu edukacji ekologicznej i kulturalnej dla miejscowej społeczności. W programie pokażemy jak wypieka się chleb tradycyjnymi metodami, od przemiału mąki, poprzez zaczyn i wypiek (wszystko bez ulepszaczy i konserwantów), a także przygotujemy dwa dania: serowe fondue, w którym będziemy maczać chleb i pastę z sera koziego i sałaty rukoli.

z chomika aaarek70

  • 61,8 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Tym razem, w związku ze zbliżającą się Wigilią, Karol Okrasa przypomni widzom mniej dziś znane, ale niegdyś popularne staropolskie potrawy wigilijne. W programie między innymi wigilijna zupa migdałowa i kapusta z krokietami orzechowymi.

z chomika aaarek70

  • 89,9 MB
  • 21 kwi 11 13:41
W programie Karol Okrasa zaprasza do Mszany w Beskidzie Niskim. Składa wizytę
w ekologicznym gospodarstwie rodzinnym, w którym pan Waldemar Maziejuk wraz z synami
hoduje kozy i produkuje z nich doskonałe sery. Widzowie mają okazję zobaczyć jak wygląda
dojenie kóz, ponadto poznają sposoby wędzenia serów.
Karol Okrasa przyrządza dwa dania: pierożki z kozią bryndzą oraz pstrąga pieczonego z kozimi
serami i papryką.

z chomika aaarek70

  • 90,3 MB
  • 21 kwi 11 13:41
gdzie znajduje się największy w Europie chroniony obszar bagienny. Oprócz wielu gatunków żyjących nad wodami rzadkich ptaków, w samej Biebrzy występuje dużo gatunków ryb, które przez wieki stanowiły pożywienie osiadłych nad Biebrzą mieszkańców.
Odwiedzimy Goniądz i na pomoście nad Biebrzą wraz z szefem kuchni miejscowej karczmy panem Piotrem Topczewskim przyrządzimy dwa dania z biebrzańskich ryb: biebrzańskie gałki rybne w rosole z warzywami i biebrzańskie ryby w zalewie korzenno–warzywnej.

z chomika aaarek70

  • 155,7 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Pierwszy czas na kalmary w Polsce przypadł na przełom lat 70. i 80. XX wieku. Wtedy to w polskich restauracjach, obok nieśmiertelnej wątróbki pojawiły się flaki z kalmarów. Nawet w smaku nie były takie złe - tylko ten wygląd! W zasadzie nie wiadomo skąd się wzięły, najwyraźniej trafiły do nas w ramach bratniej współpracy "na odcinku połowów dalekomorskich". W naszym cyklu "raz w miesiącu ryba!" proponujemy dziś zmierzyć się z kalmarami, bo szybko okaże się, że naprawdę warto, a ich smak trudno zapomnieć. Zatem, czas na kalmary!

z chomika aaarek70

  • 153,9 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Gościem programu jest Paweł Loroch. W menu dziś zaproponujemy tortillę z jagnięciną oraz makaron z combrem jagnięcym.

z chomika aaarek70

  • 153,9 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Ser to jeden z najstarszych produktów gastronomicznych; mnogość jego odmian pozwala na wspaniałe eksperymenty w kuchni. Dziś w menu: kurczak w sosie z gorgonzoli oraz klasyczne szwajcarskie fondue z serów ementaler i gruyer, serwowane z pieczonymi warzywami.

z chomika aaarek70

  • 154,0 MB
  • 21 kwi 11 13:41
W menu: sałatka z grillowanym kurczakiem, cukinią i awokado, sałatka z rukoli z parmezanem i sosem winogronowym oraz mieszane sałaty z grzanką i sosem pomarańczowym.

z chomika aaarek70

  • 155,1 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Gość: Alicja Resich-Modlińska
W menu: halibut pod sosem „zabajone” z kopytkami serowo-gruszkowymi oraz halibut pieczony z serem oscypkiem i kaszą gryczaną z wędzonym halibutem.

z chomika aaarek70

  • 155,1 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Gość: Agata Kulesza
W menu: carpaccio z półgęska z pesto z rukoli oraz pasztet z gęsi z gąskami i sosem malinowym.

z chomika aaarek70

  • 153,2 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Gość: Grzegorz Skrzecz
W menu: sałatka z ogonów rakowych oraz pielmieni czyli pierożki z rakami.

z chomika aaarek70

  • 157,3 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Gość: Maciej Grabowski
W menu: zupa piwna z kluseczkami serowymi oraz polędwiczki wieprzowe duszone w piwie

z chomika aaarek70

  • 71,4 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Gość: Ludwik Lewin
W menu: omlet z młodymi ziemniakami i rukolą oraz polędwiczki cielęce pieczone w omlecie z pęczakiem i botwinką.

z chomika aaarek70

  • 157,0 MB
  • 21 kwi 11 13:41
Gość: Barbara Markowska
W menu: babeczki marchewkowe oraz sandacz z marchewką w sosie pomarańczowym.

z chomika aaarek70

« poprzednia stronanastępna strona »
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    61
  • pliki muzyczne
    0

61 plików
7,6 GB




Boleslaw3333 napisano 7.05.2015 18:54

zgłoś do usunięcia
SERIALE FILMY NOWOŚCI 2015 ZAPRASZAM
Aga_Slodka

Aga_Slodka napisano 10.05.2015 10:29

zgłoś do usunięcia
Beata6699

Beata6699 napisano 24.06.2015 14:46

zgłoś do usunięcia
obrazekDużo Starej, nowej, najnowszej muzyki

anya.86 napisano 12.07.2015 08:57

zgłoś do usunięcia
NOWE FILMY 2015 - ZAPRASZAM
magdalenka95

magdalenka95 napisano 1.08.2015 17:49

zgłoś do usunięcia
obrazek
anya-86

anya-86 napisano 19.09.2015 10:43

zgłoś do usunięcia
SERIALE POLSKIE I ZAGRANICZNE - 2015 FILMY NOWOŚCI 2015 ZAPRASZAM
anya-86-filmy

anya-86-filmy napisano 3.10.2015 16:44

zgłoś do usunięcia
SERIALE POLSKIE I ZAGRANICZNE - 2015 , FILMY NOWOŚCI 2015 ZAPRASZAM
yoser66478

yoser66478 napisano 7.05.2022 02:42

zgłoś do usunięcia
Super chomik
doyec30638

doyec30638 napisano 6.01.2023 11:09

zgłoś do usunięcia
Super chomik
czarnecki10

czarnecki10 napisano 14.09.2024 19:26

zgłoś do usunięcia
obrazek PDF-y, gry oraz programy, książki, gazety oraz komiksy, zdjęcia, muzyka, filmy oraz seriale, erotyka, a także wiele więcej Zapraszam bardzo serdecznie!

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności