Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

The First Templar.part2.rar

fire28 / Gry / The First Templar 2011 / The First Templar.part2.rar
Download: The First Templar.part2.rar

0,93 GB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

obrazek

WYMAGANIA:
Core 2 Duo T5670, 1.8GHz GeForce 8600 GT 1GB Ram Windows XP /Vista/7



The First Templar to gra akcji z domieszką elementów RPG, w której duży nacisk położono na tryb kooperacji. Za produkcję odpowiedzialni są ludzie z bułgarskiego studio Haemimont Games, autorzy takich tytułów, jak Tropico 3 czy Grand Ages: Rome.

Akcja osadzona jest w XIII wieku. Głównym bohaterem gry jest francuski templariusz Celian, któremu towarzyszyć będą oskarżona o herezję szlachcianka oraz kolega z zakonu. Nasza drużyna będzie musiała odkryć sekrety Zakonu Templariuszy oraz pomóc w wyjaśnieniu tajemnicy Świętego Graala. W osiągnięciu celu przeszkadzać im będą na Saraceni, inkwizycja oraz sługusy króla Filipa IV – gra nie zawiera żadnych wątków fantastycznych czy nadprzyrodzonych.

Twórcy przygotowali tryb kooperacyjny, w którym każdy z graczy kontroluje jedną postać (na ekranie zawsze widoczny jest Celian, a w zależności od sytuacji partneruje mu jeden lub drugi towarzysz). Do szczęśliwego ukończenia przygody niezbędna jest ścisła współpraca, zarówno podczas pojedynków, jak i w trakcie rozwiązywania zagadek. Jeśli jeden z graczy opuści rozgrywkę w jej trakcie, jego miejsce zajmie automatycznie sztuczna inteligencja. Oczywiście możliwe jest też przejście całej kampanii z S.I. jako jedynym kompanem. Wraz z postępami w zabawie postacie rozwijają różne umiejętności pomagające im przezwyciężać rzucane przez twórców przeszkody.

obrazekobrazek


obrazek

Inne pliki do pobrania z tego chomika
obrazek Interaktywna.Super.
obrazek Bogato ilustrowana interaktywna ENCYKLOPEDIA
zrazy wołowe w sosie grzybowym P.mpg play
ZRAZY WOŁOWE W SOSIE GRZYBOWYM Zrazy od wieków zna cała ...
ZRAZY WOŁOWE W SOSIE GRZYBOWYM Zrazy od wieków zna cała Polska, stąd tak różnorodność ich przyrządzania. My proponujemy jedne z najprostszych sposobów a zarazem najlepszy. Cały kunszt przygotowania tkwi w farszu, tylko z wyśmienitych kiszonych ogórków i misternym sposobie zwijania zrazów. Bez użycia wykałaczek czy nitek. Na początek potrzebujemy cały rostbef, czyli schab wołowy. Oczyszczamy go z błon i kroimy na grube plastry, które rozbijamy tłuczkiem. Na mięsie proponujemy położyć folię spożywczą, to prosty sposób by zrobić to czysto i wygodnie. Teraz szykujemy farsz. Do drobno pokrojonej cebuli, kiszonych ogórków, dodajemy skrojony wędzony boczek. Wszystko przyprawiamy musztardą, dużą ilością majeranku, pieprzem i mielonym zielem angielskim. Tak przygotowany farsz nakładamy na rozbite płaty mięsa. I to, co najważniejsze starannie zwijamy, najpierw boki składamy do środka, potem całość rolujemy. Zrazy obtaczamy w mące i podsmażamy. A następnie przekładamy do rondla i podlewając wywarem warzywnym dusimy na małym ogniu. Już na sam koniec dolewany czerwonego wina i błyskawicznie przykrywamy pokrywką tak, aby cały aromat trunku został w garnku. Do zrazów najbardziej pasuje sos grzybowy, przygotowany z blanszowanych grzybów, czyli zamrożonych po krótkim obgotowaniu. Drobno posiekaną cebulkę szklimy na maśle, podlewamy rosołem, dodajemy pokrojone grzyby i przyprawy takie jak ziele angielskie, liść laurowy. Całości zabielamy śmietaną, można także zagęścić sos zasmażką. Zrazy już gotowe, a my szykujemy kaszę gryczaną na sypko. Na 2 szklanki wody potrzebujemy szklankę kaszy. Dorzucamy przyprawy ziele angielskie i liść laurowy. Zrazy, kasza gryczana i do tego sos grzybowy – to danie proste, i bardzo smaczne, wspaniale komponuje się na przykład z surówką z kiszonych ogórków i cebuli. Smacznego!
sandacz czyli sądek z jajami P.mpg play
SANDACZ, CZYLI SĄDEK Z JAJAMI Przygotowanie tej bardzo ...
SANDACZ, CZYLI SĄDEK Z JAJAMI Przygotowanie tej bardzo popularnej niegdyś potrawy nauczy nas przy okazji kilku kulinarnych sztuczek przydatnych przy obróbce ryb. Zaczynamy od filetowania sandaczy. Odcinamy głowy, ogony, płetwy i wszystko to, co wydaje nam się mało jadalne. I te mało atrakcyjne resztki wrzucamy do wody. Nie dodajemy żadnych przypraw, ale gotujemy 3 godziny! W ten sposób uzyskamy bardzo esencjonalny bulion. W tym czasie cebulę kroimy na plastry. Kładziemy na nie same filety, skrapiamy cytryną i odstawiamy. Na pół godziny przed końcem gotowania naszego rybnego bulionu, drobno siekamy warzywa, takie jak do rosołu. Dodajemy je do przecedzonego wywaru i doprawiamy solą, pieprzem, zielem angielskim i liściem laurowym. Całość gotujemy na niewielkim ogniu nie dłużej jak pół godziny. Przygotowujemy sos, zwany przez niektórych polskim. A jest to nic innego jak sklarowane masło połączone z bułka tartą. Wreszcie czas na sandacza. Nasze filety wkładamy na 7-8 minut do gotującego się rosołu. Dodajemy trochę masła i odrobinę białego, wytrawnego wina. Danie podajemy z opiekanymi ziemniakami. Obok sandacza można ułożyć nasze warzywa z bulionu. Rybę koniecznie posypujemy drobno pokrojonym jajkiem i polewamy sosem. Nic dodać, nic ująć...
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności