zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
edzio021
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Michał

widziany: 1.08.2014 00:04

  • pliki muzyczne
    6065
  • pliki wideo
    18381
  • obrazy
    3621
  • dokumenty
    646

44819 plików
23477,16 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
edzio021
- ░░░░░░░ PROGRAMY PC 2014 ░░░░░░░
- ▧ ▍Vegas Movie Studio Platinum 13.0
- ▧ ▍Windows XP ( PL ) Czerwiec 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ANTIWIRUSY 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ESET KLUCZE 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - MULTIMEDIALNE
- ▧ ▍PROGRAMY PC ( PORTABLE ) 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC (ZAREJESTROWANE)
- ▧ ▍PROGRAMY PC NAJNOWSZE WERSJE
- ▧ ▍PROGRAMY PITY - ROZLICZ 2014
- ░░░░░░░ MUZYKA MP3 2014 ░░░░░░░░
- ♫♪♫♪ Club Dance - Hity , Premiery 2014
- ♫♪♫♪ HITY - Najnowsze Albumy MP3
- ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014
- ♫♪♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪♫♪ Dzwonki Na Telefon MP3 2014
- ♫♪♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 20 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Koncerty HD - NEW - FULL 2014
- ♫♪♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Premiey - Hity PRO MIX MP3 2014
- ♫♪♫♪ RMF FM POPlista 2014
- ♫♪♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014
- ♫♪♫♪ Teledyski HD ( 720 - 1080 ) 2014
- ♫♪♫♪ VA - GORĄCE HITY RADIA ESKA 2014
- ♫♪♫♪ VA - Playlist Hits 2014 ( 6 x CD )
- ♫♪♫♪ VA - Radio ESKA ImprESKA 2014
- ░░░░░░░░ FILMY NEV 2014 ░░░░░░░░░
- ▧ ▍- FILMY - GOŁO I WESOŁO
- ▧ ▍- FILMY - KOL. DISCOVERY 2014
- ▧ ▍- FILMY - 1950-2013
- ▧ ▍- FILMY - AKCJA - THRILLER 2014
- ▧ ▍- FILMY - BAJKI 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIBLIJNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIOGRAFICZNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - DOKUMENTALNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - DRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - HISTORYCZNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - HORRORY 2014
- ▧ ▍- FILMY - KOMEDIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - KRYMINALNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - MELODRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - POLSKIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - PRZYGODOWE 2014
- ▧ ▍- FILMY - ROMANSE 2014
- ▧ ▍- FILMY - SCI - FI 2014
- ▧ ▍- FILMY - SERYJNI PSYCHOPACI
- ▧ ▍- FILMY - STARE KINO 1855-1950
- ▧ ▍- FILMY - WOJENNE 2014
- ░░░░░░ SERIALE NEV 2014 ░░░░░░
- ▧ ▍SERIAL - Komisarz Alex
 
sezon 5
- ▧ ▍SERIAL - Kuchenne Rewolucje
 
Sezon 9
- ▧ ▍SERIAL - M Jak Miłość 2014
- ▧ ▍SERIAL - Ojciec Mateusz Sezon 11
- ▧ ▍SERIAL - Ranczo
 
Sezon 8
- ▧ ▍SERIAL - Klan 2014
- ▧ ▍SERIAL - Na Sygnale 2014
- ▧ ▍SERIAL - Rodzinka.pl 2014
- ▧ ▍SERIAL - Barwy Szczęścia 2014
- ▧ ▍SERIAL - Pierwsza Miłość 2014
- ▧ ▍SERIAL - Świat Według Kiepskich 2014
- ░░░░░░░ MUZYKA 2014 FULL ░░░░░░░
- ♫♪ Audio DTS - HD Kolekcje 2014
- ♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014
- ♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪ Muza - Covery MP3
- ♫♪ Muza - Dyskografie 2014
- ♫♪ Muza - Imprezy 2014
- ♫♪ Muza - ITALO DISCO 2014
- ♫♪ Muza - KARAOKE 2014
- ♫♪ Muza Hity 2014
- ♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA
- ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014
- ♫♪ Polski Rap - Hip-Hop 2014
- ♫♪ RMF FM Poplista 2014
- ♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ░░░░░░░HIT HIT 2014░░░░░░░░░
- █▬█ █ ▀█▀ Car Mechanic Simulator 2014
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2015 [PC]
- █▬█ █ ▀█▀ GRID 2 (2013) + 11 DLCs
 
Instalacja
- █▬█ █ ▀█▀ Counter-Strike Global Offensive PC game MP+SP ^^nosTEAM^^
- █▬█ █ ▀█▀ Spintires (2014)
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.11.1] + 14 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1.12 ] + 10 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1.] + 5 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.9.24.1] + 4 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ SimCity 5 + 17 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 3 + Wszystkie DLC
- █▬█ █ ▀█▀ FIFA 2014
- █▬█ █ ▀█▀ Football Manager 2014 PL
- █▬█ █ ▀█▀ Assassin's Creed IV - Black Flag PL
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Patch 2.1.02 PL + Wszystkie Dodatki w Tym Linder DLC Działa w 100%
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Najnowsze wersje dodatków w tym Lindner DLC !
- ░░░░░░░░GRY FULL 2014░░░░░░░░
►► GRY [ IPHONE IPAD IPOD ] 2014
►►GRY [ ANDROID ] PREMIERY 2014
►►GRY [ JAVA ] PREMIERY 2014
 
►►GRY [ KLASYKA GIER NA PC ] 2014
 
►►GRY [ PC ] - KOLEKCJE 2014
 
►►GRY [ PC ] PREMIERY 2014
 
►►GRY [PC] - SPRAWDZONE PRZEZ EDZIO021 DZIAŁAJĄ W 100%
 
►►GRY [PC] - SYMULATORY
 
-░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░
Dexter
 
Prywatne
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nacisnij na Obrazek aby wejść do działu i Pobrać GRĘ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nacisnij na Obrazek aby wejść do działu z MODAMI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

obrazek
obrazekobrazek

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nacisnij na Obrazek aby wejść do działu z DODATKAMI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

obrazek

obrazek

- ░░░░░░░ PROGRAMY PC 2014 ░░░░░░░ - ▧ ▍Vegas Movie Studio Platinum 13.0 - ▧ ▍Windows XP ( PL ) Czerwiec 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC - ANTIWIRUSY 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC - ESET KLUCZE 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC - MULTIMEDIALNE
- ▧ ▍PROGRAMY PC ( PORTABLE ) 2014 - ▧ ▍PROGRAMY PC (ZAREJESTROWANE) - ▧ ▍PROGRAMY PC NAJNOWSZE WERSJE
- ▧ ▍PROGRAMY PITY - ROZLICZ 2014 - ░░░░░░░ MUZYKA MP3 2014 ░░░░░░░░ - ♫♪♫♪ Club Dance - Hity , Premiery 2014
- ♫♪♫♪ HITY - Najnowsze Albumy MP3 - ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014 - ♫♪♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪♫♪ Dzwonki Na Telefon MP3 2014 - ♫♪♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014 - ♫♪♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Gorąca 20 Radia ESKA 2014 - ♫♪♫♪ Koncerty HD - NEW - FULL 2014 - ♫♪♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA 2014
- ♫♪♫♪ Premiey - Hity PRO MIX MP3 2014 - ♫♪♫♪ RMF FM POPlista 2014 - ♫♪♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014 - ♫♪♫♪ Teledyski HD ( 720 - 1080 ) 2014 - ♫♪♫♪ VA - GORĄCE HITY RADIA ESKA 2014
- ♫♪♫♪ VA - Playlist Hits 2014 ( 6 x CD ) - ♫♪♫♪ VA - Radio ESKA ImprESKA 2014 - ░░░░░░░░ FILMY NEV 2014 ░░░░░░░░░
- ▧ ▍- FILMY - GOŁO I WESOŁO - ▧ ▍- FILMY - KOL. DISCOVERY 2014 - ▧ ▍- FILMY - 1950-2013
- ▧ ▍- FILMY - AKCJA - THRILLER 2014 - ▧ ▍- FILMY - BAJKI 2014 - ▧ ▍- FILMY - BIBLIJNE 2014
- ▧ ▍- FILMY - BIOGRAFICZNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - DOKUMENTALNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - DRAMATY 2014
- ▧ ▍- FILMY - HISTORYCZNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - HORRORY 2014 - ▧ ▍- FILMY - KOMEDIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - KRYMINALNE 2014 - ▧ ▍- FILMY - MELODRAMATY 2014 - ▧ ▍- FILMY - POLSKIE 2014
- ▧ ▍- FILMY - PRZYGODOWE 2014 - ▧ ▍- FILMY - ROMANSE 2014 - ▧ ▍- FILMY - SCI - FI 2014
- ▧ ▍- FILMY - SERYJNI PSYCHOPACI - ▧ ▍- FILMY - STARE KINO 1855-1950 - ▧ ▍- FILMY - WOJENNE 2014
- ░░░░░░ SERIALE NEV 2014 ░░░░░░ - ▧ ▍SERIAL - Komisarz Alex - ▧ ▍SERIAL - Kuchenne Rewolucje
- ▧ ▍SERIAL - M Jak Miłość 2014 - ▧ ▍SERIAL - Ojciec Mateusz Sezon 11 - ▧ ▍SERIAL - Ranczo
- ▧ ▍SERIAL - Klan 2014 - ▧ ▍SERIAL - Na Sygnale 2014 - ▧ ▍SERIAL - Rodzinka.pl 2014
- ▧ ▍SERIAL - Barwy Szczęścia 2014 - ▧ ▍SERIAL - Pierwsza Miłość 2014 - ▧ ▍SERIAL - Świat Według Kiepskich 2014
- ░░░░░░░ MUZYKA 2014 FULL ░░░░░░░ - ♫♪ Audio DTS - HD Kolekcje 2014 - ♫♪ Disco Polo & Dance Polish 2014
- ♫♪ Global Lista ( Eska.pl ) 2014 - ♫♪ Gorąca 100 Radia ESKA 2014 - ♫♪ Muza - Covery MP3
- ♫♪ Muza - Dyskografie 2014 - ♫♪ Muza - Imprezy 2014 - ♫♪ Muza - ITALO DISCO 2014
- ♫♪ Muza - KARAOKE 2014 - ♫♪ Muza Hity 2014 - ♫♪ Najnowsze Hity Radia ESKA
- ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014 - ♫♪ Polski Rap - Hip-Hop 2014 - ♫♪ RMF FM Poplista 2014
- ♫♪ RMF MAXXX - Hop Bęc 2014 - ░░░░░░░HIT HIT 2014░░░░░░░░░ - █▬█ █ ▀█▀ Car Mechanic Simulator 2014
- █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2015 [PC] - █▬█ █ ▀█▀ GRID 2 (2013) + 11 DLCs - █▬█ █ ▀█▀ Counter-Strike Global Offensive PC game MP+SP ^^nosTEAM^^
- █▬█ █ ▀█▀ Spintires (2014) - █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.11.1] + 14 DLCs PC - █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1.12] + 10 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.10.1.] + 5 DLCs PC - █▬█ █ ▀█▀ Euro Truck Simulator 2 (2012)[v1.9.24.1] + 4 DLCs PC - █▬█ █ ▀█▀ SimCity 5 + 17 DLCs PC
- █▬█ █ ▀█▀ Far Cry 3 + Wszystkie DLC - █▬█ █ ▀█▀ FIFA 2014 - █▬█ █ ▀█▀ Football Manager 2014 PL
- █▬█ █ ▀█▀ Assassin's Creed IV - Black Flag PL - █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Patch 2.1.02 PL + Wszystkie Dodatki w Tym Linder DLC Działa w 100% - █▬█ █ ▀█▀ Farming Simulator 2013 Najnowsze wersje dodatków w tym Lindner DLC !
- ░░░░░░░░GRY FULL 2014░░░░░░░░ ►► GRY [ IPHONE IPAD IPOD ] 2014 ►►GRY [ ANDROID ] PREMIERY 2014
►►GRY [ JAVA ] PREMIERY 2014 ►►GRY [ KLASYKA GIER NA PC ] 2014 ►►GRY [ PC ] - KOLEKCJE 2014
►►GRY [ PC ] PREMIERY 2014 ►►GRY [PC] - SPRAWDZONE PRZEZ EDZIO021 DZIAŁAJĄ W 100% ►►GRY [PC] - SYMULATORY
-░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ Dexter Prywatne
zachomikowane

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB

Mollesta

Mollesta napisano 30.07.2014 18:35

zgłoś do usunięcia
Kiedy będzie ets 2 z wszystkimi dlc i patchem 1.11.1??
k_karolus

k_karolus napisano 30.07.2014 19:24

zgłoś do usunięcia
zawaliste mody
rucio2224

rucio2224 napisano 30.07.2014 22:14

zgłoś do usunięcia
edzio jestes całkowicie przygotowany na mody do ls 15
rucio2224

rucio2224 napisano 30.07.2014 22:15

zgłoś do usunięcia
gdy wyjdzie od razy przychodze do cb
edzio021

edzio021 napisano 30.07.2014 22:40

zgłoś do usunięcia
Mollesta Ciężko Powiedzieć kiedy będzie ETS 2 1.11.1 z Wszystkimi DLC .. Dopiero wczoraj wypuścili Patcha więc zanim ktoś przerobi to troche czasu zajmie trzeba czekać jak będzie to na pewno pojawi się na chomiku
edzio021

edzio021 napisano 30.07.2014 22:41

zgłoś do usunięcia
Rucio2224 Kolego tak jestem przygotowany na MoDy do LS 2015 dokladnie nie LS a Farming Simulator 2015
rucio2224

rucio2224 napisano 31.07.2014 06:26

zgłoś do usunięcia
ok
Mollesta

Mollesta napisano 31.07.2014 16:04

zgłoś do usunięcia
hehe no dzięki kolego jeszcze poczekamy zobaczymy
edzio021

edzio021 napisano 31.07.2014 19:22

zgłoś do usunięcia
Kolego Własnie dodaje ETS 2 Najnowszy Patch 1.11.1 + 14 DLC Więc zapraszam do pobierania za jakiś czas
edzio021

edzio021 napisano 31.07.2014 19:59

zgłoś do usunięcia
W dziale HIT HIT 2014 juz jest najnowszy ETS 2 z najnowszym Patchem oraz najnowszymi DLC

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności