Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

Waza dyniowa.doc

Download: Waza dyniowa.doc

38 KB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
WSZYSTKO PO TROCHU - 18dff8ca2e.jpeg
Krokiety z kapustą i grzybami Ciasto 25 dag mąki 2 ...
Krokiety z kapustą i grzybami Ciasto 25 dag mąki 2 jajka 1 szklanka mleka 3 łyżki oleju 3/4 szkl.gorącej wody wyk. Do mleka dodać jajka i bardzo dokładnie roztrzepać,następnie mąkę trochę soli i roztrzepać by nie było gródek ,następnie dodać olej i gorącą wode i wyrobić ciasto.Odstawić na 20 min.i dobrze wymieszać.Pod pierwszy naleśnik lekko natłuścić patelnie,a następne piec bez dodawania ojeju,a naleśniki są cieniutkie i bardzo wiśne,wykładać na płaski talerz Farsz 0,5 kg pieczarek 0,5 kg kiszonej kapusty 10 dag masła 1-2 cebule vegete,pieprz Kapustę i pieczarki ugotować,(każde osobno)pokroić na drobno,masło roztopić,wrzucić pokrojoną na drobna cebule i zeszklić.Dodać pieczarki i podsmażyć,dodać kapustę i wszystko wymieszać ,doprawić do smaku Na naleśnik nałożyć farsz zimny, zwinąć obtoczyć jak kotlet i usmażyć na oleju.Podawać z keczupem lub jak komu smakuje. Pieczarki od lat obgotowuje dodając trochę soli i octu(ocet powoduje że są białe a przepis mam od dobrego kucharza)a żeby miec pieczarki pod ręką to ugotowane pieczarki gorące wkładam do słoików i zalewam gotującą wodą z odrobiną soi i octu,odwracam słoiki.Przechowywac w lodówce.Każdy ma swoje wypróbowane sposoby i dziękuje za każde inne podpowiedzi.
WSZYSTKO PO TROCHU - 54510ac0b5.jpeg
Wątróbka cielęca lub wieprzowa Wątrobe pokroic na kawał ...
Wątróbka cielęca lub wieprzowa Wątrobe pokroic na kawałki takie jakie będziemy smażyc i zalac mlekiem najlepiej na noc.Po wyjęciu z mleka(mleko zetnie się)opłukac wodą i rozbic każdy kawałek najlepiej wkładając do woreczka.Rozgrzac tłuszcz i każdy kawałek obtoczyc w mące i usmażyc.Pokroic cebule w krążki i wrzucic do drugiego naczynia dodając tłuszcz,(może byc olej lub smalec-do wątroby lepszy) pieprz vegete i sok z cytryny,wsztstko podgrzac wymieszac i przekładzc usmażoną wątrobe.Dolac trochę wody i ustawic mały płomień by się przeparowała,od czasu do czasu przemięszac.Cebuli tyle ile kto lubi,ja daje na 0,5 kg wątroby 3 duże cebule i sok z połowy cytryny.
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności