Cherii.doc
-
♨️LISTOPAD 2023♨️ -
♫ PRZEBOJE ( 555 ) -
❄️ GRUDZIEŃ 2023 -
0 -
-0 -
1 -
2 -
2014-06-11 Lenka na działce -
2023 jesień -
2024 rok -
A -
ANIA🌸 -
B -
C -
CZERWIEC 2024 -
D -
dedykacje -
DESZCZ -
DO KLIK -
DODATKI -
DODATKI 2 -
DZIEŃ KOBIET 2024 -
E -
F -
G -
GIFY -
GRUDZIEŃ2023🎄 -
H -
HALLOYN -
I -
INSTRUMENTALNA -
KWIECIEŃ 2024 🌼 -
LIPIEC 2024 -
LUTY 2024 -
MAJ 2024 -
MARZEC 2024 -
MISZ MASZ -
NA WIOSNĘ -
NUTKI -
OBRAZKI -
PPP -
Różne - lubię je -
STRONKI OD TADEUSZA►♥◄ -
STYCZEŃ 2024❄️ -
TAKIE TAM -
WIELKANOC 20 -
WIELKANOC 2024 -
WIOSNA -
ZIMA2024 -
🔑STRONKI OD TADZIA NA MP3🔑
Masa: budyń śmietankowy - puszka ananasów - Kasia 1-1,5 kostki - 4 żółtka Na wierzch: 4 białka - 1 szklanka cukru - 20 dag wiórek kokosowych - 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia Polewa: 2 łyżki Kasi - 2 łyżki cukru - 2 łyżki kakao Biszkopt: Białka ubić na sztywno, dodać cukier, ubić na sztywno, dodać żółtka i olej, dobrze wymieszać, dodać mąkę i proszek do pieczenia Masa: Ugotować budyń śmietankowy(porcja na 0,5l) na 1 szklance soku z ananasów z 2 łyżkami cukru i 4 żółtkami. Zimny budyń utrzeć z Kasia .Do kremu dodać pokrojone ananasy. Wszystko wyłożyć na biszkopt. Wierzch: Białka ubić z 1 szklanką cukru ,potem dodać kokos i proszek.Wyłożyć na blaszkę i upiec na złoty kolor.Po wystudzeniu wyłożyć na krem.Na wierzch dać polewą