Drogi Chomiku,

Chcielibyśmy przypomnieć pewne informacje dot. ochrony danych osobowych. Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx

Czy wykorzystujemy pliki cookies?

Administrator Twoich danych osobowych Kelo Corporation z siedzibą w Belize City wykorzystuje na stronie chomikuj.pl pliki cookies, czyli pliki zapisywane na telekomunikacyjnym urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej stronę i technologie zbliżone. Część plików cookies jest niezbędna do korzystania z serwisu, inne ułatwiają korzystanie z serwisu np.: zapisują informacje, dzięki czemu nie trzeba ich wprowadzać ponownie podczas kolejnych odwiedzin serwisu, jeszcze inne pozwalają dostarczać Użytkownikowi niestandardową i spersonalizowaną reklamę.

W jaki sposób wykorzystujemy pliki cookies?

Wykorzystujemy pliki cookies, zebrane podczas korzystania ze stron serwisu, w celu marketingu naszych usług, co mieści się w naszym usprawiedliwionym interesie. w szczególności wyświetlamy w ramach serwisu reklamy odpowiadające Twoim zainteresowaniom, dotyczące naszych usług.

Zapewniamy, że z plików  cookies nie korzystamy w celu zbierania danych osobowych bezpośrednio identyfikujących użytkownika takich jak imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail czy numer telefonu. Pliki cookies nie wpływają na oprogramowanie użytkownika ani sprzęt z którego korzysta.

Do wykorzystania plików cookies w celu marketingu produktów lub usług innych podmiotów potrzebna jest Twoja zgoda, którą możesz wyrazić klikając "Zgadzam się i przechodzę do serwisu". Brak Twojej zgody spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dostosowana do Twoich preferencji, będzie to reklama wyświetlona przypadkowo, a nie dopasowana dla Ciebie. w przypadku, gdy nie chcesz instalować na swoim urządzeniu plików cookies wykorzystywanych do dostosowania treści reklamowych masz prawo do niewyrażenia zgody lub wyrażenia sprzeciwu.

Czy wyrażasz zgodę na wyświetlanie profilowanych reklam?
NIE TAK

w przypadku udzielenia zgody na wykorzystanie plików cookies przez naszych partnerów, nasi partnerzy będą również mogli, wykorzystać zebrane informacje dla celów analitycznych aby ocenić skuteczność działań marketingowych.

Zgodę wyrażasz dobrowolnie i możesz ją wycofać w dowolnym momencie, zmieniając ustawienia przeglądarki w sposób opisany poniżej. Możesz kliknąć "przejdź do serwisu" tylko, jeśli masz co najmniej 16 lat.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Sposoby korzystania oraz usunięcia plików cookies zawarte są w instrukcjach producentów przeglądarek internetowych, które znajdują się pod poniżej zamieszczonymi linkami:

Jak już wspominaliśmy, pełną informację dotyczącą ochrony Twoich danych osobowych znajdziesz w Polityce Prywatności (http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx).

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
jimmy103
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Daniel

widziany: 26.02.2018 00:22

  • pliki muzyczne
    3793
  • pliki wideo
    760
  • obrazy
    986
  • dokumenty
    169

6347 plików
451,93 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
jimmy103
Bajki
CB radio
Dokumenty
Dyskografie
 
3 Doors Down
 
52 Dębiec
 
ABBA
 
AC DC
 
Alphaville
 
Albums
 
Singles
Baciary
 
Bon Jovi - Dyskografia
 
BUDKA SUFLERA
 
BUDKA SUFLERA
Czerwone Gitary
 
De Mono
 
De Mono
DKA
DYSKOGRAFIA LADY PANK
 
Dżem
 
Evanescence
Garou
 
Greenday DYSKOGRAFIA
Ich Troje
 
Impress
 
Iron Maiden
 
James Blunt
Josh Groban
 
KoRn
 
Korn - Dyskografia
Kukiz i Piersi - dyskografia
 
Lana Del Rey
 
Lana Del Rey
Laura Pausini
 
LinkinPark - Dyskografia
 
Liroy - Dyskografia
 
Maciej Maleńczuk
 
Metallica
 
Modern_Talking _Dyskografia
 
Nickelback
 
Nirvana
 
Oddział Zamknięty
 
Papa Roach
 
PAPA ROACH
Pezet-Dyskogra fia-PL
 
Queen discography (MP3@320Kbps)
 
01 Queen (1973)
02 Queen II (1974)
03 A Day At The Races (1976)
04 News Of The World (1977) (Remastered 1993)
05 Jazz (1978)
06 Live Killers (1979)
 
CD 1
CD 2
07 The Game (1980)
08 A Night at the Opera (1993) (MFSL Gold)
09 Flash Gordon (1980) {Remaster 1994}
10 Greatest Hits I (1981)
11 Hot Space (1982)
12 The Works (1984)
13 A Kind Of Magic (1986)
14 Live Magic (1986)
15 At The Beeb (1989)
16 The Miracle (1989)
17 Greatest Hits II (1991)
18 Innuendo (1991)
19 Live At Wembley '86 (1992)
 
CD 1
CD 2
20 A Night at the Opera (1993) (MFSL Gold)
21 Made In Heaven (1995)
22 Queen Rocks (1997)
23 Greatest Hits III (1999)
24 Queen On Fire - Live At The Bowl (2004)
CD 1
CD 2
Rammstein dyskografia
 
Republika
 
Republika
Rihanna - Dyskografia (2005-2009) MP3
 
Scorpions
 
Slums Attack Peja
 
Sobota
Stachursky
 
System Of A Down
 
Trivium
TSA
 
U2 - Discography [FLAC]
 
Verba
 
Within Temptation dyskografia
 
Ziyo- dyskografia (jimmy103)
Filmy
 
FILMY 2013 NOWOŚCI
 
FILMY 2015
FILMY 2015 NOWOŚCI
 
filmy by bezecny
Filmy od Oppeto
 
FILMY POLSKIE
Galeria
 
ciezarowki
GRY
 
SIMS 3 PL hasło sims3
Hity lat 80,90
 
Karaoke
Koncerty
 
AC DC
Dzem - 30 Urodziny (Spodek 03.10.2009)
LOST ZAGUBIENI
 
LUCK SEZON 1
 
Luck [01x02]
Luck 01x03
odc.1
MOTORYZACJA- PROGRAMY
Muzyka
 
nawigacja mapy
 
Playlisty
Prison Break
 
Prywatne
ss
transpoter4
VERBA
 
WATAHA
WINDOWS
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB




Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności