-

18585 -

31006 -

196830 -

6744
266323 plików
969,94 GB
Foldery
Ostatnio pobierane pliki
1 szkl. śmietany 250g
1 szkl. maki 120-140g
1 szkl. cukru kryształu 160-180g
1 szkl. cukru pudru 120-140g
1 szkl. kaszy manny 150g
1 szkl. ryżu 160-180g
1 szkl. kaszy perłowej 150-180g
1 szkl. kaszy krakowskiej 150-180g
1 łyżka mąki (plaska) 20g
1 łyżka mąki (kopiasta) 40g
1 łyżka ryżu 30g
1 łyżka masła (plaska) 25g
1 łyżka masła (kopiasta) 50g
1 łyżeczka soli 10g
1 łyżeczka kawy mielonej 5g
1 łyżeczka kakao 5g
1 łyżeczka herbaty 5g
CIASTO - TEMPERATURA - CZAS PIECZENIA
KRUCHE - 180-200 - 20-30
PÓŁKRUCHE - 180-220 - 20-30
PIASKOWE 160-200 - 30-45
FRANCUSKIE - 250 - 15-30
PÓŁFRANCUSKIE - 250 - 15-30
BISZKOPTOWE - 160-180 - 15-30
PIERNIK - 150-160 - 45-60
DROŻDŻOWE - 160-180 - 15-50
Zamiana st.F na st.C.
F[st.] - 32 * 5 : 9 = C[st.]
| - DEKORACJE | = na Szybko | = Świątecznie |
| = Wielkanoc | =Porady - Triki | CHLEB -Bułeczki |
| CIASTA | CIASTA - Film | CIASTA - Pancakes |
| Ciasta bez pieczenia | Ciasta -BISZKOPT | CIASTA- Mąka samorosnąca |
| Ciasta- SERNIKI | Ciasto Francuskie | Ciasto-Łabędzi puch |
| DESERY | Dla Dzieci | DRÓB- UKA |
| FASOLA - BÓB | Galarety | GRIL - RUSZT |
| GRZYBY | Imbir | Irena Gumowska |
| KAWA- Herbata | Książki Kucharskie | Kuchnie świata |
| MAKARON | Mięsne potrawy | Mięso - Kiełbasy |
| Mięso - Żeberka | Mięso Mielone | MIKROFALA |
| MIÓD | Montignac | NABIAŁ -JAJA |
| Naleśniki- Racuchy | NAPOJE - NALEWKI | Olej - Ocet |
| OMLET | OWOCE | PĄCZKI- FAFORKI |
| PIEROGI | PIZZA | PODROBY |
| PRZEKĄSKI | PRZYPAWY-ZIOŁA | RYBY |
| Ryż - Kasze | SAŁATKI | Savoir Vivre |
| Smaki i Smaczki | SOSY | SZynkowar |
| WIGILIA | z WARZYW | Ziemniaki |
| ZUPY |
- sortuj według:
-

3 -

17 -

4 -

0
27 plików
101,6 MB
Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (48)























