Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
edzio021
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Michał

widziany: dzisiaj o 11:43

  • pliki muzyczne
    6065
  • pliki wideo
    18323
  • obrazy
    4219
  • dokumenty
    647

45666 plików
23437 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
edzio021
- ░░░░░░░ PROGRAMY PC 2014 ░░░░░░░
- ▧ ▍Vegas Movie Studio Platinum 13.0
- ▧ ▍Windows XP ( PL ) Czerwiec 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ANTIWIRUSY 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ESET KLUCZE 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - MULTIMEDIALNE
- ▧ ▍PROGRAMY PC ( PORTABLE ) 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC (ZAREJESTROWANE)
- ▧ ▍PROGRAMY PC NAJNOWSZE WERSJE
- ▧ ▍PROGRAMY PITY - ROZLICZ 2014
- ░░░░░░░ MUZYKA MP3 2014 ░░░░░░░░
- ♫♪♫♪ Club Dance - Hity , Premiery 2014
- ♫♪♫♪ HITY - Najnowsze Albumy MP3
- ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014
- ♫♪♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪♫♪ Dzwonki Na Telefon MP3 2014
- ♫♪♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 20 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Koncerty HD - NEW - FULL 2014
- ♫♪♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Premiey - Hity PRO MIX MP3 2014
- ♫♪♫♪ RMF FM POPlista 2014
- ♫♪♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014
- ♫♪♫♪ Teledyski HD ( 720 - 1080 ) 2014
- ♫♪♫♪ VA - GORĄCE HITY RADIA ESKA 2014
- ♫♪♫♪ VA - Playlist Hits 2014 ( 6 x CD )
- ♫♪♫♪ VA - Radio ESKA ImprESKA 2014
- ░░░░░░░░ FILMY NEV 2014 ░░░░░░░░░
- ▧ ▍- FILMY - GOŁO I WESOŁO
- ▧ ▍- FILMY - KOL. DISCOVERY 2014
- ▧ ▍- FILMY - 1950-2013
- ▧ ▍- FILMY - AKCJA - THRILLER 2014
- ▧ ▍- FILMY - BAJKI 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIBLIJNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIOGRAFICZNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - DOKUMENTALNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - DRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - HISTORYCZNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - HORRORY 2014
- ▧ ▍- FILMY - KOMEDIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - KRYMINALNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - MELODRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - POLSKIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - PRZYGODOWE 2014
- ▧ ▍- FILMY - ROMANSE 2014
- ▧ ▍- FILMY - SCI - FI 2014
- ▧ ▍- FILMY - SERYJNI PSYCHOPACI
- ▧ ▍- FILMY - STARE KINO 1855-1950
- ▧ ▍- FILMY - WOJENNE 2014
- ░░░░░░ SERIALE NEV 2014 ░░░░░░
- ▧ ▍SERIAL - Komisarz Alex
 
sezon 5
- ▧ ▍SERIAL - Kuchenne Rewolucje
 
Sezon 9
- ▧ ▍SERIAL - M Jak Miłość 2014
- ▧ ▍SERIAL - Ojciec Mateusz Sezon 11
- ▧ ▍SERIAL - Ranczo
 
Sezon 8
- ▧ ▍SERIAL - Klan 2014
- ▧ ▍SERIAL - Na Sygnale 2014
- ▧ ▍SERIAL - Rodzinka.pl 2014
- ▧ ▍SERIAL - Barwy Szczęścia 2014
- ▧ ▍SERIAL - Pierwsza Miłość 2014
- ▧ ▍SERIAL - Świat Według Kiepskich 2014
- ░░░░░░░ MUZYKA 2014 FULL ░░░░░░░
- ♫♪ Audio DTS - HD Kolekcje 2014
- ♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014
- ♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪ Muza - Covery MP3
- ♫♪ Muza - Dyskografie 2014
- ♫♪ Muza - Imprezy 2014
- ♫♪ Muza - ITALO DISCO 2014
- ♫♪ Muza - KARAOKE 2014
- ♫♪ Muza Hity 2014
- ♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA
- ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014
- ♫♪ Polski Rap - Hip-Hop 2014
- ♫♪ RMF FM Poplista 2014
- ♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ░░░░░░░HIT HIT 2014░░░░░░░░░
- █▬█ █ ▀█▀ Grand Theft Auto V
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.4.1] + 17 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2015
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.3] + 15 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ GRID 2 (2013) + 11 DLCs
 
Instalacja
- █▬█ █ ▀█▀ Spintires (2014)
- █▬█ █ ▀█▀ Twierdza Krzyżowiec II
- █▬█ █ ▀█▀ Car Mechanic Simulator 2014
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.12.1] + 15 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Metro 2033 Redux
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.11.1] + 14 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ THE SIMS 3 [ KOLEKCJA ]
 
- █▬█ █ ▀█▀ THE SIMS 3 [ KOLEKCJA ]
■ DODATKI FULL
 
■ NAJNOWSZE UPDATE
- █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 3 + Wszystkie DLC
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Patch 2.1.02 PL + Wszystkie Dodatki w Tym Linder DLC Działa w 100%
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Najnowsze wersje dodatków w tym Lindner DLC !
- ░░░░░░░░GRY FULL 2014░░░░░░░░
►► GRY [ IPHONE IPAD IPOD ] 2014
►►GRY [ ANDROID ] PREMIERY 2014
►►GRY [ JAVA ] PREMIERY 2014
 
►►GRY [ KLASYKA GIER NA PC ] 2014
 
►►GRY [ PC ] - KOLEKCJE 2014
 
►►GRY [ PC ] PREMIERY 2014
 
►►GRY [PC] - SPRAWDZONE PRZEZ EDZIO021 DZIAŁAJĄ W 100%
 
►►GRY [PC] - SYMULATORY
 
-░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░
Prywatne
Prywatne dla ziomka
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Chcesz być Na Bieżąco z Informacjami z Nadchodzącą Premierą Farming Simulator 2015 ? Polub Mojego FanPage'a
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nacisnij na Obrazek aby wejść do działu i Pobrać GRĘ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nacisnij na Obrazek aby wejść do działu z MODAMI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

obrazek
obrazekobrazek

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nacisnij na Obrazek aby wejść do działu z DODATKAMI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

obrazek

obrazek

- ░░░░░░░ PROGRAMY PC 2014 ░░░░░░░ - ▧ ▍Vegas Movie Studio Platinum 13.0 - ▧ ▍Windows XP ( PL ) Czerwiec 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ANTIWIRUSY 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC - ESET KLUCZE 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC - MULTIMEDIALNE
- ▧ ▍PROGRAMY PC ( PORTABLE ) 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC (ZAREJESTROWANE) - ▧ ▍PROGRAMY PC NAJNOWSZE WERSJE
- ▧ ▍PROGRAMY PITY - ROZLICZ 2014 - ░░░░░░░ MUZYKA MP3 2014 ░░░░░░░░ - ♫♪♫♪ Club Dance - Hity , Premiery 2014
- ♫♪♫♪ HITY - Najnowsze Albumy MP3 - ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014 - ♫♪♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪♫♪ Dzwonki Na Telefon MP3 2014 - ♫♪♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014 - ♫♪♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 20 Radia ESKA 2014 - ♫♪♫♪ Koncerty HD - NEW - FULL 2014 - ♫♪♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Premiey - Hity PRO MIX MP3 2014 - ♫♪♫♪ RMF FM POPlista 2014 - ♫♪♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014 - ♫♪♫♪ Teledyski HD ( 720 - 1080 ) 2014 - ♫♪♫♪ VA - GORĄCE HITY RADIA ESKA 2014
- ♫♪♫♪ VA - Playlist Hits 2014 ( 6 x CD ) - ♫♪♫♪ VA - Radio ESKA ImprESKA 2014 - ░░░░░░░░ FILMY NEV 2014 ░░░░░░░░░
- ▧ ▍- FILMY - GOŁO I WESOŁO - ▧ ▍- FILMY - KOL. DISCOVERY 2014 - ▧ ▍- FILMY - 1950-2013
- ▧ ▍- FILMY - AKCJA - THRILLER 2014 - ▧ ▍- FILMY - BAJKI 2014 - ▧ ▍- FILMY - BIBLIJNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIOGRAFICZNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - DOKUMENTALNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - DRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - HISTORYCZNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - HORRORY 2014 - ▧ ▍- FILMY - KOMEDIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - KRYMINALNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - MELODRAMATY 2014 - ▧ ▍- FILMY - POLSKIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - PRZYGODOWE 2014 - ▧ ▍- FILMY - ROMANSE 2014 - ▧ ▍- FILMY - SCI - FI 2014
- ▧ ▍- FILMY - SERYJNI PSYCHOPACI - ▧ ▍- FILMY - STARE KINO 1855-1950 - ▧ ▍- FILMY - WOJENNE 2014
- ░░░░░░ SERIALE NEV 2014 ░░░░░░ - ▧ ▍SERIAL - Komisarz Alex - ▧ ▍SERIAL - Kuchenne Rewolucje
- ▧ ▍SERIAL - M Jak Miłość 2014 - ▧ ▍SERIAL - Ojciec Mateusz Sezon 11 - ▧ ▍SERIAL - Ranczo
- ▧ ▍SERIAL - Klan 2014 - ▧ ▍SERIAL - Na Sygnale 2014 - ▧ ▍SERIAL - Rodzinka.pl 2014
- ▧ ▍SERIAL - Barwy Szczęścia 2014 - ▧ ▍SERIAL - Pierwsza Miłość 2014 - ▧ ▍SERIAL - Świat Według Kiepskich 2014
- ░░░░░░░ MUZYKA 2014 FULL ░░░░░░░ - ♫♪ Audio DTS - HD Kolekcje 2014 - ♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014 - ♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014 - ♫♪ Muza - Covery MP3
- ♫♪ Muza - Dyskografie 2014 - ♫♪ Muza - Imprezy 2014 - ♫♪ Muza - ITALO DISCO 2014
- ♫♪ Muza - KARAOKE 2014 - ♫♪ Muza Hity 2014 - ♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA
- ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014 - ♫♪ Polski Rap - Hip-Hop 2014 - ♫♪ RMF FM Poplista 2014
- ♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014 - ░░░░░░░HIT HIT 2014░░░░░░░░░ - █▬█ █ ▀█▀ Grand Theft Auto V
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.4.1] + 17 DLCs PC - █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2015 - █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.13.3] + 15 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ GRID 2 (2013) + 11 DLCs - █▬█ █ ▀█▀ Spintires (2014) - █▬█ █ ▀█▀ Twierdza Krzyżowiec II
- █▬█ █ ▀█▀ Car Mechanic Simulator 2014 - █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.12.1] + 15 DLCs PC - █▬█ █ ▀█▀ Metro 2033 Redux
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.11.1] + 14 DLCs PC - █▬█ █ ▀█▀ THE SIMS 3 [ KOLEKCJA ] - █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 3 + Wszystkie DLC
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Patch 2.1.02 PL + Wszystkie Dodatki w Tym Linder DLC Działa w 100% - █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Najnowsze wersje dodatków w tym Lindner DLC ! - ░░░░░░░░GRY FULL 2014░░░░░░░░
►► GRY [ IPHONE IPAD IPOD ] 2014 ►►GRY [ ANDROID ] PREMIERY 2014 ►►GRY [ JAVA ] PREMIERY 2014
►►GRY [ KLASYKA GIER NA PC ] 2014 ►►GRY [ PC ] - KOLEKCJE 2014 ►►GRY [ PC ] PREMIERY 2014
►►GRY [PC] - SPRAWDZONE PRZEZ EDZIO021 DZIAŁAJĄ W 100% ►►GRY [PC] - SYMULATORY -░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Prywatne Prywatne dla ziomka zachomikowane

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB

piotrekrakowski6

piotrekrakowski6 napisano dzisiaj o 08:28

zgłoś do usunięcia
Po co wrzucac demo ktore bedzie za free na stronie producenta mi to sie wydaje ze moga wrzucic dzis o 15 (tak jak robili dotychczas z wiekszoscia gameplayow)
edzio021

edzio021 napisano dzisiaj o 09:27

zgłoś do usunięcia
Będzie dodane Demo jak się tylko pojawi oraz będzie też dodana Oryginalna GRA
robert19993m

robert19993m napisano dzisiaj o 10:16

zgłoś do usunięcia
jak myślicie będzie dzisiaj demo LS 2015?
BumblebeeTransformers

BumblebeeTransformers napisano dzisiaj o 12:22

zgłoś do usunięcia
Demo będzie w dniu premiery...
robert19993m

robert19993m napisano dzisiaj o 12:26

zgłoś do usunięcia
to po cholerę te demo jak oryginał bedzie
robert19993m

robert19993m napisano dzisiaj o 12:27

zgłoś do usunięcia
powinno być tydzień przed żeby zachecic ludzi do kupna
kazikcalus2000

kazikcalus2000 napisano dzisiaj o 13:54

zgłoś do usunięcia
Było by super gdy by weszł demo dzisiaj...
piotrekrakowski6

piotrekrakowski6 napisano dzisiaj o 13:55

zgłoś do usunięcia
No i jest kolejny filmik a dema nie ma
robert19993m

robert19993m napisano dzisiaj o 14:18

zgłoś do usunięcia
i na pewno nie wyjdzie
robert19993m

robert19993m napisano dzisiaj o 14:45

zgłoś do usunięcia
mam nadzieje ze będzie te demo

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności