Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

ODKRYJ SMAKI PORTUGALII.docx

fronteradiamond / PRZEPISY / KUCHNIA PORTUGALSKA / ODKRYJ SMAKI PORTUGALII.docx
Download: ODKRYJ SMAKI PORTUGALII.docx

17,93 MB

0.0 / 5 (0 głosów)
CARNE DE PORCO A ALENTEJANA - WIEPRZOWINA NA SPOSÓB Z ALENTEJO. FEIJOADA A PORTUGUESA - FASOLKA PO PORTUGALSKU. ENSOPADO DE BORREGO A MODA DO ALENTEJO - JAGNIĘCINA NA SPOSÓB Z ALENTEJO. SALSICHAS ENROLADAS EM COUVE - KIEŁBASKI ZAWIJANE W KAPUSTE. EMPADADAO DE CARNE - ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA Z MIĘSEM. BIFE A PORTUGUESA - STEK PO PORTUGALSKU. ARROZ DE PATO - ZAPIEKANKA Z KACZKI Z RYŻEM. FRANGO NA PUCARA - KURCZAK JEDNOGARNKOWY PO PORTUGALSKU. LULAS RECHEADAS - FASZEROWANE KALMARY. ARROZ DE POLVO - POTRAWKA Z OŚMIORNICY Z RYŻEM. RYBY I OWOCE MORZA. SERY I PRZEKĄSKI. SŁODYCZE I DESERY. CIASTKA I WYPIEKI. BACALHAU A BRAS - DORSZ A BRAS. BACALHAU A LAGAREIRO - DORSZ A LAGAREIRO. CALDEIRADA DE BACALHAU - CALDEIRADA Z DORSZA. BACALHAU COM NATAS - DORSZ ZAPIEKANY ZE ŚMIETANA. SOPA DE PEIXE COM ALETRIA - ZUPA RYBNA Z MAKARONEM NITKI. TINTUREIRA DE COENTRADA - STEKI Z REKINA Z KOLENDRĄ. BIFES DE ATUM EM CEBOLADA - STEKI Z TUŃCZYKA W CEBULI. CAMAROES AO ALHINHO - KREWETKI Z CZOSNKIEM I PAPRYCZKA CHILLI. MEXILHOES A PORTUGUESA - MULE NA SPOSÓB PORTUGALSKI. DOURADA AO SAL - DORADA W SOLI. ARROZ DOCE - RYŻ NA SŁODKO. MOUSSE DE CHOCOLATE - MUS CZEKOLADOWY. LEITE CREME - KREM MLECZNY. PAO DE LO CREMOSO - KREMOWY BISZKOPT.

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
CARNE DE PORCO A ALENTEJANA - WIEPRZOWINA NA SPOSÓB Z ALENTEJO. FEIJOADA A PORTUGUESA - FASOLKA PO PORTUGALSKU. ENSOPADO DE BORREGO A MODA DO ALENTEJO - JAGNIĘCINA NA SPOSÓB Z ALENTEJO. SALSICHAS ENROLADAS EM COUVE - KIEŁBASKI ZAWIJANE W KAPUSTE. EMPADADAO DE CARNE - ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA Z MIĘSEM. BIFE A PORTUGUESA - STEK PO PORTUGALSKU. ARROZ DE PATO - ZAPIEKANKA Z KACZKI Z RYŻEM. FRANGO NA PUCARA - KURCZAK JEDNOGARNKOWY PO PORTUGALSKU. LULAS RECHEADAS - FASZEROWANE KALMARY. ARROZ DE POLVO - POTRAWKA Z OŚMIORNICY Z RYŻEM. RYBY I OWOCE MORZA. SERY I PRZEKĄSKI. SŁODYCZE I DESERY. CIASTKA I WYPIEKI. BACALHAU A BRAS - DORSZ A BRAS. BACALHAU A LAGAREIRO - DORSZ A LAGAREIRO. CALDEIRADA DE BACALHAU - CALDEIRADA Z DORSZA. BACALHAU COM NATAS - DORSZ ZAPIEKANY ZE ŚMIETANA. SOPA DE PEIXE COM ALETRIA - ZUPA RYBNA Z MAKARONEM NITKI. TINTUREIRA DE COENTRADA - STEKI Z REKINA Z KOLENDRĄ. BIFES DE ATUM EM CEBOLADA - STEKI Z TUŃCZYKA W CEBULI. CAMAROES AO ALHINHO - KREWETKI Z CZOSNKIEM I PAPRYCZKA CHILLI. MEXILHOES A PORTUGUESA - MULE NA SPOSÓB PORTUGALSKI. DOURADA AO SAL - DORADA W SOLI. ARROZ DOCE - RYŻ NA SŁODKO. MOUSSE DE CHOCOLATE - MUS CZEKOLADOWY. LEITE CREME - KREM MLECZNY. PAO DE LO CREMOSO - KREMOWY BISZKOPT.
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności