Drogi Chomiku,

Chcielibyśmy przypomnieć pewne informacje dot. ochrony danych osobowych. Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx

Czy wykorzystujemy pliki cookies?

Administrator Twoich danych osobowych Kelo Corporation z siedzibą w Belize City wykorzystuje na stronie chomikuj.pl pliki cookies, czyli pliki zapisywane na telekomunikacyjnym urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej stronę i technologie zbliżone. Część plików cookies jest niezbędna do korzystania z serwisu, inne ułatwiają korzystanie z serwisu np.: zapisują informacje, dzięki czemu nie trzeba ich wprowadzać ponownie podczas kolejnych odwiedzin serwisu, jeszcze inne pozwalają dostarczać Użytkownikowi niestandardową i spersonalizowaną reklamę.

W jaki sposób wykorzystujemy pliki cookies?

Wykorzystujemy pliki cookies, zebrane podczas korzystania ze stron serwisu, w celu marketingu naszych usług, co mieści się w naszym usprawiedliwionym interesie. w szczególności wyświetlamy w ramach serwisu reklamy odpowiadające Twoim zainteresowaniom, dotyczące naszych usług.

Zapewniamy, że z plików  cookies nie korzystamy w celu zbierania danych osobowych bezpośrednio identyfikujących użytkownika takich jak imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail czy numer telefonu. Pliki cookies nie wpływają na oprogramowanie użytkownika ani sprzęt z którego korzysta.

Do wykorzystania plików cookies w celu marketingu produktów lub usług innych podmiotów potrzebna jest Twoja zgoda, którą możesz wyrazić klikając "Zgadzam się i przechodzę do serwisu". Brak Twojej zgody spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dostosowana do Twoich preferencji, będzie to reklama wyświetlona przypadkowo, a nie dopasowana dla Ciebie. w przypadku, gdy nie chcesz instalować na swoim urządzeniu plików cookies wykorzystywanych do dostosowania treści reklamowych masz prawo do niewyrażenia zgody lub wyrażenia sprzeciwu.

Czy wyrażasz zgodę na wyświetlanie profilowanych reklam?
NIE TAK

w przypadku udzielenia zgody na wykorzystanie plików cookies przez naszych partnerów, nasi partnerzy będą również mogli, wykorzystać zebrane informacje dla celów analitycznych aby ocenić skuteczność działań marketingowych.

Zgodę wyrażasz dobrowolnie i możesz ją wycofać w dowolnym momencie, zmieniając ustawienia przeglądarki w sposób opisany poniżej. Możesz kliknąć "przejdź do serwisu" tylko, jeśli masz co najmniej 16 lat.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Sposoby korzystania oraz usunięcia plików cookies zawarte są w instrukcjach producentów przeglądarek internetowych, które znajdują się pod poniżej zamieszczonymi linkami:

Jak już wspominaliśmy, pełną informację dotyczącą ochrony Twoich danych osobowych znajdziesz w Polityce Prywatności (http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx).

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Konradoo87
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Konrad

widziany: 19.06.2018 08:41

  • pliki muzyczne
    24
  • pliki wideo
    2470
  • obrazy
    283
  • dokumenty
    147

3119 plików
1065,42 GB

FolderyFoldery
Konradoo87
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
Christina Aguilera
Dokumenty
 
Filmy
 
Galeria
 
Kasia Stankiewicz
Kachorra 21-30
Kachorra 31-40
Kachorra 41-50
Kachorra 51-60
muzyka
 
mp3
 
Abba
 
Adele
Alanis Morissette
Alicia Keys dyskografia
Amy Winehouse dyskografia
Beyonce - Destiny's Child
Beyonce dyskografia
 
Blue Cafe
 
Britney Spears
 
Brodka dyskografia
Bruno Mars
Christina Aguilera
 
Coldplay - dyskografia
 
Craig David
Dido
Dreamgirls
Edyta Bartosiewic z
 
Emeli Sande - 2012 - Our Version Of Events
Eminem - dyskografia
 
Enej - dyskografia
 
[2008] Ulice
[2010] Folkorab el
[2012] Folkhoro d
Eurythmics Annie Lennox - (1981-2003 - 14 cd)
Eurythmics - dyskografia
Glee - soundtrack
Hania Stach - Hania Stach
Hania Stach - Moda 2012 (Konradoo87 )
Jaci Velasquez - On My Knees The Best of Jaci Velasquez (2006)
Joe McElderry - Wide Awake (2010)
Joe McElderry Here's What I Believe (2012)
Justin Timberlake - dyskografia
 
Karmin - Hello - 2012
Lady Gaga dyskografia
Lana Del Rey - dyskografia
 
Lana Del Rey - 2012 - God Bless America
Laura Pausini
Leona Lewis dyskografia
 
Leona Lewis -2012 - Glasshea rt
Madonna
 
Mariah Carey
Maroon 5
 
Matt Cardle - Letters 2011
Matt Cardle - The Fire 2012
Mika - 2012 - The Orginal of Love
Natalia Oreiro
Nelly Furtado dyskografia
Nicki Minaj - 2012 - Pink Friday Roman Reloaded
Nicole Scherzinger - 2011 - Killer Love
Nirvana - dyskografia
 
Olly Murs - 2010
Olly Murs - Right Place Right Time (Deluxe Version) (2012)
Olly Murs 2011- In Case You Didn't Know
One Direction dyskografia
One Republic
 
One Republic - 2008 - Dreaming Out Loud (Limited Edition)
One Republic - 2009 - Waking Up (Deluxe Edition) 2CD
One Republic -2013- Native
Patrycja Markowska - 2007 - Świat Się Pomylił
Patrycja Markowska - 2010
Perfect
Pidżama Porno
Pink - dyskografia
 
Queen 1969-2007
 
R Kelly
Rihanna
 
Robbie Williams - dyskografia
Ronan Keating
Sarah Connor
Shania Twain
Shania Twain - Dyskografia 32CD (1993-2005)
Shanice
 
Shanice - Inner Child (Konrado o87)
Take That - dyskografia
 
The Corrs
The Kelly Family - dyskografia
The Killers - 2012 - Battle Born
Toni Braxton
U2 - dyskografia
 
Vanessa Amorosi
Varius Manx
 
Whitney Houston
1985 - Whitney Houston - Whitney Houston
1987 - Whitney Houston - Whitney
1990 - Whitney Houston - I'm your baby tonight
1992 - Whitney Houston - The Bodyguar d ( Soundtra ck )
1995 - Withney Houston - Wating to exale ( Soundtra ck )
1996 - Whitney Houston - The Preacher 's wife ( Soundtra ck )
1998 - Whitney Houston - My Love Is Your Love
2002 - Whitney Houston - Just Whitney
2009 - Whitney Houston - I Look To You (RataBla nca)
nowości! !!
The Best of Whitney
Live
video
Olga Bończyk & Salted Peanuts - Piosenki z klasą
Programy
 
Sailor Moon Crystal [Shining Moon]
Seriale (hasło - spidey)
Whitney Houston - Wideo [36xVOB, 1985-2009]
zachomikowane

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB




felek1920

felek1920 napisano 26.09.2017 05:48

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do odwiedzenia mojego chomika
Filmowo2012

Filmowo2012 napisano 3.12.2017 19:39

zgłoś do usunięcia
Zapraszam na nowości filmowe
GPS_1

GPS_1 napisano 3.12.2017 19:44

zgłoś do usunięcia
FILMY-2017-2018

FILMY-2017-2018 napisano 18.12.2017 17:29

zgłoś do usunięcia
pijars-filmy-2018

pijars-filmy-2018 napisano 27.02.2018 10:49

zgłoś do usunięcia

HFu.75

HFu.75 napisano 2.04.2018 20:04

zgłoś do usunięcia

Hasło To: 123456

obrazek
Serdecznie Zapraszam.

HoldFastUp-Filmy-Chomikuj

HoldFastUp-Filmy-Chomikuj napisano 14.04.2018 12:05

zgłoś do usunięcia

Hasło To: 123456

obrazek
Serdecznie Zapraszam.

GPS_1

GPS_1 napisano 17.04.2018 11:33

zgłoś do usunięcia
Filmy-nowosci2017

Filmy-nowosci2017 napisano 2.05.2018 12:49

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (81)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (81)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności