Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
edzio021
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Michał

widziany: dzisiaj o 21:16

  • pliki muzyczne
    6065
  • pliki wideo
    17936
  • obrazy
    5095
  • dokumenty
    685

46423 plików
23436,97 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
edzio021
- ░░░░░░░ PROGRAMY PC 2014 ░░░░░░░
- ▧ ▍Vegas Movie Studio Platinum 13.0
- ▧ ▍Windows XP ( PL ) Czerwiec 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ANTIWIRUSY 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ESET KLUCZE 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - MULTIMEDIALNE
- ▧ ▍PROGRAMY PC ( PORTABLE ) 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC (ZAREJESTROWANE)
- ▧ ▍PROGRAMY PC NAJNOWSZE WERSJE
- ▧ ▍PROGRAMY PITY - ROZLICZ 2014
- ░░░░░░░ MUZYKA MP3 2014 ░░░░░░░░
- ♫♪♫♪ Club Dance - Hity , Premiery 2014
- ♫♪♫♪ HITY - Najnowsze Albumy MP3
- ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014
- ♫♪♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪♫♪ Dzwonki Na Telefon MP3 2014
- ♫♪♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 20 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Koncerty HD - NEW - FULL 2014
- ♫♪♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Premiey - Hity PRO MIX MP3 2014
- ♫♪♫♪ RMF FM POPlista 2014
- ♫♪♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014
- ♫♪♫♪ Teledyski HD ( 720 - 1080 ) 2014
- ♫♪♫♪ VA - GORĄCE HITY RADIA ESKA 2014
- ♫♪♫♪ VA - Playlist Hits 2014 ( 6 x CD )
- ♫♪♫♪ VA - Radio ESKA ImprESKA 2014
- ░░░░░░░░ FILMY NEV 2014 ░░░░░░░░░
- ▧ ▍- FILMY - GOŁO I WESOŁO
- ▧ ▍- FILMY - KOL. DISCOVERY 2014
- ▧ ▍- FILMY - 1950-2013
- ▧ ▍- FILMY - AKCJA - THRILLER 2014
- ▧ ▍- FILMY - BAJKI 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIBLIJNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIOGRAFICZNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - DOKUMENTALNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - DRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - HISTORYCZNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - HORRORY 2014
- ▧ ▍- FILMY - KOMEDIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - KRYMINALNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - MELODRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - POLSKIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - PRZYGODOWE 2014
- ▧ ▍- FILMY - ROMANSE 2014
- ▧ ▍- FILMY - SCI - FI 2014
- ▧ ▍- FILMY - SERYJNI PSYCHOPACI
- ▧ ▍- FILMY - STARE KINO 1855-1950
- ▧ ▍- FILMY - WOJENNE 2014
- ░░░Euro Truck Simulator 2 ░░░░
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.9.24.1] + 4 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1] + 5 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1.12 ] + 10 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.11.1] + 14 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.12.1] + 15 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.3] + 15 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.4.1] + 17 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.14.0.4] + 18 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.14.2] + 18 DLCs PC NAJNOWSZA
- ░░░░░░░ MUZYKA 2014 FULL ░░░░░░░
- ♫♪ Audio DTS - HD Kolekcje 2014
- ♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014
- ♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪ Muza - Covery MP3
- ♫♪ Muza - Dyskografie 2014
- ♫♪ Muza - Imprezy 2014
- ♫♪ Muza - ITALO DISCO 2014
- ♫♪ Muza - KARAOKE 2014
- ♫♪ Muza Hity 2014
- ♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA
- ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014
- ♫♪ Polski Rap - Hip-Hop 2014
- ♫♪ RMF FM Poplista 2014
- ♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ░░░░░░░HIT HIT 2014░░░░░░░░░
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2015
 
- █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 4
- █▬█ █ ▀█▀ Construction Simulator 2015 wer.1.0.0.0 [Polska Wersja Językowa]
- █▬█ █ ▀█▀ Metro 2033 Redux
- █▬█ █ ▀█▀ Spintires (2014)
- █▬█ █ ▀█▀ GRID 2 (2013) + 11 DLCs
 
Instalacja
- █▬█ █ ▀█▀ THE SIMS 3 [ KOLEKCJA ]
 
- █▬█ █ ▀█▀ THE SIMS 3 [ KOLEKCJA ]
■ DODATKI FULL
 
■ NAJNOWSZE UPDATE
- █▬█ █ ▀█▀ Twierdza Krzyżowiec II
- █▬█ █ ▀█▀ Car Mechanic Simulator 2014
- █▬█ █ ▀█▀ Grand Theft Auto V
- █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 3 + Wszystkie DLC
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Patch 2.1.02 PL + Wszystkie Dodatki w Tym Linder DLC Działa w 100%
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Najnowsze wersje dodatków w tym Lindner DLC !
- ░░░░░░░░GRY FULL 2014░░░░░░░░
►► GRY [ IPHONE IPAD IPOD ] 2014
►►GRY [ ANDROID ] PREMIERY 2014
►►GRY [ JAVA ] PREMIERY 2014
 
►►GRY [ KLASYKA GIER NA PC ] 2014
 
►►GRY [ PC ] - KOLEKCJE 2014
 
►►GRY [ PC ] PREMIERY 2014
 
►►GRY [PC] - SYMULATORY
 
-░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░
Prywatne
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Chcesz być Na Bieżąco z Informacjami na Temat Modów do Farming Simulator 2015 ?
Polub Mojego FanPage'a

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nacisnij na Obrazek aby wejść
do działu i Pobrać GRĘ

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
obrazek
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nacisnij na Obrazek aby wejść do działu z MODAMI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

obrazek
obrazek
obrazek
obrazek

- ░░░░░░░ PROGRAMY PC 2014 ░░░░░░░ - ▧ ▍Vegas Movie Studio Platinum 13.0 - ▧ ▍Windows XP ( PL ) Czerwiec 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ANTIWIRUSY 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC - ESET KLUCZE 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC - MULTIMEDIALNE
- ▧ ▍PROGRAMY PC ( PORTABLE ) 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC (ZAREJESTROWANE) - ▧ ▍PROGRAMY PC NAJNOWSZE WERSJE
- ▧ ▍PROGRAMY PITY - ROZLICZ 2014 - ░░░░░░░ MUZYKA MP3 2014 ░░░░░░░░ - ♫♪♫♪ Club Dance - Hity , Premiery 2014
- ♫♪♫♪ HITY - Najnowsze Albumy MP3 - ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014 - ♫♪♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪♫♪ Dzwonki Na Telefon MP3 2014 - ♫♪♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014 - ♫♪♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 20 Radia ESKA 2014 - ♫♪♫♪ Koncerty HD - NEW - FULL 2014 - ♫♪♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Premiey - Hity PRO MIX MP3 2014 - ♫♪♫♪ RMF FM POPlista 2014 - ♫♪♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014 - ♫♪♫♪ Teledyski HD ( 720 - 1080 ) 2014 - ♫♪♫♪ VA - GORĄCE HITY RADIA ESKA 2014
- ♫♪♫♪ VA - Playlist Hits 2014 ( 6 x CD ) - ♫♪♫♪ VA - Radio ESKA ImprESKA 2014 - ░░░░░░░░ FILMY NEV 2014 ░░░░░░░░░
- ▧ ▍- FILMY - GOŁO I WESOŁO - ▧ ▍- FILMY - KOL. DISCOVERY 2014 - ▧ ▍- FILMY - 1950-2013
- ▧ ▍- FILMY - AKCJA - THRILLER 2014 - ▧ ▍- FILMY - BAJKI 2014 - ▧ ▍- FILMY - BIBLIJNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIOGRAFICZNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - DOKUMENTALNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - DRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - HISTORYCZNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - HORRORY 2014 - ▧ ▍- FILMY - KOMEDIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - KRYMINALNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - MELODRAMATY 2014 - ▧ ▍- FILMY - POLSKIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - PRZYGODOWE 2014 - ▧ ▍- FILMY - ROMANSE 2014 - ▧ ▍- FILMY - SCI - FI 2014
- ▧ ▍- FILMY - SERYJNI PSYCHOPACI - ▧ ▍- FILMY - STARE KINO 1855-1950 - ▧ ▍- FILMY - WOJENNE 2014
- ░░░Euro Truck Simulator 2 ░░░░ - ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.9.24.1] + 4 DLCs PC - ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1] + 5 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1.12 ] + 10 DLCs PC - ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.11.1] + 14 DLCs PC - ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.12.1] + 15 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.3] + 15 DLCs PC - ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.4.1] + 17 DLCs PC - ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.14.0.4] + 18 DLCs PC
- ▧ ▍Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.14.2] + 18 DLCs PC NAJNOWSZA - ░░░░░░░ MUZYKA 2014 FULL ░░░░░░░ - ♫♪ Audio DTS - HD Kolekcje 2014
- ♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014 - ♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014 - ♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪ Muza - Covery MP3 - ♫♪ Muza - Dyskografie 2014 - ♫♪ Muza - Imprezy 2014
- ♫♪ Muza - ITALO DISCO 2014 - ♫♪ Muza - KARAOKE 2014 - ♫♪ Muza Hity 2014
- ♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA - ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014 - ♫♪ Polski Rap - Hip-Hop 2014
- ♫♪ RMF FM Poplista 2014 - ♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014 - ░░░░░░░HIT HIT 2014░░░░░░░░░
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2015 - █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 4 - █▬█ █ ▀█▀ Construction Simulator 2015 wer.1.0.0.0 [Polska Wersja Językowa]
- █▬█ █ ▀█▀ Metro 2033 Redux - █▬█ █ ▀█▀ Spintires (2014) - █▬█ █ ▀█▀ GRID 2 (2013) + 11 DLCs
- █▬█ █ ▀█▀ THE SIMS 3 [ KOLEKCJA ] - █▬█ █ ▀█▀ Twierdza Krzyżowiec II - █▬█ █ ▀█▀ Car Mechanic Simulator 2014
- █▬█ █ ▀█▀ Grand Theft Auto V - █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 3 + Wszystkie DLC - █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Patch 2.1.02 PL + Wszystkie Dodatki w Tym Linder DLC Działa w 100%
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Najnowsze wersje dodatków w tym Lindner DLC ! - ░░░░░░░░GRY FULL 2014░░░░░░░░ ►► GRY [ IPHONE IPAD IPOD ] 2014
►►GRY [ ANDROID ] PREMIERY 2014 ►►GRY [ JAVA ] PREMIERY 2014 ►►GRY [ KLASYKA GIER NA PC ] 2014
►►GRY [ PC ] - KOLEKCJE 2014 ►►GRY [ PC ] PREMIERY 2014 ►►GRY [PC] - SYMULATORY
-░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ Prywatne zachomikowane

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB

maciekwypych

maciekwypych napisano 22.11.2014 10:55

zgłoś do usunięcia
polecam
Myszyn95

Myszyn95 napisano 22.11.2014 11:01

zgłoś do usunięcia
a ja polecam kupić orginała
Kacpi1305

Kacpi1305 napisano 22.11.2014 19:56

zgłoś do usunięcia
Dzięki ale Móglbys podac Skype lub cokolwiek innego w razie problemu
przemek_audi

przemek_audi napisano 23.11.2014 01:12

zgłoś do usunięcia
siema, mam taki problem z fs 2015. zainstalowalem porapwie wszystko gra i chodzi zadnych bledow nie ma. ale nie moge zapisac gry bo wyskakuje mi takie cos "Gra nie zostala zapisana" jesli ktos wie jak to naprawic to prosze o pomoc
edzio021

edzio021 napisano 23.11.2014 11:10

zgłoś do usunięcia
Weejdz do moje dokumenty Skasuj cały folder MYGAMES/FarmingSimulator 2015 jak skasujesz uruchom gre na nowo i w tedy spróbuj zapisać . Foldery zrobią ci się od nowa
bartekzielinski

bartekzielinski napisano 23.11.2014 14:29

zgłoś do usunięcia
nIETRZA KLUCZA ?
edzio021

edzio021 napisano 23.11.2014 14:45

zgłoś do usunięcia
Nie Trzeba
mony4

mony4 napisano 23.11.2014 16:53

zgłoś do usunięcia
Siemanko, nie mogę uruchomić...błąd...nie znaleziono d3dx9_43.dll. Gdzie przyczyna?
edzio021

edzio021 napisano 23.11.2014 19:03

zgłoś do usunięcia
Zainstaluj Direct 9 lub 11 i po problemie a jak nie to aktualizacja sterowników do karty graficznej
miqi92

miqi92 napisano dzisiaj o 17:44

zgłoś do usunięcia
Diekówka na pirata tez dziala))))))0

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności