Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
bedlelem3
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 23.08.2024 02:20

  • pliki muzyczne
    50732
  • pliki wideo
    0
  • obrazy
    279
  • dokumenty
    186

51219 plików
243,87 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
bedlelem3
01 audiobooks password 123
audiobooks
 
COOKBOOKS
 
alana al-hatlani - the unofficial hogwarts cookbook for kids
alina zeranska the art of polish cooking
america's test kitchen
 
annie fenn the brain health kitchen
anthony bourdain & laurie woole - world travel an irreverent guidever
Celine Steen - No-Waste Save-the-Plane t Vegan Cookbook 100 Plant-Based Recipes and 100 Kitchen-Tested Tips for Waste-Free Meatless Cooking
chloe olivia nicholas tsakiris - sea salt and honey
Eddie Garza - the 30-day Vegan Meal Plan for Beginners
emily & matt clifton - Ultimate Dutch Oven Cookbook
Emma MacDonald - The Art of Preserving
Faith Kramer - 52 Shabbats Friday Night Dinners Inspired by a Global Jewish Kitchen
felicia slattery - plant-based slow cooker cookbook
Gastro Obscura by Atlas Obscura
Hormone Healing Cookbook Alan Christianson
how to eat chocolate sarah ford
Jamie Hall - Alternative Alchemy Recipes & Mindful Baking with CBD, Herbs & Adaptogens
jeffrey eisner - the lighter step-by-step instant pot cookbook
Jill Dalton & Jeffrey Dalton - Plant Based Cooking Made Easy
Jose Andreas - Vegetables Unleashed
jp mcmahon - irish cookbook
Keiko Iwasaki - Japanese Soups 66 Nourishing Broths, Stews and Hotpots
mark sisson - two meals a day
Meera Sodha - East 120 Vegan and Vegetarian Recipes from Bangalore to Beijing
Michal Korkosz Fresh from Poland New Vegetarian Cooking from the Old Country
pam brandon official disney parks cookbook
polish heritage cookery robert maria strybel
Pollan - Mostly Plants 101 Delicious Flexitarian Recipes from the Pollan Family
Rodney Scott - rodney scott's world of bbq
Samah Dada - Dada Eats
Samin Nosrat and Wendy MacNaughton - alt fat acid heat
sophia kamveris - 28 day gout diet plan
the encyclopedia of seasoning
the missing ingredient
Thug Kitchen The Official Cookbook Eat Like You Give a Fuck Thug Kitchen Cookbooks Hardcover Thug Kitchen
Valentina Mussi - The Unofficial Tik-Tok Cookbook
ebooks
 
Galeria
OMNI Magazine
Prywatne
zachomikowane
Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking
by Samin Nosrat and Wendy MacNaughton

Now a Netflix series!

New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook Awards

Named one of the Best Books of 2017 by: NPR, BuzzFeed, The Atlantic, The Washington Post, Chicago Tribune, Rachel Ray Every Day, San Francisco Chronicle, Vice Munchies, Elle.com, Glamour, Eater, Newsday, Minneapolis Star Tribune, The Seattle Times, Tampa Bay Times, Tasting Table, Modern Farmer, Publishers Weekly, and more.

A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements, from the woman declared “America’s next great cooking teacher” by Alice Waters.

In the tradition of The Joy of Cooking and How to Cook Everything comes Salt, Fat, Acid, Heat, an ambitious new approach to cooking by a major new culinary voice. Chef and writer Samin Nosrat has taught everyone from professional chefs to middle school kids to author Michael Pollan to cook using her revolutionary, yet simple, philosophy. Master the use of just four elements—Salt, which enhances flavor; Fat, which delivers flavor and generates texture; Acid, which balances flavor; and Heat, which ultimately determines the texture of food—and anything you cook will be delicious. By explaining the hows and whys of good cooking, Salt, Fat, Acid, Heat will teach and inspire a new generation of cooks how to confidently make better decisions in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients, anywhere, at any time.

Echoing Samin’s own journey from culinary novice to award-winning chef, Salt, Fat Acid, Heat immediately bridges the gap between home and professional kitchens. With charming narrative, illustrated walkthroughs, and a lighthearted approach to kitchen science, Samin demystifies the four elements of good cooking for everyone. Refer to the canon of 100 essential recipes—and dozens of variations—to put the lessons into practice and make bright, balanced vinaigrettes, perfectly caramelized roast vegetables, tender braised meats, and light, flaky pastry doughs.

Featuring 150 illustrations and infographics that reveal an atlas to the world of flavor by renowned illustrator Wendy MacNaughton, Salt, Fat, Acid, Heat will be your compass in the kitchen. Destined to be a classic, it just might be the last cookbook you’ll ever need.

With a foreword by Michael Pollan.

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB




kuba2809

kuba2809 napisano 13.09.2022 10:52

zgłoś do usunięcia
Thanks for audio, plenty of audio on https://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=124
Sensueelle

Sensueelle napisano 19.09.2022 02:36

zgłoś do usunięcia
obrazekSpróbuj pokochać jesień Choć dni są sporo krótsze i już nie tak gorące Tak, to pierwsze kolory z niesamowitymi urokami Spójrz ile piękna niesie obdarzając cię nowymi dniami...... Pozdrawiam milutko..... Asia.
BG.SP..1450

BG.SP..1450 napisano 19.12.2022 09:45

zgłoś do usunięcia
SERDECZNE POZDROWIAM ─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═──═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣ─═ ŻYCZE WESOŁYCH POGODNYCH ŚWIAT ORAZ POMYŚLNEGO NOWEGO ROKU
toyoga9536

toyoga9536 napisano 29.12.2022 19:11

zgłoś do usunięcia
Super chomik
kuba2809

kuba2809 napisano 10.01.2023 10:16

zgłoś do usunięcia
Czy Countdown by Alan Weisman jest kompletny?
M.K-16

M.K-16 napisano 9.05.2023 12:53

zgłoś do usunięcia
Witam , pozdrawiam i zapraszam do siebie. 🔐UnicornVIP🔐
paginap536

paginap536 napisano 11.05.2023 09:34

zgłoś do usunięcia
Zapraszam
DZIACHO1966

DZIACHO1966 napisano 14.05.2023 04:27

zgłoś do usunięcia
zapraszam do pobierania i chomikowania
ZAPRASZAM1990

ZAPRASZAM1990 napisano 4.09.2023 20:43

zgłoś do usunięcia
kintakunte1990

kintakunte1990 napisano 25.11.2023 14:43

zgłoś do usunięcia
obrazek
✿ ZAPRASZAM ! ✿

Na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Hasło do folderów „z Filmami” = 1990

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (26)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (26)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności