Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
lucjan64
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Lucjan

widziany: 18.01.2021 00:56

  • pliki muzyczne
    5792
  • pliki wideo
    2004
  • obrazy
    74124
  • dokumenty
    19

89682 plików
2872,69 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
lucjan64
Dokumenty
Galeria
METAL - DYSKOGRAFIE = A =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = B =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = C =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = D =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = E =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = F =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = G =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = H =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = I =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = J =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = K =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = L =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = M =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = N =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = O =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = P =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = Q =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = R =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = S =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = T =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = U =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = V =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = W =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = X =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = Y =
 
Y&T - Discography (1976-2010)
METAL - DYSKOGRAFIE = Z =
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [1980-1999)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2000-2009)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2010-2012]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2013]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2014]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2015]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2016]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2017]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2018]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2019]
 
METAL - MP3 320kbps (2010)
 
METAL - MP3 320kbps (2011)
 
METAL - MP3 320kbps (2012)
 
METAL - MP3 320kbps (2013)
 
METAL - MP3 320kbps (2014)
 
METAL - MP3 320kbps (2015)
 
METAL - MP3 320kbps (2016)
 
METAL - MP3 320kbps (2018)
 
METAL - MP3 320kbps (2019)
 
Prywatne
V.A. - BEAUTIFUL ROCK BALLADS - KOLEKCJA (2018) (Flac)
 
V.A. - Hard Rock Collections (Vol.1 - Vol.3) (2017) [Flac]
 
V. A. - Hard Rock Collections (Vol.1) (5CD) (2017) [Flac]
 
V. A. - Hard Rock Collections (Vol.2) (5CD + 1CD BALLADS) (2017) [Flac]
 
V. A. - Hard Rock Collections (Vol.3) (6CD) (2017) [Flac]
V.A. - Rock & Metal Collection (2018) [Flac]
 
V.A. - Rock Ballads Collection (Vol.1 - Vol.4) (2018) [Flac]
 
V.A. - The Neat Records Singles Collection (2002)
 
01. [2002] V.A. - The Neat Singles Collection Volume One (2CD) (320)
02. [2002] V.A. - The Neat Singles Collection Volume Two (2CD) (320)
03. [2002] V.A. - The Neat Singles Collection Volume Three (3CD) (Flac)
Video
Życzenie
 
Życzenie MP3 (1980-2009)
 
Życzenie MP3 (2010-2019)
Dokumenty Galeria METAL - DYSKOGRAFIE = A =
METAL - DYSKOGRAFIE = B = METAL - DYSKOGRAFIE = C = METAL - DYSKOGRAFIE = D =
METAL - DYSKOGRAFIE = E = METAL - DYSKOGRAFIE = F = METAL - DYSKOGRAFIE = G =
METAL - DYSKOGRAFIE = H = METAL - DYSKOGRAFIE = I = METAL - DYSKOGRAFIE = J =
METAL - DYSKOGRAFIE = K = METAL - DYSKOGRAFIE = L = METAL - DYSKOGRAFIE = M =
METAL - DYSKOGRAFIE = N = METAL - DYSKOGRAFIE = O = METAL - DYSKOGRAFIE = P =
METAL - DYSKOGRAFIE = Q = METAL - DYSKOGRAFIE = R = METAL - DYSKOGRAFIE = S =
METAL - DYSKOGRAFIE = T = METAL - DYSKOGRAFIE = U = METAL - DYSKOGRAFIE = V =
METAL - DYSKOGRAFIE = W = METAL - DYSKOGRAFIE = X = METAL - DYSKOGRAFIE = Y =
METAL - DYSKOGRAFIE = Z = METAL - LOSSLESS (FLAC) [1980-1999) METAL - LOSSLESS (FLAC) [2000-2009)
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2010-2012] METAL - LOSSLESS (FLAC) [2013] METAL - LOSSLESS (FLAC) [2014]
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2015] METAL - LOSSLESS (FLAC) [2016] METAL - LOSSLESS (FLAC) [2017]
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2018] METAL - LOSSLESS (FLAC) [2019] METAL - MP3 320kbps (2010)
METAL - MP3 320kbps (2011) METAL - MP3 320kbps (2012) METAL - MP3 320kbps (2013)
METAL - MP3 320kbps (2014) METAL - MP3 320kbps (2015) METAL - MP3 320kbps (2016)
METAL - MP3 320kbps (2018) METAL - MP3 320kbps (2019) Prywatne
V.A. - BEAUTIFUL ROCK BALLADS - KOLEKCJA (2018) (Flac) V.A. - Hard Rock Collections (Vol.1 - Vol.3) (2017) [Flac] V.A. - Rock & Metal Collection (2018) [Flac]
V.A. - Rock Ballads Collection (Vol.1 - Vol.4) (2018) [Flac] V.A. - The Neat Records Singles Collection (2002) Video
Życzenie Życzenie MP3 (1980-2009) Życzenie MP3 (2010-2019)
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    10
  • pliki muzyczne
    0

10 plików
0,82 GB




Rhinoceros01

Rhinoceros01 napisano 5.12.2020 22:02

zgłoś do usunięcia
Witam, mógłbym dostać hasło do plików muzycznych? Z góry dziękuję
expiter1

expiter1 napisano 8.12.2020 13:51

zgłoś do usunięcia
Zapraszam serdecznie do swojego chomika po serial THE MANDALORIAN
bosmaan

bosmaan napisano 13.12.2020 13:37

zgłoś do usunięcia
można hasełko do Tituska
NOWOSCI-FILMOWE-2020-CHOMIKUJ-LORDRADO

NOWOSCI-FILMOWE-2020-CHOMIKUJ-LORDRADO napisano 13.12.2020 15:49

zgłoś do usunięcia

HITY I NOWOŚCI

LORDRADO

SERDECZNIE POZDRAWIAM

I ZAPRASZAM

FILMY/AUDIOBOKI/EBOKI/MUZA

GRY/PROGRAMY/APKI

pjg7

pjg7 napisano 22.12.2020 02:07

zgłoś do usunięcia
proszę o hasło
baribal2

baribal2 napisano 22.12.2020 17:47

zgłoś do usunięcia
POLECAM wideo "Mikołajki z kurwą", a wkrótce będzie "Wigilia z kurwą".
drSpalding

drSpalding napisano 6.01.2021 20:43

zgłoś do usunięcia
ZAPRASZAM PO ŚWIEŻY METAL
drSpalding

drSpalding napisano 6.01.2021 20:43

zgłoś do usunięcia
markus13_1952

markus13_1952 napisano 11.01.2021 12:07

zgłoś do usunięcia
Witam, poproszę hasło. Dzięki
fateja2287

fateja2287 napisano 17.01.2021 17:39

zgłoś do usunięcia
Świetny chomik

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności