Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Lary1918
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Rafał

widziany: 19.09.2020 09:48

  • pliki muzyczne
    565
  • pliki wideo
    1271
  • obrazy
    559
  • dokumenty
    18640

26507 plików
998,42 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Lary1918
Camera
Dokumenty
 
Moje Ebooki
Nowy folder
Ebook
 
Bogusław Wołoszański Sensacje XX Wieku II Wojna Światowa audiobook lektor PL
E-booki
 
Ebooki(hasło-321)
EPUB
epub(1)
EPUBy 1
EPUBy 2
Film Nauka pływania ═══════════════
Filmy - Akcja
 
Filmy - Dokumentalne
 
!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!wezwanie do przebudzenia
AKSORZ
Filmy - Historyczne
 
Potop
Filmy - Horrory
Filmy - Klasyka
 
Hrabia Monte Christo Lektor
Filmy - Komedie
 
►LODY NA PATYKU 1-2-3-4-5-6-7- 8-9
Filmy - Przygodowe
Filmy - Seriale
Filmy - S-F
Filmy szwedzkie
 
► Camilla LÄCKBERG - ekranizacje
Galeria
Gry - Gierki
 
Książki
Kuchnia
Kursy
 
Kursy językowe
 
angielski
LEKTURA OBOWIĄZKOWA
Masaż
Morderstwa w Fjällbace - Camilla Lackberg - Seria
Muzyka
 
- 1996 Load
- 2010 - Six Feet Down Under
♪ Perełki muzyki klasycznej ♪
Dark Horse-2008
Ed Sheeran - X (2014)
Gregorian - The Dark Side
Iron Maiden
Iron Maiden - 1980 - Iron Maiden
Iron Maiden - 1981 - Killers
Iron Maiden - 1982 - The Number Of The Beast
Iron Maiden - 1983 - Piece Of Mind
Iron Maiden - 1984 - Powerslave
Iron Maiden - 1985 - Live After Death
Iron Maiden - 1986 - Somewhere In Time
Iron Maiden - 1988 - Seventh Son Of A Seventh Son
Iron Maiden - 1990 - No Prayer For The Dying
Iron Maiden - 1992 - Fear Of The Dark
Iron Maiden - 1992 - Live At Donington
Iron Maiden - 1993 - A Real Dead One
Iron Maiden - 1993 - A Real Live One
Iron Maiden - 1995 - The X Factor
Iron Maiden - 1998 - VIrtual XI
Iron Maiden - 2000 - Brave New World
Iron Maiden - 2002 - Live at Rock in Rio - CD1
Iron Maiden - 2002 - Live at Rock in Rio - CD2
Iron Maiden - 2003 - Dance Of Death
Iron Maiden - 2003 - Edward The Great (best of)
Iron Maiden - Best of the Beast (CD1)
Iron Maiden - Best of the Beast (CD2)
Metallica
Mix
MUZYKA - DŻEM DYSKOGRAFIA
Rhapsody - 1997 Legendary Tales
Rhapsody - 1998 Symphony Of Enchanted Lands
Rhapsody - 2000 Dawn Of Victory
Rhapsody - 2001 Rain Of A Thousand Flames
Rhapsody - 2002 Power Of The Dragonflame
Rhapsody - 2004 Symphony Of Enchanted Lands II - The Dark Secret
Rhapsody - 2004 Tales From The Emerald Sword Saga (Compilation)
Rhapsody - 2005 Live In Canada The Dark Secret
Rhapsody Of Fire - 2006 Triumph Or Agony
Rhapsody Of Fire - 2010 The Cold Embrace Of Fear (EP)
Rhapsody Of Fire - 2010 The Frozen Tears Of Angels
Rhapsody Of Fire - 2011 From Chaos To Eternity
Rhapsody Of Fire - Dyskografia Studyjna
Visions Of Atlantis - 2002 Eternal Endless Infinity
Visions Of Atlantis - 2004 Cast Away
Visions Of Atlantis - 2007 Trinity
Visions Of Atlantis - 2011 Delta
Visions Of Atlantis - 2011 Maria Magdalena (EP)
WIELKIE ''PRZEBOJE'' MUZYKI KLASYCZNEJ
Xandria - 2003 Kill The Sun
Xandria - 2004 Eversleeping (EPs)
Xandria - 2004 Ravenheart
Xandria - 2005 India
Xandria - 2007 Salome The Seventh Veil
Xandria - 2008 Now And Forever (The Best Of)
Nawigacja
 
AutoMapa 6. 7. 0 _ PL hasło greg
AUTOMAPA 6.10E POLSKA
Nickelback - Curb-Full Album
nowe
Programy - Instalki
 
● Microsoft Office 2010 Professional Plus PL
ABBYY FineReader 11 Pro PL + crack
Symulator Jazdy Samochodem 3D (Prawo Jazdy)
Prywatne
Sensacje XX Wieku
Seriale
 
Sienkiewicz Henryk
Spem In Alium
Treningi
 
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
- 1996 Load - 2010 - Six Feet Down Under ♪ Perełki muzyki klasycznej ♪
Dark Horse-2008 Ed Sheeran - X (2014) Gregorian - The Dark Side
Iron Maiden Iron Maiden - 1980 - Iron Maiden Iron Maiden - 1981 - Killers
Iron Maiden - 1982 - The Number Of The Beast Iron Maiden - 1983 - Piece Of Mind Iron Maiden - 1984 - Powerslave
Iron Maiden - 1985 - Live After Death Iron Maiden - 1986 - Somewhere In Time Iron Maiden - 1988 - Seventh Son Of A Seventh Son
Iron Maiden - 1990 - No Prayer For The Dying Iron Maiden - 1992 - Fear Of The Dark Iron Maiden - 1992 - Live At Donington
Iron Maiden - 1993 - A Real Dead One Iron Maiden - 1993 - A Real Live One Iron Maiden - 1995 - The X Factor
Iron Maiden - 1998 - VIrtual XI Iron Maiden - 2000 - Brave New World Iron Maiden - 2002 - Live at Rock in Rio - CD1
Iron Maiden - 2002 - Live at Rock in Rio - CD2 Iron Maiden - 2003 - Dance Of Death Iron Maiden - 2003 - Edward The Great (best of)
Iron Maiden - Best of the Beast (CD1) Iron Maiden - Best of the Beast (CD2) Metallica
Mix MUZYKA - DŻEM DYSKOGRAFIA Rhapsody - 1997 Legendary Tales
Rhapsody - 1998 Symphony Of Enchanted Lands Rhapsody - 2000 Dawn Of Victory Rhapsody - 2001 Rain Of A Thousand Flames
Rhapsody - 2002 Power Of The Dragonflame Rhapsody - 2004 Symphony Of Enchanted Lands II - The Dark Secret Rhapsody - 2004 Tales From The Emerald Sword Saga (Compilation)
Rhapsody - 2005 Live In Canada The Dark Secret Rhapsody Of Fire - 2006 Triumph Or Agony Rhapsody Of Fire - 2010 The Cold Embrace Of Fear (EP)
Rhapsody Of Fire - 2010 The Frozen Tears Of Angels Rhapsody Of Fire - 2011 From Chaos To Eternity Rhapsody Of Fire - Dyskografia Studyjna
Visions Of Atlantis - 2002 Eternal Endless Infinity Visions Of Atlantis - 2004 Cast Away Visions Of Atlantis - 2007 Trinity
Visions Of Atlantis - 2011 Delta Visions Of Atlantis - 2011 Maria Magdalena (EP) WIELKIE ''PRZEBOJE'' MUZYKI KLASYCZNEJ
Xandria - 2003 Kill The Sun Xandria - 2004 Eversleeping (EPs) Xandria - 2004 Ravenheart
Xandria - 2005 India Xandria - 2007 Salome The Seventh Veil Xandria - 2008 Now And Forever (The Best Of)
  • 131,2 MB
  • 1 gru 12 12:38
obrazek

z chomika DCMaximus

  • 93,3 MB
  • 11 lip 10 11:32

z chomika Andy_M1

  • 35,9 MB
  • 11 lip 10 11:32

z chomika Andy_M1

  • 60,7 MB
  • 25 kwi 10 20:13

zachomikowany

  • 50,2 MB
  • 25 kwi 10 20:13

zachomikowany

  • 93,6 MB
  • 25 kwi 10 20:12

zachomikowany

  • 46,6 MB
  • 25 kwi 10 20:12

zachomikowany

  • 199,2 MB
  • 25 kwi 10 20:12

zachomikowany

  • 59,2 MB
  • 25 kwi 10 20:09

zachomikowany

  • 42,9 MB
  • 25 kwi 10 20:09

zachomikowany

  • 124,8 MB
  • 21 lut 10 13:06
20416.jpg
"3W/Dj CREON"
1. Intro
2. Złodzieje czasu
3. Ilu z Was? feat. Fokus
4. Hejter (skit)
5. Chciałbyś
6. Skazani na instynkt
7. One Hip-Hop, One Nation feat. Baggi, T.A.P, D-Phunk, Lost Smoke, Mad Rush (NooAge)
8. Skit
9. I choć niewiele mam
10. Bezpowrotnie
11. Miasto Zielonego Dębu feat. BKFonem, NSP, MBR, Boban, K-Fka
12. Outro

"3W Dj Kut-O"
1. Intro (50 lat później)
2. Łapy w górę!
3. Jakbyś sam stał (Blaau! Blaau!)
4. 3W vs. Kut-O (Skit)
5. Złap za broń
6. Balans feat. Headdy
7. Siedem dni feat. Zgas (Beatbox)
8. To nie film
9. Nim znów spadnę w dół…
10. Cofnij się!!!
11. Wojna wolnych ludzi feat. Baggi
12. Outro

z chomika Unkown71

  • 41,1 MB
  • 18 paź 09 17:10
1. Iluzjoniści
2. Mali Wielcy
3. Dla Niej
4. Mimo Wszystko
5. Pogromcy Marzeń
6. Tak Mało Ciebie
7. Moja Filozofia
8. Kiedy Mrok Pochwyci Mnie
9. Nietykalni
10. Utracony
11. Nieodwołalnie Kocham Cię
12. Zakochani w śmierci

Jest to czwarta płyta w historii zespołu. Prace nad nią trwały trzy lata i jest
to najdłużej nagrywany album. Dzięki temu jest to najdojrzalsza i zdecydowanie
najbardziej dopracowana produkcja SUMPTUASTIC. Przy produkcji i realizacji płyty
udział wzięli tacy producenci i muzycy jak Jasiu Kidawa, Marcin Bors oraz Tom
Meyer. Płyta "Iluzjoniści" jest płytą różnorodną, inspirowaną wieloma
osobistymi doświadczeniami artystów, takimi jak gniew, samotność, wiara czy
wreszcie miłość. Tytuł nawiązuje do iluzji życia jaka nas cały czas otacza. Czy
ktoś wie jakie życie jest naprawdę? Poprzez "dobre" kłamstwa można dzisiaj
budować lepszy świat na bolesnych fundamentach szarej rzeczywistości. To tylko
Iluzja, ale działa. Czasem lepiej skłamać w dobrej wierze niż podawać gorzką
prawdę. Życie nie trwa wiecznie. Ludzie dzięki którym, choćby na chwilkę,
czujemy się lepiej to ILUZJONIŚCI.

z chomika tajemniczy2105

  • 81,4 MB
  • 19 maj 09 18:32
A tu wszystkie mp3 spakowane :)

z chomika Rokugan

  • 49,0 MB
  • 19 maj 09 18:31
A tu wszystkie mp3 spakowane :)

z chomika Rokugan

  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    1
  • pliki muzyczne
    0

17 plików
2,01 GB




Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (326)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (326)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności