Samouzdrawianie_metoda_Huny_A.mp3
-
[Koneczny Feliks] -
■EBOOK PONAD 7 TYSIĘCY POZYCJI WŁASNY UPLOAD -
7. AudioBooki (1234) -
Adolf Kudliński(4) -
Anatomia -
ASTROWEDY -
Boraks -
Ciekawoski i inne dziwy -
Claude_mOnet - Teoria Chaosu -
Czyszczenie organizmu(1) -
Dance Hits Collection 90s Vol. 1 (2015) -
Dance Hits Collection 90s Vol. 2 (2015) -
Dance Hits Collection 90s Vol. 3 (2015) -
Dance Hits Collection 90s Vol. 4 (2015) -
Dance Hits Collection 90s Vol. 5 (2015) -
Dance Hits Collection 90s Vol. 6 (2015) -
Dokumenty(2) -
Dokumenty(3) -
Dr Franc Zalewski -
Feliks Koneczny -
HENRYK PAJĄK(1) -
Jacek Sokal -
John Veto -
Klawiterapia(1) -
Kosmiczne ujawnienie -
KrólewskaTV -
książki-artykuly -
Lalak Artur -
Lalartu -
Marcin Majewski -
Nieznana Historia Świata -
Nieznana Historia Świata(1) -
Nowotwór a grzyb Candida(1) -
Odkwaszanie organizmu(1) -
Paranormalium -
Pasożyty leczenie(1) -
Pasożyty leczenie(2) -
Peter Wohlleben-Sekretne życie drzew -
PorozmawiajmyTV -
Projekt Boga -
Protokoły witaminowe(1) -
Radio Naukowe -
Su Dżok(1) -
TagenTV(1) -
Tajemity (1234) -
Wiedza Dla Wszystkich -
Zagubiony Księgozbiór -
Ziołolecznictwo(1) -
Zrozumieć matrix -
Zwierciadło Kozyriewa(1)
Według badaczy, choroba jaką jest rak jest tylko i wyłącznie brakiem witamin w ludzkim organizmie. Ta witamina niezbędna i odpowiedzialna za wywołanie tzw. "Raka" to B17. Jak wiemy, wiele czynników odpowiada za niedobór witaminy B17. Jako że organizm człowieka jest nie do końca znany medycynie to jakieś receptory z czasu powikłań innych chorobowych mogą być skutkiem niewydolności w organizmie człowieka witaminy B17, wtedy należy podawać tę witaminę sztucznie. Innym zaś powodem niedoboru witaminy jest unikanie produktów, które tę witaminę zawierają.
Najwyższe stężenie "witaminy B17" można znaleźć w przyrodzie
Pestkach lub nasionach owoców:
jabłka, moreli, wiśni, nektaryn, brzoskwiń, gruszce, śliwek,
Fasoli:
bób (Vicia faba L.), ciecierzyca, soczewica (skiełkowana), fasola półksiężycowata , mung (skiełkowana), fasola ozdobna(Phaseolus coccineus).
Orzeszkach:
gorzkie migdały, macadamia(podobne do laskowych), nerkowca
Jagodach:
Niemal wszystkie dzikie jagody. Jeżyny, aronii, żurawiny błotnej, dziki bez (Sambucus L. ), malin, truskawek.
Nasionach:
lnu, sezamu, chia(Salvia hispanica)- czyli oleiste
Trawach:
Akacja (Acacia Mill.) , alfalfa (skiełkowana), wodnych trawach, sorgo alepejskie (Sorghum halepense (L.) Pers.) , trojeść amerykańska (Asclepias syriaca), pszenica(trawa).
Ziarnach:
kasz owsa, jęczmienia, brązowego ryżu, gryki, kasz,chia, lnu, prosa, żyta, wyki, pszenicy(jagody).
I innych:
Pędach bambusa, fuschia roślin, Sorgo (Sorghum Moench) , dzikiej hortensji, cis drzewa (igieł, świeże liście) (cis jest trujący! nie wiem kto takie rzeczy wmawia ludziom!).
Profilaktyka czyli reguła oparta na doświadczeniu:
Według dr Krebs, są zasady a by przyswoić dzienną dawkę "wit. B17" którą można uzyskać poprzez jedną z dwóch następujących wskazówek:
Po pierwsze, zjadaj całą zawartość "wit. B17", czyli owoce w całości (nasiona włącznie), ale nie jedz większej ilości nasion ponda te które były w całym zjedzonym owocu.
Przykład: jeśli jeść dziennie trzy jabłka, nasiona w trzech jabłkach zawierają wystarczającą ilość "wit. B17". Więc nie będziesz już musiał jeść dodatkowo pestek z jabłek.
Po drugie, jedno jądro pestki z brzoskwini lub moreli na ok 4,5 kg masy ciała uważa się za więcej niż wystarczająca ilość w profilaktyce raka, choć dokładna liczba może się różnić dla osoby z indywidualnym metabolizmem i nawykami żywieniowymi.
Na przykład, człowiek o masie 77kg może zużywać 17 jąder pestek moreli lub brzoskwini na dzień i przyjmować biologicznie rozsądne ilości "wit. B17".
I dwie ważne uwagi: Oczywiście, możesz zjadać dużo czegokolwiek. Ale po zjedzeniu zbyt wielu jąder pestek lub nasion, można spodziewać się nieprzyjemnych skutków ubocznych. Ta naturalna żywność powinna być spożywana w racjonalnych ilościach (nie więcej niż 30 do 35 jąder pestek na dzień).
Również wysokie stężenia "wit. B-17" otrzymywane są przez jedzenie naturalnych produktów spożywczych w ich surowym lub kiełkującym stadium. Nie oznacza to, że umiarkowane gotowanie i inne ingerowanie zniszczy zawartości "wit. B-17". Na przykład, Żywność gotowana w temperaturze wystarczającej do przygotowania tradycyjnej chińskiej kolacji, nie niszczy zawartości "wit. B-17".
Inge Dougans w swoim podejściu do refleksologii, terapii polegającej na masowaniu i uciskaniu odpowiednich punktów na stopach, łączy wiedzę Wschodu i Zachodu. W książce tej można znaleźć m.in. wyjaśnienie teorii meridianów i jej powiązań z chińskimi pięcioma elementami; rady, jak łączyć wadliwą budowę stóp z zaburzeniami równowagi pozostałych części ciała; ilustrowane terapie refleksologiczne i przykłady wspomagające praktykę. Jest to praktyczny przewodnik zarówno dla doświadczonych refleksologów, jak i dla amatorów tej dziedziny.