Risotto Gabriela Ferrona.pdf
-
1995 -
2008 -
2009 -
2010-2012 -
2013 -
2019 -
2020 -
audiobook -
BEZGLUTENOWYCH 120przepisów -
Chmielewska -
ciasta -
CIASTA -
czasopisma poradnikowe -
Inne Kalendarze -
Kalendarz Śląski -
Kalendarz Głosu Ludu -
Kalendarz Przyjaciółki -
Kalendarz Robotniczy -
Kalendarz Wrocławski -
kalendarze -
Kalendarze babci Aliny -
kocioł -
kolekcja dobrej kuchni -
Kolekcja dobrej kuchni -
Kółko się Pani urwało -
Kuchenne inspiracje TESCO -
kuchnia -
kuchnia dla dzieci -
nagrania -
nowy magazyn 2020 -
olive -
palce lizać -
porządki -
rózne roczniki -
Różności kulinarne -
SERIA 1 -
SERIA 2 -
SERIA 3 -
słodki świat Ewy -
smakowite wypieki -
Smakowite Wypieki - numer 01 -
Smakowite Wypieki - numer 02 -
Smakowite Wypieki - numer 03 -
Smakowite Wypieki - numer 10 -
Smakowite Wypieki - numer 11 -
Smakowite Wypieki - numer 12 -
Smakowite Wypieki - numer 13 -
Smakowite Wypieki - numer 14 -
Smakowite Wypieki - numer 15 -
ucho
Czerpie z tego, co najlepsze w tradycji i najbardziej wysmakowane w nowoczesności. Łączy wszystko razem w celu stworzenia kuchni pełnej pasji, smaków i zapachów. W odwiedzanych miejscach szuka tego, co w kuchni z Półwyspu Apenińskiego najlepsze.
Przepisami wymienia się z szefami kuchni, paniami domu, starymi przyjaciółmi i dominikańskimi mnichami. Z pasją przybliża nie tylko włoskie jedzenie, ale i kulturę, styl życia oraz ludzi. Sympatyczny kucharz i wielki entuzjasta grzybów robi to w tak zajmujący sposób, że każdy z widzów z pewnością stanie się wielbicielem włoskiej kuchni. Kuchni z ogromnymi tradycjami, a jednocześnie jednej z najbardziej nowoczesnych na świecie.
Na potrzeby swojego telewizyjnego show Antonio zostaje kulinarnym ambasadorem swojej ojczyzny i zabiera widzów w podróż po jego północnej części. Odwiedzimy sześć regionów: Ligurię, Piemont, Umbrię, Modenę, Wenecję i Weronę. Program otrzymał nagrodę World Food Media Award 1997 za najlepszy telewizyjny program kulinarny.
Antonio Carluccio, rodowity Włoch, prowadzący restaurację w londyńskim Covent Garden, należy do najpopularniejszych szefów kuchni w Wielkiej Brytanii. Jego restauracja zawsze jest pełna gości, otworzył też specjalistyczny sklep z włoskim jedzeniem. W telewizji pojawia się regularnie, świetnie sprzedają się też napisane przez niego książki, takie jak "Antonio Carluccio's Passion for Pasta", "A Passion for Mushrooms" czy "An Innovation to Italian Cookery". gospodarz programu: Antonio Carluccio