-
257 -
76 -
835 -
2383
3786 plików
59,47 GB
analiza i ocena jakości żywności | anatomia | BHP |
biochemia | biochemia żywienia | chemia organiczna |
chemia żywności | ekologia | ekonomika konsumpcji |
fałszowanie | fizjologia człowieka | higiena |
inżynieria procesowa | IV semestr inżynierskie | maszynoznawstwo |
mikrobiologia | mleczarstwo | OTŻ II |
podstawy dietetyki | podstawy marketingu | poż |
prawo żywnościowe | projektowanie zakładów gastronomicznych | przepisy |
rachunkowość | statystyka | suplementy diety |
systemy | techniki instrumentalne w badaniu żywności | technologia gastronomiczna |
toksykologia | tppr | urządzenia |
Współczesne trendy | wtpz | żywienie człowieka |
żywienie w wieku rozwojowym | żywność specjalnego przeznaczenia |
- sortuj według:
-
3 -
0 -
0 -
0
4 plików
8,12 MB