vbd-ebook.pdf
-
◆ Elementary PL -
1. Pomiary warsztatowe -
10. Odlewnictwo -
11. Obróbka plastyczna -
12. Techniki łączenia -
13. Obróbka skrawaniem -
14. Przyrządy i uchwyty -
15. Podstawy obróbki i montażu -
16. Podstawy eksploatacji -
17. Obsługa, regulacja i konserwacja -
2. Jakość obrobionego przedmiotu -
3. Tolerancje i pasowania -
4. Obróbka ręczna -
6. Metale i stopy -
7. Materiały nieżelazne -
8. Obróbka cieplno-chemiczna -
9. Metarulgia -
AUTO EXPERT -
Babar 1 sezon -
BUDOWA POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH -
Continuum Sezon 2 lektor pl IVO Full -
ćwiczenia -
Duch rajskiej posiadłości -
EKSPLOATACJA POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH -
ELEKTOMECHANIKA POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH -
Elena z Avaloru -
Grimm sezon 3 - napisy -
KL4 -
Księżniczka z Krainy Słoni -
Lego ninja AVI -
MECHANIKA TECHNICZNA -
Pinokio -
Przygody Rumcajsa -
Psi żywot -
Rozbitkowie sezon 1 PL -
sezon 2 lektor avi -
Smerfy 101-150 -
Smerfy 1-50 -
Smerfy 151-200 -
Smerfy 51-100 -
Statek El Barco - Sezon 1 - Lektor PL -
Statek El Barco - Sezon 2 - Lektor PL -
Technologie bezwiórowe -
Timeless sezon 1 -
Timeless sezon 1(1) -
Utopia 2 napisy PL -
wielka rodzina- całość -
Wloski - Raz a dobrze -
Wojowniczki z krainy marzeń pl -
Wojowniczki z Krainy Marzeń sez1
Wyobraź sobie, że zajadasz się ze smakiem czekoladą, a potem dowiadujesz się, że jej nadzienie zawiera zdechłą mysz, zmiksowaną, dosłodzoną i doprawioną. Przecież nie zjesz czekoladki, o której byś wiedziała, że jest nadziewana myszami! Ale dopóki nie jesteś tego świadoma, rafinowany cukier skutecznie niweluje obrzydliwy smak zdechłej myszy, a ty delektujesz się jej smakiem.