Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
morgana4
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Kobieta J.J.

widziany: 22.08.2015 22:14

  • pliki muzyczne
    5061
  • pliki wideo
    2057
  • obrazy
    26719
  • dokumenty
    356

35130 plików
838,84 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
morgana4
● Fancy - All My Loving (1989)
1991 Gregorian Dance - Gala
1991 Sadisfaction - Gregorian
20 YEARS ON MTV HITS
2002-Chill_Out
2003-Masters_Of_C hant_IV_(Unplugge d)
2004 The Dark Side - Gregorian
2004 The Dark Side (Special Rock Edition)
2005 Best of Gregorian - The Masterpieces
2007 Chapter VI - Masters of Chant
66 Hits - The Best Of Power Rock
A-HA
A-Ha(1)
Album 11 - Victory - The 11 Album (2002r)
Album 01-02-03 -The 80 s Album (2005)
Album 05 - Dont Cry-Greatest Hits(94r)
Album 06 - Gold (95r)
Album 07 - The tth Album-Back For Good (1998)
Album 08 - Alone (The 8th Album) (1999r)
Album 10 - 21 st Century (1994)
Album 12 - Forever Blue (1995)
Album 14 - Rivers of Babylon (1997)
ALBUMY .rar
ALBUMY LATINO 2014
ALBUMY WORLD 2014
AMETHYSTIUM
Andreas Vollenweider
BAD BOYS BLUE
Bad Boys Blue(1)
Bajm
Bajm dyskografia
Bajm- dyskografia
BAJM(1)
BAJM(2)
BAJM(3)
bajm(4)
Bajm(5)
Bajm-teledyski
BLUE SYSTEM
Blue System(1)
Boney_M_
C C CATCH
C.C. Catch
C.C.Cath-teledysk i
CARLOS SANTANA(1)
Cher
Chorał gregoriański
Christmas Chants
Czeslaw Niemen-dyskografi a
Dire Straits
Dokumenty
 
Leśmian Bolesław
wszystko na chomika
Dzem- Dyskografia
EDYTA GEPPERT
Enej (albumy)
ENIGMA
 
Enigma - Love Sensuality and Devotion (2001)
Enigma The Platinum Collection 2009-3CD
Ennio Morricone
Enya
Enya - Amarantine (2005)
Enya - And Winter Came 2008
Enya [1988] Watermark
Enya [1991] Shepherd Moons
Enya [1992] The Celts
Enya [1995] The Memory of Trees
Enya [1997] Paint the Sky With Stars
Enya [2000] A Day Without Rain
Enya [2001] Perfect panpipes
Enya [2003] The Magic Of Enya
Enya [2005] Amarantine
Enya [2005] Best Of Enya
Enya [2005] Sumiregusa
Enya [2008] And Winter Came
Enya-teledyski
Era dyskografia
ERA(1)
 
Europe - Europe 1983
Europe - Final Countdown 1986
Europe - Last Look at Eden 2009
Europe - Out of this world 1988
Europe - Prisoners in paradise 1991
Europe - Secret Society 2006
Europe - Start from the dark 2004
Europe - Wings of tommorow 1984
EURYTHMICS
Fancy
Fancy - Golden Star
FILMY
 
FLETNIA
Fletwood Mac
Galeria
 
GIPSY KINGS - GREATEST HITS
GREGORIAN
 
Gregorian dyskografia
Gregorian(1)
Impression on Chopin 2010 RAR
IN THE GARDEN OF VENUS 1987
IN THE MIDLE OF NOWHERE
Italo Disco
Italo4Ever
Jason Donovan - All Around The World 1993
Jason Donovan - All Around The World 1993(1)
Jason Donovan - Between The Lines 1990
Jason Donovan - Ten Good Reasons 1989
Jean michael jarre dyskografia
Jean Michel-Jarre
 
koncerty
JENNIFER RUSH
kaoma
KAOMA(1)
Kaoma(2)
KIM WILDE
Klassyka
KONCERTY
 
Kraftwerk
Lady Pank
Lady pank dyskografia
LADY PANK(1)
Lady Pank(2)
Led Zeppelin
Lombard
LONDON BOYS Album 05 - The Twelve Commandments Of Dance (2009r)
MADONNA
 
Madonna(1)
 
Madonna-filmy
Maja i Andrzej Sikorowscy - Sprawa rodzinna
Majka Jeżowska-Najpiękn iejsza W Klasie-Złota Kolekcja(OK)
Master of Chant I
Masters Of Chant Chapter IV
Masters Of Chant Chapter V
Masters of chant II
Masters Of Chant III
MICHAEL JACKSON
 
MICHAL BAJOR
Mieczyslaw Fogg - Jesienne róże - Złota kolekcja 2001
Mike Oldfield
MODERN TALKING
 
ALBUMY
MODERN TALKING(1)
MODERN TALKING(2)
Modern Talking(3)
Modern Talking(4)
Modern Talking(5)
Modern Talking-teledyski
Mr.Dance - Mr.Dance (Paweł Stasiak-solowo)
MR.DANCE - Pozdrowienia dla Papa Dance (Paweł Stasiak-solowo)
MUZYKA
MUZYKA RELAKSACYJNA
Ocarina - El Mejor Disco De Relajacion
Odgłosy natury
Ofra Haza
PANFLET
Papa Dance - Naj Story-Złota kolekcja 2003
Papa Dance - Nasz ziemski Eden 1988
Papa Dance - Papa Dance 1985
Papa Dance - Ponizej krytyki 1986
Papa Dance(1)
Perfeckt
Piersi
Piotr Rubik CD1
 
CD2
CD1
POD BUDĄ
 
Pod Budą - Kraków, Piwna 7
Prywatne
QUEEN
Queen - Absolute Greatest 2009 RAR
QUEEN - dyskografia rar
QUEEN-A Day At The Races
Queen-albumy
Queen-Dyskografia
ROMATNIC WARRIORS 1987
ROXETTE
ROXETTE(1)
Roxette(2)
RÓŻNE
Ryszard Rynkowski
Ryszard Rynkowski(1)
Sabrina
Sabrina - Like A Yoyo
Sabrina - Boys (1987)
Sabrina - Something special (1988)
Sabrina - Super Sabrina (Album) 1989
sade
 
Sade(1)
Salon wierszy
 
SANDRA
SANDRA - THE LONGPLAY 1985
Sandra(1)
Sandra(2)
Sandra-teledyski
Santana
 
Santana Carlos
 
Savage
Savage - Greates Hits
Scorpions
 
Scorpions-koncert y
Scott McKenzie
Śmieszne przeróbki znanych piosenek
Soldier Of Love 2010 RAR
SOSNICKA ZDZISLAWA
T love dyskografia
T. Love
Tanita Tikarama
TELEDYSKI
 
The Beatles
The Dark Side
TINA TURNER
 
T.T.CD1
CD2
TINA TURNER(1)
TOP 1000 OF THE LAST 30 YEARS
TRABKA
ULTRA TRAXX REMIXES (MEGA DLUGIE WERSJE PIOSENEK!!!)
WHITNEY HOUSTON
 
WILKI I ROBERT GAWLIŃSKI
 
ROBERT GAWLIŃSKI
 
WILKI
zachomikowane
ZDJĘCIA,TAPETY,OB RAZKI
 
Zdzisława Sośnicka
 
ZZ Top
Pokazuj foldery i treści
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

18 plików
2,31 GB

Barnaba1954

Barnaba1954 napisano 25.08.2015 22:03

zgłoś do usunięcia
...............................................WITAM SERDECZNIE...........................................

obrazek ......................Nigdy nie jest za późno, by odnaleźć marzenia, które w Tobie przetrwały, chociaż czas wszystko zmienia. Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.We śnie wszystko jest urocze, Można marzyć o tęsknocie, płatkach róży i miłości, o największej swej radości. Księżyc czule Cię otoczy, ramionami z ciemnej nocy. No a gwiazdki już mrugają, i marzeniom pomagają, by sen dzisiaj był uroczy, i następnej, każdej nocy.......................................................... ...........................................ŻYCZĘ CI: MARZEŃ- o które warto walczyć. RADOŚCI- z którymi warto się dzielić. ZDROWIA- które ma się tylko jedno. PRZYJACIÓŁ-z którymi warto być. Nadziei- bez której nie da się żyć............................ ...........................................................................POZDRAWIAM PROMYK SERCA ZOSTAWIAM.................

MIKI_610831

MIKI_610831 napisano 26.08.2015 08:44

zgłoś do usunięcia
★ WITAJ DZIEŃ DOBRY ★ Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych chwil swojego życia. Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić... Pozdrawiam serdecznie. Miłego i radosnego dnia popołudnia, wiele ciepła i miłych chwil - życzy Ci pamiętający o Tobie /// Mirosław ///
Gabriella1010

Gabriella1010 napisano 26.08.2015 18:35

zgłoś do usunięcia

„Ludzie wierzą, że aby odnieść sukces trzeba wstawać wcześnie.
Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze.”
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Miło spędzonego wieczoru, dobrej nocy i pięknego poranka życzę.
Pozdrawiam cieplutko, Gabriela.
dlugixxxxx

dlugixxxxx napisano 26.08.2015 19:32

zgłoś do usunięcia
Milutkiego wieczorku,cudownej nocki i słodziutkich snów życze.Pozdrawiam serdecznie
obrazek
Barnaba1954

Barnaba1954 napisano 26.08.2015 20:01

zgłoś do usunięcia
.........................................................WITAM SERDECZNIE............................... ..........................................................Gdy gwiazdy świecą nocą otulone,gdy wiatr wieje w uśpioną stronę,gdy księżyc świeci majestatem w pełni,pomyśl życzenie, a noc je spełni.Gdy oczy przymkniesz raz drugi i trzeci,senne marzenie Bóg Aniołom zleci, podążysz w krainy dalekie, nieznane,odwiedzisz miejsca dawno zapomniane.

obrazek Pogrążona we śnie w dziwnych zdarzeń splotów,znajdziesz źródło wielu własnych kłopotów,skojarzysz fakty dotychczas nieznane,rozwiążesz problemy codziennością spętane.A kiedy rano słońce ważko wstanie,pochwycisz kanapkę z dżemem na śniadanie i trzymając w myślach sennych marzeń lejce,optymizm nagły napełni Twe serce............. .................................................KARMELKOWYCH SNÓW,GWIAZDECZEK NA NIEBIE,BO LUBIĘ CIEBIE.NIECH CUDNE SNY CIĘ OPLATAJĄ I W SWYCH RAMIONACH DŁUGO TRZYMAJĄ.BO SNY TAK CUDOWNEJ OSÓBKI JAK TY JESZCZE NIE ZNAJĄ. ZAMKNIJ OCZKA,POŁÓŻ GŁÓWECZĘ I POMYŚL O MNIE PRZEZ CHWILECZKĘ.................................. .............................................................................POZDRAWIAM SERDECZNIE

MIKI_610831

MIKI_610831 napisano 27.08.2015 07:14

zgłoś do usunięcia
❀♥❀ Dzień Dobry ❀♥❀ Nie szukaj dni co zabrał czas. Żyj chwilą która trwa. Niech niosą Cię marzenia. Niech wszystko na dobre się zmienia. Z radością idź po słońca blask. W ramiona porwij wiatr. Zatrzymaj czas i uśmiech każdemu kto smutny dziś daj... Życzę Tobie miłego i słonecznego czwartku. ♥ Pozdrawiam serdecznie. Buziaczki dla Ciebie ♥ Mirosław
Gabriella1010

Gabriella1010 napisano 27.08.2015 20:03

zgłoś do usunięcia

„Tak dalecy sobie i tak bliscy, w swych łódeczkach w życia oceanie, wyglądamy jednej wspólnej wyspy, która zwie się miłość lub kochanie. Tak spragnieni uczuć jak sieroty, chcemy wierzyć, że ktoś nas przygarnie. Lecą ku nam motyle-tęsknoty, płoną w sercach czerwone latarnie. Gdy się złączą nieśmiałym dotykiem, nasze dłonie i coś poczujemy, każdy szept się stanie głośnym krzykiem i już tylko dla siebie będziemy. A więc płyńmy miłości na przeciw, by odnaleźć swoje przeznaczenie. Już nam w chmurach nowe słońce świeci, co rozgoni samotności cienie.”
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Przyjemnego wieczoru, dobrej nocy i pięknego poranka życzę.
Pozdrawiam cieplutko, Gabriela.
ROMANTYCZNIE00

ROMANTYCZNIE00 napisano 27.08.2015 22:20

zgłoś do usunięcia

_DOBRY_WIECZÓR_ Witaj Milutko

___ Zaśnijmy w objęciach, utońmy w marzeniach tej nocy buntując się, nie mówmy do widzenia. Zostańmy tak do rana,aż słońce nas zawstydzi wyczekujmy znów wieczoru, tak bardzo niecierpliwi___

obrazek

___ Milutkiej nocy,pięknych snów życzę.Pozdrawiam.Buziaczki. __ Czesiek __
NUTKA dla CIEBIE
MIKI_610831

MIKI_610831 napisano dzisiaj o 07:30

zgłoś do usunięcia
❀♥❀ Dzień Dobry ❀♥❀ Nie szukaj dni co zabrał czas. Żyj chwilą która trwa. Niech niosą Cię marzenia. Niech wszystko na dobre się zmienia. Z radością idź po słońca blask. W ramiona porwij wiatr. Zatrzymaj czas i uśmiech każdemu kto smutny dziś daj... Życzę Tobie miłego i słonecznego piątku. ♥ Pozdrawiam serdecznie. Buziaczki dla Ciebie ♥ ///Mirosław ///

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności