żywienie dzieci zdrowych i chorych pod redakcją hanny Szajewskiej.rar
-
Anatomia dla początkujących (cokolwiek511) -
Bieganie -
Biochemia -
biomechanika kliniczna testy -
Chemia żywności -
DIETETYKA -
filmy nowe -
Filmy o żywności, żywieniu, diecie -
fitness mózgu -
fizjologia -
FIZJOLOGIA i -
Głodówka i dieta dla zdrowia - Tomasz Nocuń -
igrzyska śmierci -
jadwiga kempisty -
Jesteś tym, co jesz – Gillian McKeith -
kawa i herbata -
Kler -
książki -
Kurs -
Mentalista -
Mentalista V -
MIKROBIOLOGIA -
moje- jpg -
Mulligan -
Projekt masaż -
ratownictwo medyczne -
rośliny lecznicze -
sąsiedzi -
Seria Z. Wieczorek-Chełmińskiej -
Sezon IV -
SpeakOut -
symulatory -
Tell Me More Special Edition -
terapia manualna(2) -
Wiem co jem -
Wiem co jem - Sezon 01 -
Wiem co jem - Sezon 02 -
Wiem co jem - Sezon 03 -
Wtajemniczeni. Mikropodróż przez ciało -
Yoga Zone -
Zagubieni -
ZAGUBIENI I -
ZAGUBIENI II -
ZAGUBIENI III -
ZAGUBIENI IV -
ZAGUBIENI V -
Zioła -
ZIOŁA -LECZNICTWO -
Żołądek czy rozsądek -
żywienie - Ciborowska 2009
2. Kompedium wiedzy o żywności i żywieniu – J. Gawęcki 2004
3. Mikrobiologia krótkie wykłady – J. Nicklin i inni 2006
4. Podstawy dietetyki – J. Bujko 2006
5. Normy żywienia człowieka. Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych – M. Jarosz 2008
6. Toksykologia żywności. Przewodnik do ćwiczeń – A. Brzozowska 2010
7. Suplementy diety – M. Jarosz 2008
8. Utrwalanie i przechowywanie żywności 2008
9. Podstawy żywienia klinicznego 2004
10. Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu – H. Gertig
11. Normy żywienia człowieka. Fizjologiczne podstawy. – Ziemlanski
12. Zywienie człowieka – Gawecki tom I – Podstawy nauki o żywieniu
13. Tom II – Zywienie człowieka zdrowego i chorego
14. Tom III – Zywienie człowieka a zdrowie publiczne
15. Chemia żywności – E. Sikorski tom I, II, III
16. Postępowanie dietetyczne w niedożywieniu – A. Rogulska
17. Dietoterapia - Gajewska
18. Żywienie w sporcie – Celejowa 2008
19. Żywienie w chorobach przewodu pokarmowego i chorobach metabolicznych – E. Poniewierka
20. Podstawy żywienia człowieka – Czerwińska ( dla ZSZ)
21. Żywienie osób w wieku starszym - M. Jarosz 2008
22. Otyłość u dzieci i młodzieży - E. Małecka 2011
23. Żywienie dzieci zdrowych i chorych
24. Na początku był głód - Konarzewski 2005
25. Psychologia nadmiernego jedzenia - Nina Ogińska-Bulik 2004
26. Podstawy dietetyki - Jacek Bujko 2006
27. Praktyczny podręcznik dietetyki - pod redakcją Mirosława Jarosza 2010
28. Żywność wzbogacana a zdrowie - Hanna Kunachowicz 2004
30. Zaparcie - Przekleństwo współczesnego człowieka - E. Sklianskaja 2000
31. Niedożywienie związane z chorobą. Występowanie Rozpoznanie - B. Szczygieł - 2011
32. Niedożywienie związane z chorobą. Zapobieganie Leczenie - B. Szczygieł - 2012
33. Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach - M. Jarosz - 2011
34. Toksykologia współczesna - pod redakcją W. Seńczuk - 2005
35. Nałóg jedzenia - Marek Bardadyn - 2011
36. Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka - Jan Fiedurek - 2007
37. Ocena wartości odżywczej żywności, żywienia i stanu odżywienia - J. Przysławski - 2009
38. Praktyczne aspekty leczenia żywieniowego - M. Sporadyk, P. Paluszkiewicz
39. Biotechnologia żywności - W. Bednarski