zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
comodor1
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 24.07.2014 12:05

  • pliki muzyczne
    1529
  • pliki wideo
    79
  • obrazy
    34
  • dokumenty
    32

1693 plików
27,21 GB

FolderyFoldery
comodor1
Dokumenty
 
Sam naprawiam Citroen C3
FILMY
 
Galeria
KABARETY
 
Kabaret Moralnego Niepokoju
Tatusiowie - Skecz (mp3) + Tekst
MUZYKA
 
Adoro - Dyskografia
 
Akordeonowe Melodie
Anna German - Anna German (1978)
Anna German - Bal u Posejdona (1999)
Aranże Disco Polo
Bad Boys Blue-Instrumen tal Collections (2011)
Brathanki - Patataj (2001)
Budka Suflera - Dyskografia
 
Celine Dion - Taking Chances (2007)
Christmas With The Hollywood Sound Orchestra (Instrumental)
Donatan & Cleo - My Słowianie (Mini Album 2014)
Elektryczne Gitary - Na Krzywy Ryj (1997)
Eleni - Miłości Ślad (2013)
Eleni - Złote Przeboje (1995)
Fancy - Instrumental
Fanfary
FLUKE - RISOTTO (1997)
Forteca - Kto dziś upomni się o pamięć (2013)
Jednego Serca Jednego Ducha (2011)
Jurij Szatunow - Dyskografia
 
Katie Melua - Ketevan (2013)
Lachersi
Modern Talking - All Instrumentals (2003)
Patrycja Markowska - Dyskografia 2001-2010
 
Patrycja Markowska instrumental
Pauline - Le Meilleur de Nous-Memes (2013)
Pectus-Siła braci (2013)
Piosenki dla dzieci po angielsku
Piosenki dla przedszkolaków po angielsku
Piosenki po angielsku o zimie i świętach
Podkłady Kolęd i Pastorałek
Podkłady Pieśni Patriotycznych
Podkłady Światowych Przebojów
Polskie Karaoke-Aranże polskich wykonawców
Polskie przeboje lat 80-tych
Przeboje Polskich Dancingów
 
Republika - Siódma pieczęć (1993)
Skinny Patrini - Sex (2012)
Szwagierkolask a - Luksus (1995)
T.Love - Chłopaki nie płaczą (1997)
Uczymy dzieci angielskiego
Pierwszy Taniec Weselny-Mix
Playlisty
PROGRAMY
 
Prywatne
zachomikowane
  • 1,0 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • 1,8 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • 1,3 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • 1,0 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • 1,0 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • 3,0 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • 2,1 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • 2,9 MB
  • 15 lis 10 10:08
  • Odtwórz folderOdtwórz folder
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    17

17 plików
28,34 MB

patryk29004

patryk29004 napisano 29.07.2012 18:22

zgłoś do usunięcia
Bardzo mi się przydał dzięki za klucz
lulusm1

lulusm1 napisano 7.11.2012 17:13

zgłoś do usunięcia
dzięki wielki na muzyke mi było potrzebne
Artek23021989

Artek23021989 napisano 9.11.2012 15:35

zgłoś do usunięcia
kilka mi podpasowało dziękuję
bogdanJ11

bogdanJ11 napisano 15.07.2013 09:18

zgłoś do usunięcia
Dzięki wielkie-potrzebowałem Dzień za dzień - Pozdrawiam
radonet4

radonet4 napisano 16.07.2013 21:50

zgłoś do usunięcia
Dziekuję. Przyda się już w piątek
czaga88828

czaga88828 napisano 13.09.2013 22:21

zgłoś do usunięcia
wreszcie znalazłam! Bardzo dziękuje
MyszaiKot

MyszaiKot napisano 29.09.2013 21:36

zgłoś do usunięcia
Dzięki wielkie. Podkłady są super
agusek8998

agusek8998 napisano 18.10.2013 13:48

zgłoś do usunięcia
Dziękuje serdecznie!
Ijojka90

Ijojka90 napisano 14.12.2013 17:10

zgłoś do usunięcia
Szkoda ,że z linią melodyczną
Dzinho7

Dzinho7 napisano 12.05.2014 09:49

zgłoś do usunięcia
Dzięki.

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności