Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
morgana4
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Kobieta J.J.

widziany: 23.08.2016 22:17

  • pliki muzyczne
    4992
  • pliki wideo
    1942
  • obrazy
    26796
  • dokumenty
    408

35071 plików
778,92 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
morgana4
● Fancy - All My Loving (1989)
1991 Gregorian Dance - Gala
1991 Sadisfaction - Gregorian
20 YEARS ON MTV HITS
2002-Chill_Out
2003-Masters_Of_C hant_IV_(Unplugge d)
2004 The Dark Side - Gregorian
2004 The Dark Side (Special Rock Edition)
2005 Best of Gregorian - The Masterpieces
2007 Chapter VI - Masters of Chant
66 Hits - The Best Of Power Rock
A-HA
A-Ha(1)
Album 11 - Victory - The 11 Album (2002r)
Album 01-02-03 -The 80 s Album (2005)
Album 05 - Dont Cry-Greatest Hits(94r)
Album 06 - Gold (95r)
Album 07 - The tth Album-Back For Good (1998)
Album 08 - Alone (The 8th Album) (1999r)
Album 10 - 21 st Century (1994)
Album 12 - Forever Blue (1995)
Album 14 - Rivers of Babylon (1997)
ALBUMY .rar
ALBUMY LATINO 2014
ALBUMY WORLD 2014
AMETHYSTIUM
Andreas Vollenweider
BAD BOYS BLUE
Bad Boys Blue(1)
Bajm
Bajm dyskografia
Bajm- dyskografia
BAJM(1)
BAJM(2)
BAJM(3)
bajm(4)
Bajm(5)
Bajm-teledyski
BLUE SYSTEM
Blue System(1)
Boney_M_
C C CATCH
C.C. Catch
C.C.Cath-teledysk i
CARLOS SANTANA(1)
Cher
Chorał gregoriański
Christmas Chants
Czeslaw Niemen-dyskografi a
Dire Straits
Dokumenty
 
Leśmian Bolesław
wszystko na chomika
Dzem- Dyskografia
EDYTA GEPPERT
Enej (albumy)
ENIGMA
 
Enigma - Love Sensuality and Devotion (2001)
Enigma The Platinum Collection 2009-3CD
Ennio Morricone
Enya
Enya - Amarantine (2005)
Enya - And Winter Came 2008
ENYA - DARK SKY ISLAND (2015)
ENYA - DARK SKY ISLAND (DELUXE EDITION) (2015)
Enya [1988] Watermark
Enya [1991] Shepherd Moons
Enya [1992] The Celts
Enya [1995] The Memory of Trees
Enya [1997] Paint the Sky With Stars
Enya [2000] A Day Without Rain
Enya [2001] Perfect panpipes
Enya [2003] The Magic Of Enya
Enya [2005] Amarantine
Enya [2005] Best Of Enya
Enya [2005] Sumiregusa
Enya [2008] And Winter Came
ENYA-Dyskografia
Enya-teledyski
Era dyskografia
ERA(1)
 
Europe - Europe 1983
Europe - Final Countdown 1986
Europe - Last Look at Eden 2009
Europe - Out of this world 1988
Europe - Prisoners in paradise 1991
Europe - Secret Society 2006
Europe - Start from the dark 2004
Europe - Wings of tommorow 1984
EURYTHMICS
Fancy
Fancy - Golden Star
FILMY
 
FLETNIA
Fletwood Mac
Galeria
 
GIPSY KINGS - GREATEST HITS
GREGORIAN
 
Gregorian dyskografia
Gregorian(1)
Impression on Chopin 2010 RAR
IN THE GARDEN OF VENUS 1987
IN THE MIDLE OF NOWHERE
Italo Disco
Italo4Ever
Jason Donovan - All Around The World 1993
Jason Donovan - All Around The World 1993(1)
Jason Donovan - Between The Lines 1990
Jason Donovan - Ten Good Reasons 1989
Jean michael jarre dyskografia
Jean Michel-Jarre
 
koncerty
JENNIFER RUSH
kaoma
KAOMA(1)
Kaoma(2)
KIM WILDE
Klassyka
KONCERTY
 
Kraftwerk
Lady Pank
Lady pank dyskografia
LADY PANK(1)
Lady Pank(2)
Led Zeppelin
Lombard
LONDON BOYS Album 05 - The Twelve Commandments Of Dance (2009r)
MADONNA
 
Madonna(1)
 
Madonna-filmy
Maja i Andrzej Sikorowscy - Sprawa rodzinna
Majka Jeżowska-Najpiękn iejsza W Klasie-Złota Kolekcja(OK)
Master of Chant I
Masters Of Chant Chapter IV
Masters Of Chant Chapter V
Masters of chant II
Masters Of Chant III
MICHAEL JACKSON
 
MICHAL BAJOR
Mieczyslaw Fogg - Jesienne róże - Złota kolekcja 2001
Mika Waltari - Czarny anioł
Mike Oldfield
MODERN TALKING
 
ALBUMY
MODERN TALKING(1)
MODERN TALKING(2)
Modern Talking(3)
Modern Talking(4)
Modern Talking(5)
Modern Talking-teledyski
Mr.Dance - Mr.Dance (Paweł Stasiak-solowo)
MR.DANCE - Pozdrowienia dla Papa Dance (Paweł Stasiak-solowo)
MUZYKA
MUZYKA RELAKSACYJNA
Ocarina - El Mejor Disco De Relajacion
Odgłosy natury
Ofra Haza
PANFLET
Papa Dance - Naj Story-Złota kolekcja 2003
Papa Dance - Nasz ziemski Eden 1988
Papa Dance - Papa Dance 1985
Papa Dance - Ponizej krytyki 1986
Papa Dance(1)
Perfeckt
Piersi
Piotr Rubik CD1
 
CD2
CD1
POD BUDĄ
 
Pod Budą - Kraków, Piwna 7
Prywatne
QUEEN
Queen - Absolute Greatest 2009 RAR
QUEEN - dyskografia rar
QUEEN-A Day At The Races
Queen-albumy
Queen-Dyskografia
ROMATNIC WARRIORS 1987
ROXETTE
ROXETTE(1)
Roxette(2)
RÓŻNE
Ryszard Rynkowski
Ryszard Rynkowski(1)
Sabrina
Sabrina - Like A Yoyo
Sabrina - Boys (1987)
Sabrina - Something special (1988)
Sabrina - Super Sabrina (Album) 1989
sade
 
Sade(1)
Salon wierszy
 
SANDRA
SANDRA - THE LONGPLAY 1985
Sandra(1)
Sandra(2)
Sandra-teledyski
Santana
 
Santana Carlos
 
Savage
Savage - Greates Hits
Scorpions
 
Scorpions-koncert y
Scott McKenzie
Śmieszne przeróbki znanych piosenek
Soldier Of Love 2010 RAR
SOSNICKA ZDZISLAWA
T love dyskografia
T. Love
Tanita Tikarama
TELEDYSKI
 
The Beatles
The Dark Side
TINA TURNER
 
T.T.CD1
CD2
TINA TURNER(1)
TOP 1000 OF THE LAST 30 YEARS
TRABKA
ULTRA TRAXX REMIXES (MEGA DLUGIE WERSJE PIOSENEK!!!)
WHITNEY HOUSTON
 
WILKI I ROBERT GAWLIŃSKI
 
ROBERT GAWLIŃSKI
 
WILKI
zachomikowane
ZDJĘCIA,TAPETY,OB RAZKI
 
Zdzisława Sośnicka
 
ZZ Top
Pokazuj foldery i treści
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

18 plików
2,31 GB

tukaz

tukaz napisano 6.08.2016 13:22

zgłoś do usunięcia
Gabriella1010

Gabriella1010 napisano 11.08.2016 20:22

zgłoś do usunięcia

obrazek

Dotykiem słów szczęście rozdawaj, ciepłem dłoni serca rozgrzewaj. Uśmiechem szczerym uśmiechy maluj, niech dusza Twoja słodko śpiewa… Nastrojem miłym iskierki rozpalaj miłością co w Tobie się przelewa. Obdarzaj w koło wszystkich ludzi i świat co cudem swym rozbrzmiewa… Dotykaj serc, serca swego biciem, bo taki dotyk życiem obdarza. Dotykaj uśmiechem i czułym gestem, bo taki dotyk szczęście rozmnaża.

Życzę przyjemnego wieczoru i cudownej nocki z pięknymi snami.
Pozdrawiam Cię najpiękniej, Gabriela
♫ Nutka - First Day Of My Life
Barnaba1954

Barnaba1954 napisano 14.08.2016 17:00

zgłoś do usunięcia
............................................WITAM SERDECZNIE...................... ............................................W życiu zupełnie jak w teatrze nie wszyscy grają główne role a los marzenia koryguje niosąc swe dole i niedole.Lecz jest przykładów na to wiele,że można jednak podziw wzbudzić,gdy gra się szczerze i prawdziwie a nie małpuje innych ludzi.Jak legendarny stary wiarus do końca warto trzymać fason i nawet jeśli sił brakuje grać wciąż z uczuciem oraz z klasą.Skoro reżyser dziejów dał nam epizod zagrać choć przez chwilę to nie kwękajmy, że tak mało lecz cieszmy się, że dał aż tyle!.

obrazek Trzeba wierzyć, że będzie jutro i kolejne dni, że zaświeci słońce i spełnią się nasze sny. Trzeba szukać przyjaciół i szczęścia,sił i wytrwałości, tego wszystkiego,co daje nam tyle radości. Trzeba próbować życia i ze swym losem się zmierzyć,by nie żałować, że czegoś nie udało się przeżyć.Trzeba Kochać ponieważ tylko Miłość w życiu liczy się !,więc Kochajmy z całego Serca,ile starczy sił!. Trzeba żyć,jak potrafimy Najlepiej, Najpiękniej,bo życie jest Chwilą i Niczym Więcej!............................................................. .............................................NIECH CI WEEKEND UPŁYWA MIŁO I WESOŁO,NIECH SAMI ŻYCZLIWI LUDZIE BĘDĄ WOKOŁO!. SŁONKO NIECH CI ŚWIECI, WIATEREK-OCHŁODZI I NIECH CI WSZYSTKO JAK W ZEGARKU CHODZI!. BAW SIĘ DOBRZE I ŻYCIA UŻYWAJ,WEEKEND SZYBKO SIĘ SKOŃCZY,A WIĘC-ODPOCZYWAJ.................................................... ...........................................................POZDRAWIAM SERDECZNIE...........

Gabriella1010

Gabriella1010 napisano 17.08.2016 20:15

zgłoś do usunięcia

obrazek

Nie czekaj na uśmiech, aby być miłym. Nie czekaj, aż ktoś Cię pokocha - sam kochaj. Nie czekaj, aż będziesz samotny, aby poznać wartość przyjaźni. Nie czekaj na lepszą prace, aby zacząć pracować. Nie czekaj, aż będziesz miał dużo, można dzielić się odrobiną. Nie czekaj na upadek, aby zapamiętać rade. Nie czekaj na ból, by uwierzyć modlitwie. Nie czekaj, aż będziesz miał czas, aby służyć pomocą. Nie czekaj, aż inni będą mocno cierpieć, aby prosić o przebaczenie.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Życzę przyjemnego wieczoru i cudownej nocki z pięknymi snami.
Pozdrawiam Cię serdecznie, Gabriela.
♫ Nutka....
Coronado

Coronado napisano 18.08.2016 19:03

zgłoś do usunięcia
Image and video hosting by TinyPic Siekiera, motyka, piłka, szklanka.W Niemczech gwałty i łapanka Siekiera, motyka, kupa, piach.Na ulicę wyjść jest strach! Siekiera, motyka, dziennikarze.Milczą bo tak Merkel każe Siera, motyka, policjanci.Nic nie robią a tłum gwałci. Siekiera, motyka, imigracja.W diabły poszła demokracja Siekiera, motyka, czarny ptak.Wolne media trafił szlag. Siekiera, motyka, fiki, fiki.To efekty polityki. Siekiera, motyka, poprawności.Tolerancji i równości. Siekiera, motyka, pupa blada.Źle się dzieje u sąsiada Siekiera, motyka, smród z VWe.a Afryka śmieje się. Siekiera, motyka, czarne wrony.Maszerują ich miliony Siekiera, motyka, ciemny muł.Kasę dawać, majtki w dół!. (śpiewak).
Barnaba1954

Barnaba1954 napisano 23.08.2016 20:05

zgłoś do usunięcia
.....................................WITAM SERDECZNIE.......................... ..........................................Ach zaszaleć by się chciało,zaszaleć.Czemu dziwnie tak patrzą na ciebie?. Lat pięćdziesiąt z haczykiem na liczniku-nie wypada?. Więc kiedy może w niebie?, a tu życie wciąż pięknem swym kusi,ten odkryty na nowo,kolorowy świat.To co było już nigdy nie powróci.Więc co z tego,że przybyło znów lat?. Młodzi mówią: zrezygnuj z tych mrzonek.Młodzi mówią: masz wnuki i nas,jesteś ciągle tak bardzo potrzebna.lecz nie wiedzą,że babciom szybciej płynie czas.Nam dziś od życia się nic nie należy?.

obrazek Wszak cieszymy się,że wnuki zdrowo rosną,ale czy chcemy,czy nie chcemy nasze tęsknoty i marzenia pojawiają się zawsze wczesną wiosną.Póki żyjesz niechaj w sercu ogień płonie, niech wyciągają się ku Tobie życzliwe dłonie. Niech Przyjaciele szukają Twej obecności, niech zawsze płomień w Twym sercu gości. Bądź zawsze ozdobą każdej przyjaźni. Niech fałsz i kłamstwo osobę Twą drażni. Miej zawsze szczęście we dnie i w nocy, a wszystko co dobre niech przy Tobie kroczy.............................................................. ...........................................ŻYCZĘ CI NA DOBRANOC PIĘKNYCH,CUDOWNYCH CHWIL, CUDOWNYCH PRAGNIEŃ,GWIAZD W TWOICH RĘKACH I PEREŁEK W SNACH. PIĘKNYCH KOLOROWYCH SNÓW............................................................... ........................................................POZDRAWIAM SERDECZNIE..........

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności