-
1526 -
5051 -
4313 -
1995
14684 plików
1176,59 GB
2. Kompedium wiedzy o żywności i żywieniu – J. Gawęcki 2004
3. Mikrobiologia krótkie wykłady – J. Nicklin i inni 2006
4. Podstawy dietetyki – J. Bujko 2006
5. Normy żywienia człowieka. Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych – M. Jarosz 2008
6. Toksykologia żywności. Przewodnik do ćwiczeń – A. Brzozowska 2010
7. Suplementy diety – M. Jarosz 2008
8. Utrwalanie i przechowywanie żywności 2008
9. Podstawy żywienia klinicznego 2004
10. Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu – H. Gertig
11. Normy żywienia człowieka. Fizjologiczne podstawy. – Ziemlanski
12. Zywienie człowieka – Gawecki tom I – Podstawy nauki o żywieniu
13. Tom II – Zywienie człowieka zdrowego i chorego
14. Tom III – Zywienie człowieka a zdrowie publiczne
15. Chemia żywności – E. Sikorski tom I, II, III
16. Postępowanie dietetyczne w niedożywieniu – A. Rogulska
17. Dietoterapia - Gajewska
18. Żywienie w sporcie – Celejowa 2008
19. Żywienie w chorobach przewodu pokarmowego i chorobach metabolicznych – E. Poniewierka
20. Podstawy żywienia człowieka – Czerwińska ( dla ZSZ)
21. Żywienie osób w wieku starszym - M. Jarosz 2008
22. Otyłość u dzieci i młodzieży - E. Małecka 2011
23. Żywienie dzieci zdrowych i chorych
24. Na początku był głód - Konarzewski 2005
25. Psychologia nadmiernego jedzenia - Nina Ogińska-Bulik 2004
26. Podstawy dietetyki - Jacek Bujko 2006
27. Praktyczny podręcznik dietetyki - pod redakcją Mirosława Jarosza 2010
28. Żywność wzbogacana a zdrowie - Hanna Kunachowicz 2004
30. Zaparcie - Przekleństwo współczesnego człowieka - E. Sklianskaja 2000
31. Niedożywienie związane z chorobą. Występowanie Rozpoznanie - B. Szczygieł - 2011
32. Niedożywienie związane z chorobą. Zapobieganie Leczenie - B. Szczygieł - 2012
33. Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach - M. Jarosz - 2011
34. Toksykologia współczesna - pod redakcją W. Seńczuk - 2005
35. Nałóg jedzenia - Marek Bardadyn - 2011
36. Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka - Jan Fiedurek - 2007
37. Ocena wartości odżywczej żywności, żywienia i stanu odżywienia - J. Przysławski - 2009
38. Praktyczne aspekty leczenia żywieniowego - M. Sporadyk, P. Paluszkiewicz
39. Biotechnologia żywności - W. Bednarski
Chemia żywności | Jesteś tym, co jesz – Gillian McKeith | kawa i herbata |
moje- jpg | Seria Z. Wieczorek-Chełmińskiej |
- sortuj według:
- 171,7 MB
- 28 lis 13 18:39
- 196,4 MB
- 28 lis 13 0:41
- 223,2 MB
- 21 lis 13 17:46
- 61,8 MB
- 31 lip 13 19:05
- 47,0 MB
- 7 kwi 13 23:46
-
10 -
0 -
0 -
0
14 plików
1,19 GB