Kasacja Raka Metodą NIA.pdf
-
18. Fuzja 5 elementów -
19. Awaken Healing Light -
20. Chi Nei Tsang 1 -
21. Chi Nei Tsang 2 -
22. Cosmic Healing 2 -
23. Cosmic Healing 4 -
24. Fuzja 5 elementów II -
25. Fuzja 5 elementów III -
26. Stem Cell Chi Kung -
27. Tao Yin -
28. Re-Programming -
30. Cultivation Tai Chi -
31. Cosmic Healing 3 -
32. Inner Alchemy Sexual Practice -
34. Internal Detox System -
36. Elixir Chi Kung -
7 - Mantak Chia - medytacja siedzac -
Access_Consciousness -
Acupuncture -
AKUPRESURA -
AKUPUNKTURA -
Bingkun Hu -
CHI - ENERGIA -
Czytanie mapy stóp - Wanda Budzanowska-Bratko -
DVD_1A-Practice -
Filmy -
Five Dragons Complete Acupuncture Course -
Giovanni Maciocia - med. chińska -
Herbal Medicine -
I Liq Chuan Master Sam FS Chin -
Jin Jang -
Jolan Chang - Tao Milosci i seksu -
Jwing-Ming Yang - Qigong Massage (DVD) -
magdapio -
Mantak Chia - Taoistyczna Joga Ezoteryczna -
Mantak Chia(2) -
Masaż(2) -
Master Sam FS Chin Discussess -
Medyc. chińska - odżywianie -
Medyc. chińska - różne -
MEDYC. GHIŃSKA - MISTRZOWIE ENERGII -
Medycyna chinska -
MEDYCYNA TYBETAŃSKA -
Mingtong - Daily 17 min Qi Gong practice -
Mistrz energii -
SzkołaAkupunktury-Bydgoszcz -
Tradycyjna Medycyna Chińska -
tui na massage -
Wing Chun -
Yang Jwing Ming - Understanding QiGong
Według badaczy, choroba jaką jest rak jest tylko i wyłącznie brakiem witamin w ludzkim organizmie. Ta witamina niezbędna i odpowiedzialna za wywołanie tzw. "Raka" to B17. Jak wiemy, wiele czynników odpowiada za niedobór witaminy B17. Jako że organizm człowieka jest nie do końca znany medycynie to jakieś receptory z czasu powikłań innych chorobowych mogą być skutkiem niewydolności w organizmie człowieka witaminy B17, wtedy należy podawać tę witaminę sztucznie. Innym zaś powodem niedoboru witaminy jest unikanie produktów, które tę witaminę zawierają.
Najwyższe stężenie "witaminy B17" można znaleźć w przyrodzie
Pestkach lub nasionach owoców:
jabłka, moreli, wiśni, nektaryn, brzoskwiń, gruszce, śliwek,
Fasoli:
bób (Vicia faba L.), ciecierzyca, soczewica (skiełkowana), fasola półksiężycowata , mung (skiełkowana), fasola ozdobna(Phaseolus coccineus).
Orzeszkach:
gorzkie migdały, macadamia(podobne do laskowych), nerkowca
Jagodach:
Niemal wszystkie dzikie jagody. Jeżyny, aronii, żurawiny błotnej, dziki bez (Sambucus L. ), malin, truskawek.
Nasionach:
lnu, sezamu, chia(Salvia hispanica)- czyli oleiste
Trawach:
Akacja (Acacia Mill.) , alfalfa (skiełkowana), wodnych trawach, sorgo alepejskie (Sorghum halepense (L.) Pers.) , trojeść amerykańska (Asclepias syriaca), pszenica(trawa).
Ziarnach:
kasz owsa, jęczmienia, brązowego ryżu, gryki, kasz,chia, lnu, prosa, żyta, wyki, pszenicy(jagody).
I innych:
Pędach bambusa, fuschia roślin, Sorgo (Sorghum Moench) , dzikiej hortensji, cis drzewa (igieł, świeże liście) (cis jest trujący! nie wiem kto takie rzeczy wmawia ludziom!).
Profilaktyka czyli reguła oparta na doświadczeniu:
Według dr Krebs, są zasady a by przyswoić dzienną dawkę "wit. B17" którą można uzyskać poprzez jedną z dwóch następujących wskazówek:
Po pierwsze, zjadaj całą zawartość "wit. B17", czyli owoce w całości (nasiona włącznie), ale nie jedz większej ilości nasion ponda te które były w całym zjedzonym owocu.
Przykład: jeśli jeść dziennie trzy jabłka, nasiona w trzech jabłkach zawierają wystarczającą ilość "wit. B17". Więc nie będziesz już musiał jeść dodatkowo pestek z jabłek.
Po drugie, jedno jądro pestki z brzoskwini lub moreli na ok 4,5 kg masy ciała uważa się za więcej niż wystarczająca ilość w profilaktyce raka, choć dokładna liczba może się różnić dla osoby z indywidualnym metabolizmem i nawykami żywieniowymi.
Na przykład, człowiek o masie 77kg może zużywać 17 jąder pestek moreli lub brzoskwini na dzień i przyjmować biologicznie rozsądne ilości "wit. B17".
I dwie ważne uwagi: Oczywiście, możesz zjadać dużo czegokolwiek. Ale po zjedzeniu zbyt wielu jąder pestek lub nasion, można spodziewać się nieprzyjemnych skutków ubocznych. Ta naturalna żywność powinna być spożywana w racjonalnych ilościach (nie więcej niż 30 do 35 jąder pestek na dzień).
Również wysokie stężenia "wit. B-17" otrzymywane są przez jedzenie naturalnych produktów spożywczych w ich surowym lub kiełkującym stadium. Nie oznacza to, że umiarkowane gotowanie i inne ingerowanie zniszczy zawartości "wit. B-17". Na przykład, Żywność gotowana w temperaturze wystarczającej do przygotowania tradycyjnej chińskiej kolacji, nie niszczy zawartości "wit. B-17".