Smaczna Kuchnia - Dania Wegetarianskie.pdf
-
2000 -
2001 -
2002 -
2003 -
2004 -
Ambientes en Punto de Cruz -
BABE -
bebe -
Cross Stitch Crazy 2010 -
Cross Stitch Crazy 2011 -
Cross Stitch Crazy 2012 -
Cross Stitch Gold 2011 -
Cross Stitch Gold 2012 -
Cross-Stitch and Needlework 2008 -
Cross-Stitch and Needlework 2009 -
Cross-Stitch and Needlework 2010 -
Czaspisma (Chiny, Japan) -
Dein Kreuzstich -
Disney -
Disney a Punto Croce -
Disney a punto croce - nr specjalne -
Disney a punto croce 2010 -
Disney a punto croce 2010(1) -
Disney a punto croce 2011 -
Disney a punto croce 2011(1) -
Disney a punto croce 2012 -
Disney a punto croce 2012(1) -
Disney a Punto Cruz -
Doilies -
Haft gobelinowy -
hafty -
HAFTY -
Hafty ksiazki -
Hafty polskie -
Miki - nad wodą -
Miki - sport -
Miki DISNEY MAGIC -
Miki i Minni -
Miki- ze zwierzętami -
Miki-kuchnia -
Miki-podróże -
Minni i Daizy -
narodziny -
nowe wzory -
Peszek Agnieszka - 40. Raków -
Revista Disney (ru) -
seria home - zbiorówka -
Smerfy -
The World of Cross Stitching 2011 -
The World of Cross Stitching 2012
- Jajka
- Majonez
- Szczypiorek lub koperek
- Sól, pieprz do smaku
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu dzielimy na połówki i wyjmujemy żółtka. Łososia, żółtka i majonez wrzucamy do blendera i mielimy na gładką masę. Dla amatorów ostrzejszych smaków można dodać pół cebulki. Dodajemy posiekany szczypiorek lub koperek, przyprawy i nadziewamy jaja.
W zastępstwie łososia można użyć wędzonej makreli, ale jest to bardziej upierdliwe bo trzeba wyjmować ości. Wtedy ja daję koniecznie szczypiorek, bo koperek jest za delikatny.