Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
marian_491
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Marian

widziany: 30.08.2024 17:12

  • pliki muzyczne
    5231
  • pliki wideo
    9764
  • obrazy
    5084
  • dokumenty
    25901

49082 plików
2213,39 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
marian_491
!►Najnowsze wieści Detektywa prawdy
►AMIGDALINA -witB17- czy leczy
►Lekarstwo na Raka - Terapia Gersona
►Tego nie zobaczysz w ścierwo-mediach
►Uważaj na oszustwa
►Wygaszacze ekranu
►Wzory druków
000 - Chomikowe sekrety
101 Pytań
447 ale to już było i wróciło
 
Publicystyka
A
 
A kto szuka pretekstu uzasadniającego samobójstwo niech czyta
 
A Polski Żyd Vlog
A zet, jak zbrodnia
 
Aa Udostępnij
Albin Siwak
Antidotum na C-19
Antypolonizm
 
Archiwum I P N
Autorzy alfabetycznie
 
Battle at Kruger
Biblia i Nowy Testament
 
Komentarz Żydowski Nowego Testamentu - pdf
Biesiadne
Bocheński Adolf
C
 
Chomikowe
 
Czytelnia
 
D-E-F-G-H-I-J
 
Dokumenty
Doskonałe Nabożeństwo do NMP
Droga do Chrystusa
Druga Prawda
Dziecko, matka, ojciec, lekarz czyli prawda o zapłodnieniu in vitro
ebooki-Język włoski
Egzorcysta
 
Miesięcznik Egzorcysta
Miesięcznik Egzorcysta(1)
Egzorcysta - Miesięcznik
 
Egzorcysta(1)(1)
Egzorcysta(2)
Ellen G. White - Nauki z Góry błogosławienia
Film
 
Wandea
Filmy i pliki video
 
Fulton J. Sheen
Innowiercy
K
 
Blok Golonkowy
Karol Okrasa - domowe wędliny z szynkowaru
Koneczny Feliks
Krokiety Ziemniaczane
Mięso wędliny sery
Przepisy
Wędzenie
Kanon
Kliszewicz Adolf
 
Współczesny kryzys państwowości
Konopczyński Władysław
 
Konopczyński Władysław
Kościół Katolicki
 
Koszerne i inne
 
Myśli
Ksiazki EPUB
Kurs praktyczny rysunku
Łacina
 
_ Łacina. Słowniki
_ Lectio Latina 1-4
Lectio Divina
Literatura wg formatowania plików
 
Mobi
 
PDF
L-M-N
 
Maria Waltorta
Materiały tekstowe, w wordzie itp
Matuszewicz
megur
Mniejszość żydowska w Polsce
Modlitwa
NORMAT-praktyka u praktyka
O Czym Lekarze Ci Nie Powiedzą
O. Jacek Salij OP
OlaGordon
OlaGordon(1)
Olimpijska idea sięgła rynsztoka
O-P
 
ORĘDZIA ADAM CZŁOWIEK OD 2005 do 2011(1)
Ostatnio dodane
Pająk Henryk
Prywatne
Przypowieści Chrystusa
Publicystyka
Rozważania o wierze
R-S
 
RZYM
SANTE-BONIFACY-VI I
Siwak Albin
Spis treści każdego numeru
Stare,krótkie,spo rne
Św. Bonuwentura
Św. Ignacy Loyola
Teizm , ateizm
teksty
Telefon
 
Tematy trudne
TRADITION
Trzęsienie ziemi w Japoni
Upadek Kultury
Uzależnienia
Walka z szatanem
WCT 11. 09 - NIEWYGODNE FAKTY
Westerny
WIEDZA SPOŁECZNA
 
Wilki w owczej skórze
Witaminy
Władysław Stanisław Reymont
Wszystko o zdrowiu
 
XXXXX
Zabawny PRL
zachomikowane
Zbigniew W.Brześkiewicz
Zdrowie, porady, praktyka
 
Ziołolecznictwo - Rośliny lecznicze - pdf
 
„Polskie Zioła”
Zobacz, co Jezus zrobił dla ciebie
 
Zobacz co utraciliśmy
Zrób Sam
 
Źródło
Życie i działalność Jezusa Chrystusa
Żyjąca planeta
Żytkomuna
🎥 Elza - Wilczyca z SS
Pokazuj foldery i treści
« poprzednia stronanastępna strona »
  • 6 KB
  • 3 mar 21 17:26

z chomika megur

  • 37,4 MB
  • 3 mar 21 17:26
Weronika Domogród
Opublikowany 7 gru 2015


SUBSKRYBUJ 145 TYS.

Polecam prosty sposób na pyszną kiszoną z patelni bez mąki, idealny dodatek do ziemniaków, kopytek czy zwyczajnie do pieczywa.


Johnny Kurwa Bravo2 lata temu
dziś zrobiłem pierwszy raz w życiu , bardzo dobre, świetny filmik.

Ange d1 rok temu
Dzien dobry. Pani Weroniko czy grzybki suszone wczesniej Pani namacza ? Swietne przepisy, zagladam do Pani coraz czesciej :-)

Weronika Domogród1 rok temu
Nie koniecznie, chyba że są cienkie, przesuszone, bardzo ciemne./grzyby suszę na grzejnikach łagodną temp. i są w środku dość gąbczaste -szkoda by mi było odlać z wodą tak dużo smaku/

z chomika megur

  • 44,5 MB
  • 3 mar 21 17:26
Uwaga Babcia Gotuje
Opublikowany 16 lut 2015


SUBSKRYBUJ

Propozycja na smaczną kapustę kiszoną zasmażaną do obiadu . Idealnie nadaje się jako dodatek do drugiego dania z mięsem lub innych potraw . Będziemy potrzebować : 500 g kapusty kiszonej 40 g masła 1 cebula (około 50 g) 30 g mąki pszennej 1 łyżeczkę kminku szczyptę cukru sól do smaku woda Zapraszam również do odwiedzenia mojego bloga Uwaga Babcia Gotuje , na którym znajduje się dokładny opis przygotowania zasmażanej kapusty kiszonej . Jeżeli na filmie pokazałam coś nie dokładnie to w przepisie na blogu na pewno to opisałam dokładniej . http://uwagababciagotuje.blogspot.com...


osiem dymaj sie!1 miesiąc temu
Kochana Babciu!!!!,wlasnie o ten przepis mi chodzilo!!!!!!,bo nikt nie wie o co chodzi!!!!!,a Ty!,kochana Babciu!!!!,przypomnialas mi smak dziecinstwa!!!!,ja juz nie mam nikogo,kto bymi,przekazal ten przepis!!!, a czy ta kapuste trzeba plukac?,zeby nie byla zbyt kwasna?,czy nie?,z gory dziekuje!!!, pozdrawiam serdecznie !!!!!!

Uwaga Babcia Gotuje1 miesiąc temu
Dziękuję za miłe sowa i cieszę się, że przepis się przyda. Odnośnie pytania, to płukanie kapusty zależy od tego jak kwaśną kapustę mamy lub jaką lubimy, jeżeli lubimy bardziej kwaśną to nie trzeba płukać.


Anna Lekowska3 lata temu
Dzisiaj robiłam kapustę zasmażaną z pani przepisu, wyszla mi pyszna ,dziekuję bardzo za przepis. Tylko użyłam margaryny , bo masła nie używam

z chomika megur

  • 96,9 MB
  • 3 mar 21 17:26
Tomek Lach | Zajadam.pl
Opublikowany 20 lis 2016
Subskrybuj 8,7 tys. Subscribe Subscribed Unsubscribe
Kapusta zasmażana jak u babci - czyli najlepszy przepis na świecie! :-) Kliknij tu, aby subskrybować mój kanał ► Przepis na kapustę zasmażaną z kapusty kiszonej, w wersji tekstowej, znajdziesz na moim blogu: http://www.zajadam.pl/dobre-przepisy/...
Sławomir B 11 miesięcy temu
Potwierdzam,bardzo dobry przepis.Kapusta wyszła wyśmienita.Dzięki kolego😊
Ella Kai 4 miesiące temu
Przepyszna kapucha ;) dzięki za przepis.

z chomika megur

  • 408,2 MB
  • 3 mar 21 17:26
Reneque's Kitchen
Opublikowany 16 lip 2017
Katarzyna Judka 5 miesięcy temu
Oglądałam różne filmy o zakwasie , ale ten jest najlepszy ))) zrozumiały i dokładnie wszystko pokazane krok po kroku . Dziękuję jutro zabieram się do zrobienia zakwasu .
Iga Czyk 3 tygodnie temu
Trzy razy robiłam wg tego przepisu i za każdym razem miałam po ok. 3 dniach na powierzchni śliczny, równomierny, jasny kożuszek. Zdejmowałam go, próbowałam , zakwas był kwaśny, kolor intensywny, a buraczki twarde. Po 7 dniach i trzykrotnym zdejmowaniu kożuszka, zakwas był tak kwaśny, że zęby bolały. Nie, do picie się nie nadawał!! Chyba to był ocet. Mieszałam to, to 5 razy w ciągu każdego dnia i trzy razy w nocy, SÓL DO KISZENIA OGÓRKÓW... Za czwartym razem, zalałam buraki GORĄCĄ, przegotowaną wodą i i i i i i udało się! Kożuszka nie było. W piątym dniu zmiksowana część buraczków wylądowała w barszczu ukraińskim. Mam jeszcze w lodówce dwa słoiki tych buraczków zalanych zakwasem oraz litrowy słój zakwasu. Wystarczy mi na miesiąc lub dwa. Dziękuję, będę nauczała znajomych
Goldi 2 miesiące temu
A moje buraczki jakies inne bo zawsze wyplywaja , pawdziwy razowy chleb przyspiesza proces kiszenia po 3 dniach wyjmuje - radze uzyc skorki razowego chleba ,lub sok z kwaszonych ogórasków

z chomika megur

  • 12,5 MB
  • 3 mar 21 17:26
Przesłany 19 sty 2010
Pokazuje jak przygotować zasmażkę, czyli bazę do wielu sosów. Grunt to dobrze rozpuścić masło, wymieszać z maką a dopiero jak sie wymieszają to dodawać wodę. http://kotlet.tv/zasmazka
Zasmażka. Baza do sosów

________________________________________



Zasmażka jest podstawą wielu potraw. No właśnie, jest podstawą, a często słyszę, że się nie udaje. Przepisem na sukces jest cierpliwość. Najpierw czekam, aż masło się rozpuści, potem, aż masło i mąka się połączą, a na końcu dodaję wrzątek. Kiedy wszystko jest dokładnie wymieszane, doprawiam różnymi smakami. Sos ananasowy, pomidorowy, a może grzybowy... wszystko jest możliwe.
Jednocześnie zasmażka to nie to samo co sos beszamelowy, chociaż obydwa są bazą wielu sosów.
Zasmażka. Baza do sosów krok po kroku
• czas: 10 minut

• liczba porcji: do jednego dania
Składniki:
• 3 łyżki masła
• 3 łyżki mąki
• 1,5 szklanki wrzątku
• KROK 1:Na patelnię wkładam 3 łyżki masła. Czekam, aż się rozpuści. Jeśli zależy mi na większej ilości sosu, to zawsze liczba łyżek masła = liczba łyżek mąki. KROK 2:Kiedy masło jest całkowicie rozpuszczone, dodaje mąkę. Dokładnie mieszam, aż nie będzie grudek. KROK 3:Dopiero gdy masło i mąka stanowią jednolitą masę, wlewam powoli (ciągle mieszając) wrzątek. Mieszam do uzyskania jednolitej konsystencji. Potem doprawiam, czym potrzebuję: ziołami, przecierem pomidorowym, a nawet sokiem z ananasa. barbara
• 16.01.2014 15:22
• ODPOWIEDZ
Zasmaszke lepiej sie rozprowadza jak bulion jest zimny lub odwrotnie. 100% gwarancji ze sos wyjdzie aksamitny i nie zrobi sie klucha
• Joanna
• 09.12.2011 21:31
• ODPOWIEDZ
Sos wychodzi(a nie klucha),tylko trzeba na małym ogniu to robić i ciągle mieszać najlepiej trzepaczką do sosów.Robić tak jak jest w przepisie to na pewno wyjdzie!Polecam ja robiłam do sosu z razów.POLECAM

z chomika megur

  • 15,3 MB
  • 3 mar 21 17:26
Opublikowany 26.08.2015
Zdrowa ,smaczna szyneczka bez konserwantow i glutamatow
Szynkowar1 rok temu
Godzina byla nawet troche za dlugo, 50 minut wystarczy, mój szybkowar nie ma stopni,tylko wskaznik ,wiec gotowalam na środkowej skali kuchenki, z 9 skali na 5- tej. :)
Purple Land2 tygodnie temu (edytowany)
Na poczatku szybkowar daje sie na wiekszy plomien a jak juz sie zamknie to zmniejsza sie na minimum bo chodzi wylacznie o utrzymanie cisnienia
Purple Land2 tygodnie temu
kurcze moj szynkowar standardowy 1.5kg nie miesci sie w moim standardowym 6L szybkowarze? jest za wysoki. jakiej wielkosci sa twoje urzadzenia?
Szynkowar2 tygodnie temu
Mój szybkowar jest na 6 litrów....czasami wystarczy odkręcić uchwyt od przykrywki szybkowara i wtedy pasuje..:)
ania m1 rok temu
Czyli gotujemy w szybkowarze na najniższej temperaturze przez 1 godzinę? na którym stopniu 1 czy 2 ?
Szynkowar1 rok temu
Wystarczy 50 minut ,mój szybkowar nie posiada skali, wiec dalam środkowa temperature kuchenki. Zycze powodzenia kulinarnego :)

z chomika megur

  • 87,8 MB
  • 3 mar 21 17:26
Opublikowany 10.11.2016
Przepis na bardzo smakowitą, domową szynkę z szynkowaru, polecam i życzę smacznego !!!
Składniki:
- 1 – 1,2 kg mięsa z szynki wieprzowej
- 16-18 g soli peklowej
- 1 łyżeczka cukru pudru
- 1 spora łyżeczka przyprawy do mięsa wieprzowego
- 1 łyżeczka grubo zmielonego pieprzu
- 2 łyżeczki żelatyny
- 2/3 szklanki zimnej przegotowanej wody
Przygotowanie:
• mięso myję i osuszam
• do wody wsypuję sól i cukier mieszam do rozpuszczenia
• mięso kroję na grubą kostkę ok. 5 x 5 cm
• kawałki mięsa rozbijam tłuczkiem
• do mięsa dodaję roztwór wody z solą i cukrem oraz przyprawy
• dokładnie wyrabiam mięso do momentu aż mięso będzie się mocno kleić a woda całkowicie się wchłonie
• tak przygotowane mięso wstawiam do lodówki na ok. 24 godziny
• następnego dnia do mięsa partiami dodaję żelatynę i dokładnie wyrabiam
• mięso wkładam do woreczka dobrze ugniatając
• woreczek zawijam i zamykam szynkowar
• tak przygotowane mięso w szynkowarze zostawiam w lodówce na ok. 1 dzień
• w garnku zagotowuję wodę
• wkładam szynkowar, woda musi być wyżej niż poziom mięsa w szynkowarze
• parzę w wodzie o temp. 85 st.C przez ok. 1,5 – 2 godz.
• gdy temperatura mięsa osiągnie ok. 70-75 st.C wyłączam grzanie i zostawiam szykowar w wodzie do wystygnięcia
• wyjmuję szynkowar, odlewam wodę
• zimny szynkowar wstawiam do lodówki na kilka godzin najlepiej na noc
• po tym czasie szynka jest gotowa, wyjmuję z szynkowara i kroję
Nie ma to jak domowa wędlinka ;-) polecam i życzę smacznego !!!

z chomika megur

  • 26,7 MB
  • 3 mar 21 17:26
Przesłany 18.09.2011
Potrawa na goraco ala golabki z szynkowara!
Zbigniew Nowak11 miesięcy temu
Dzien dobry, a gdzie ryz albo kasza? Golabki bez ryzu to nie GOLABKI! To mieso z kapusta! Wyglada apetycznie, nie powiem, ale daleko im do GOLABKOW. Wiec tytul jest bardzo mylacy a i glos za cicho. Czy Pani to przesluchuje przed wyslaniem? Prosze sie tylko nie obrazac. Napisalem w impulsie natychmiast po ogladnieciu tego fimu. pozdrawiam
Wojtek Docent1 rok temu
Sos wyszedł super, dzięki za przepis. Gołąbki nie są złe, ale to kwestia gustu.
Aga Strzęciwilk Rucińska2 lata temu
Szkoda, że nie widać jak a'la gołąbki są wyjmowane z szynkowara. Chciałabym zobaczyć to w całości
Anna Lewandowska2 lata temu
Kupiłam szynkowar ze dwa lata temu . Jest to garnek ? bez którego nie umiała bym teraz kucharzyć. Pani gołąbki są jedną z ulubionych potraw w moim domu , a ten szynkowar no cóż kosztowny ale bardzo praktyczny i porządny. Bardzo polecam innym aby się skusili bo to nie tylko gołąbki ale i inne wyroby są super .Pozdrawiam Anna
Szynkowar5 lat temu
@wrzeszyk Jezeli chce pan skrocic czas,to polecam kapuste chinska,trzeba ja tylko pokroic w waskie paski i warstwami 2-3 cm wylozyc na przemian z miesem bez uprzedniego blanszowania.Dla mnie to nie jest zawracanie glowy,poniewaz chetnie dziele sie moja wiedza,wiec bez problemow odpowiem na zadane pytania.
Szynkowar5 lat temu
@wrzeszyk oczywiscie ze mozna dodac ryz,natomiast nie polecam miesa gotowego mielonego ze sklepu ,jak by Pan widzial co zostalo zmielone to stracil by Pan apetyt.Konsekwentnie bede na yotube pokazywala wiecej przepisow na nowe potrawy.Wiec zapraszam do ogladania.

z chomika megur

  • 133,3 MB
  • 3 mar 21 17:26
Opublikowany 21.09.2016
Tradycyjny chleb żytni razowy na zakwasie

z chomika megur

  • 47,1 MB
  • 3 mar 21 17:26
Opublikowany 17.05.2016
Naleśniki gryczane -proste, pyszne, bez jajek. Można zrobić nawet jedną sztukę, więc świetne na szybkie śniadanie. Elastyczne, nie łamią się. Bezglutenowe.

Zobacz też:
- 3 przekąski do pracy. Zamiast kanapki #10: https://www.youtube.com/watch?v=zTk4A...
- Zielone naleśniki z twarożkiem: https://www.youtube.com/watch?v=8u-6a...
- Naleśniki ryżowe z jabłkiem i cynamonem (bezglutenowe): https://www.youtube.com/watch?v=n8YuS...
- Zapiekane naleśniki z sosem bolońskim: https://www.youtube.com/watch?v=aJTaP...

Składniki i przepis: http://gotuj.skutecznie.tv/2016/05/
loganusamra2 tygodnie temu (edytowany)
"Lubisz dodać mąkę ziemniaczaną" ale czy bez niej tez wyjdą? PS Co do bezglutenu to fajnie jakbyś pizze taka zrobiła.
SkutecznieTv2 tygodnie temu
+loganusamra Tak, wyjdą bez ziemniaczanej -sprawdzone:) Tylko wydaje mi się, że z tą ziemniaczaną lepiej znoszą zawijanie na zimno (gdy np. poleżą 1 dzień w lodówce). Ps. Pizza -na razie robiłam taką dla gości bezglutenowych: https://www.youtube.com/watch?v=dlOJXkuT-CI Nie wiem czy znasz już ten film? Plus taka tarta: https://www.youtube.com/watch?v=dhOYVEzRPbE Mam jeszcze jedną fajną bezglutenową, ale jej jeszcze nie nagrywałam. Na co dzień nie mam takich wyzwań, więc nie robię bezglutenowych aż tak często:)
c'est2 tygodnie temu
Za gęste ciasto. Naleśniki muszą być cienki więc ciasto musi być wodniste. Moje naleśniki są cienkie jak papier. Gęste ciasto jest na pankcakesy.
renia duda2 tygodnie temu
Upieklam juz tyle ciast,ugotowalam potrawy wedlug twoich przepisów i wszystko jest przepyszne☺ . Oczywiście nie siadam na laurach tylko siedzę dalej w kuchni z Twoimi przepisami. Serdecznie Cie pozdrawiam
Panna Marzanna1 tydzień temu
Coś baaaardzo dla mnie :) to prawda, że z mąki gryczanej wychodzą cudowne naleśniki :)
Kamehameha I2 tygodnie temu
a próbowała pani zostawić to ciasto na jakąś godzinkę-2 albo na noc? Rzecz w tym że maka wchłania trochę wody jak się odczeka troszeczkę i chciałbym po prostu dopytać jak takie ciasto na naleśniki się zachowuje bo z doświadczenia wiem że w przypadklu klasycznych naleśników można dodać odrobinę mniej mąki w stosunku do mleka/wody i ogólnie jak są takie bardziej lejące się to można je zrobić cieńsze, chociaż w klasycznych jeszcze jajko jest takim klejem który sprawia że naleśnik nawet jeśli jest cienki to się nie rozpada podczas przewracania, a jak jest z tymi gryczanymi? :)

z chomika megur

  • 73,3 MB
  • 3 mar 21 17:26
Opublikowany 30.03.2016
Pyszne, zdrowe oraz proste w przygotowaniu weki, które są w stanie przetrwać wiele lat. No i przede wszystkim ten smak i aromat mhmmm... pyszne !
ReplikantONE5 dni temu
Czy słoiki po wekowaniu pierwszego dnia wkładamy do lodówki i na drugi dzień wyciągamy czy mogą sobie stać w wodzie w temperaturze pokojowej?
Saharios2 tygodnie temu
U mnie na wawrzyn mówi sie liść laurowy. Przepis wspanialy :D
Nikares2 tygodnie temu
Powiedz mi pan, jaką sól pan miałeś? Zwykła kuchenna, jakaś gruba (jak do ogórków) czy może peklowa?
KuchniaKwasiora KK2 tygodnie temu
+Nikares Zwykła sól kuchenna jodowana.

z chomika megur

  • 44 KB
  • 3 mar 21 17:26

z chomika megur

  • 14,9 MB
  • 3 mar 21 17:26

z chomika megur

  • 116 KB
  • 3 mar 21 17:26

z chomika megur

  • 139 KB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 59 KB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 177 KB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 92 KB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 2,0 MB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 40 KB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 76 KB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 31,5 MB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 300 KB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 13,8 MB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

  • 0,7 MB
  • 3 mar 21 17:26

zachomikowany

« poprzednia stronanastępna strona »
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    12
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    13
  • pliki muzyczne
    0

32 plików
1,05 GB




megur

megur napisano 7.01.2021 22:36

zgłoś do usunięcia
Zapraszam co sobotę każdego tygodnia w godz. 04.40. - 05.00 rano czasu polskiego 10 GB transferu free na całego chomika , aż limit zostanie wyczerpany . OBOWIĄZUJE ZASADA KTO PIERWSZY TEN SIĘ ZAŁAPIE . Więc należy się spieszyć , bo chętnych jest wielu i w godzinach południowych nie ma śladu po free.
TRADITION

TRADITION napisano 7.04.2021 22:06

zgłoś do usunięcia
kintakunte1990

kintakunte1990 napisano 8.12.2023 17:57

zgłoś do usunięcia
obrazek
✿ ZAPRASZAM ! ✿

Na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Hasło do folderów „z Filmami” = 1990

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności