Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

Psychologia nadmiernego jedzenia, Nina Ogińska-Bulik, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego.pdf

cokolwiek511 / DIETETYKA / książki / Psychologia nadmiernego jedzenia, Nina Ogińska-Bulik, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego.pdf
Download: Psychologia nadmiernego jedzenia, Nina Ogińska-Bulik, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego.pdf

61,82 MB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

1. Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka – H. Ciborowska, A. Rudnicka 2009
2. Kompedium wiedzy o żywności i żywieniu – J. Gawęcki 2004
3. Mikrobiologia krótkie wykłady – J. Nicklin i inni 2006
4. Podstawy dietetyki – J. Bujko 2006
5. Normy żywienia człowieka. Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych – M. Jarosz 2008
6. Toksykologia żywności. Przewodnik do ćwiczeń – A. Brzozowska 2010
7. Suplementy diety – M. Jarosz 2008
8. Utrwalanie i przechowywanie żywności 2008
9. Podstawy żywienia klinicznego 2004
10. Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu – H. Gertig
11. Normy żywienia człowieka. Fizjologiczne podstawy. – Ziemlanski
12. Zywienie człowieka – Gawecki tom I – Podstawy nauki o żywieniu
13. Tom II – Zywienie człowieka zdrowego i chorego
14. Tom III – Zywienie człowieka a zdrowie publiczne
15. Chemia żywności – E. Sikorski tom I, II, III
16. Postępowanie dietetyczne w niedożywieniu – A. Rogulska
17. Dietoterapia - Gajewska
18. Żywienie w sporcie – Celejowa 2008
19. Żywienie w chorobach przewodu pokarmowego i chorobach metabolicznych – E. Poniewierka
20. Podstawy żywienia człowieka – Czerwińska ( dla ZSZ)
21. Żywienie osób w wieku starszym - M. Jarosz 2008
22. Otyłość u dzieci i młodzieży - E. Małecka 2011
23. Żywienie dzieci zdrowych i chorych
24. Na początku był głód - Konarzewski 2005
25. Psychologia nadmiernego jedzenia - Nina Ogińska-Bulik 2004
26. Podstawy dietetyki - Jacek Bujko 2006
27. Praktyczny podręcznik dietetyki - pod redakcją Mirosława Jarosza 2010
28. Żywność wzbogacana a zdrowie - Hanna Kunachowicz 2004
30. Zaparcie - Przekleństwo współczesnego człowieka - E. Sklianskaja 2000
31. Niedożywienie związane z chorobą. Występowanie Rozpoznanie - B. Szczygieł - 2011
32. Niedożywienie związane z chorobą. Zapobieganie Leczenie - B. Szczygieł - 2012
33. Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach - M. Jarosz - 2011
34. Toksykologia współczesna - pod redakcją W. Seńczuk - 2005
35. Nałóg jedzenia - Marek Bardadyn - 2011
36. Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka - Jan Fiedurek - 2007
37. Ocena wartości odżywczej żywności, żywienia i stanu odżywienia - J. Przysławski - 2009
38. Praktyczne aspekty leczenia żywieniowego - M. Sporadyk, P. Paluszkiewicz
39. Biotechnologia żywności - W. Bednarski
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności