zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Jajco039
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Jacek

widziany: 7.04.2014 19:53

  • pliki muzyczne
    2336
  • pliki wideo
    20085
  • obrazy
    492
  • dokumenty
    385

29061 plików
14493,23 GB

FolderyFoldery
Jajco039
! a 07_04_14
 
! A flac
! angielski
 
! edycja wideo
 
! hakerstwo
 
! Muzyka mp3 -Zakopower - Boso
! Muzyka Tina Turner - Simply The Best
!! Angielski
 
■ SuperMemo UX Extreme English PL
■ ANGIELSKI+
!! foto grafila
 
Adobe Photoshop CS5.0 PL
Adobe Photoshop CS5.0 PL(1)
!! jezyki
 
!! MUZA MP3
 
!! muzyka dts
 
!! Muzyka - DTS
Muzyka DTS
!! Muzyka mmp3_1
 
1987 - Sztywny Pal Azji - Europa i Azja
1988 - Kobranocka - Sztuka Jest Skrapetką Kulawego
1988 - Stancie przed lustrami
1989 - Krew Marilyn Monroe
1989 - Sztywny Pal Azji - Szukam nowego siebie
1990 - Kobranocka - Kwiaty na żywopłocie
1990 - Proletaryat - Proletaryat
1990 - Z Partyjnym pozdrowieniem
1990 Chłopcy z Placu Broni - O! Ela
1991 - Nie wierzcie elektrykom
1991 - Proletaryat - Proletaryat II
1991 - Radio Mlodych Bandytow
1991 Chłopcy z Placu Broni - Krzyż
1992 - Kobranocka - Ku nieboskłonom
1992 - Miłość, Muzyka Mordobicie
1992 - Poganie kochaj i obrażaj
1992 - Sztywny Pal Azji - Emocje
1993 - Marihuana na zywo
1993 Nauka O Gównie - Teraz kurde my
1993 - Proletaryat - Czarne Szeregi
1993 - Sztywny Pal Azji - Dewiacje na wakacje
1993 - Wojna plemników
1993 Chłopcy z Placu Broni - Kocham Cię
1994 - Frankenstein's Children
1994 - Kobranocka - Niech poplyna lzy
1994 - Kolor
1994 - Nie zapomnisz nigdy
1994 - Proletaryat - IV
1994 Chlopcy z Placu Broni - Piosenki dla dzieci od lat 5 do 155
1994 Jak wygląda dzisiaj mój kraj
1995 - Golonka flaki i inne przysmaki
1995 - Sztywny Pal Azji - Spotkanie z
1995 Chłopcy z Placu Broni - Uśmiechnij się
1995 Jestesmy, Zyjemy, Walczymy
1996 - Bananowe Drzewa
1996 - Proletaryat - Zuum
1996 - Z gitarą wśród zwierząt
1997 - Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia Rzeczpospolita
1997 The best of...SZAJS
1998 - Wszyscy święci
1998 Chłopcy z Placu Broni - Gold
2000 - Gold
2000 - Świat Według Kiepskich
2000 Chłopcy z Placu Broni - Gwiazdy Spadaja Z Nieba
2000 Chłopcy z Placu Broni - Polska
2001 - Kobranocka - O miłości i wolności
2001 - Sztywny Pal Azji - Szpal
2002 - Zmień Z Nami Płec
2003 - Proletaryat - Revolt(Special Edition 2003) (2003)
2004 Chłopcy z Placu Broni - Kocham wolność
2005 - Kobranocka - Sterowany jest ten świat
2005 - Żyj szybko, kochaj mocno, umieraj młodo
2006 - Moherowe Berety
2006 - Proletaryat - Rec
2006 - Sztywny Pal Azji - Nieprzemakalni - Kolekcja
2007 - 8
2007 Chłopcy z Placu Broni - Gwiazdy polskiej muzyki lat 80
2008 - Szambo I Perfumeria
2008 - Sztywny Pal Azji - Milosc Jak Dynamit
2010 - Kobranocka - Spox
Dezerter - Dyskografia 1983 - 2006
Dzieci Kapitana Klossa - 1993
Garbate Aniołki
Sedes - Dyskografia 1992-2004
Sex Bomba - Dyskografia 1990-2007
VA - POLSKA NOWA FALA 1983
!! Pity 2011
!!!! arabski
 
۩ MUZyka ♪♫♪♫ FLAC_APE ۩
 
1000 Hacker Tutorials
A Automapa XL
 
android
 
Automapa 6.10 Polska mapa 1112 FINAL + WITAMINA
AutoMapa 6.9 EU 1RC + witamina
AutoMapa 6.9 PL
Automapa 6.9 PL rc2 i witamina
AutoMapa 6.9.0 EU Gotowiec
Carlos
Dan Brown
DIRE STRAITS - Dyskografia
Dokumenty
Galeria
Gazeta - Soft Secrets
Gazeta Konopna - Spliff
Giga Hits Collection 01-32
Guns N Roses
Komedie Avi
Mark Knopfler
Norton Ghost
Norton Partition Magic 8.05 PL + Crack
Programy Elektyczne
Prosto w Serce
Prywatne
ROXETTE_Dyskograf ia
simsy
Teatr TV - OK.200 SZTUK TEATRALNYCH Z OPISAMI DO ZACHOMIKOWANIA - POLECAM
tOPOGRAFICZNA 15CD
winrar 3. 70 Full [PL]
zachomikowane
 
Zuo to co folder wyżej
Pokazuj foldery i treści
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

12 plików
597,69 MB

Sezar18

Sezar18 napisano 4.10.2013 13:16

zgłoś do usunięcia
skarbnicawiedzy

skarbnicawiedzy napisano 12.10.2013 17:12

zgłoś do usunięcia

„Bogactwo pochodzi z posiadania wiedzy, której nie mają inni.”

— Dan Kennedy (Multimilioner, przedsiębiorca, autor best-sellerów, bierze $7800 za 1 dzień konsultacji doradzając firmom o przychodach 1 milion – 1 miliarda dolarów.)
skarbnicawiedzy

skarbnicawiedzy napisano 28.10.2013 23:58

zgłoś do usunięcia

"Posiadanie marzenia to pierwszy krok na drodze ku jego realizacji. Kiedy już uporasz się z przeszłością, zaakceptujesz siebie samego oraz zobowiążesz do samospełnienia, następnym krokiem będzie puszczenie wodzy fantazji. Zaplanuj podróż ku marzeniom. Wyobraź sobie ich realne spełnienie. Kiedy już ośmieliłeś się zamarzyć o czymś, podążanie w kierunku spełnienia tej rzeczy stanie się koniecznością . W przeciwnym razie marzenie zacznie zżerać cię od środka. Nic nie zabija nas tak, jak świadomość tego, że posiadało się marzenie, które nigdy nie doczekało się spełnienia. Uznaj zatem, że podążanie ścieżką marzeń jest koniecznością."

Les Brown

baran59

baran59 napisano 4.12.2013 06:54

zgłoś do usunięcia
raf583Rpl

raf583Rpl napisano 16.12.2013 18:55

zgłoś do usunięcia
ZAPRASZAM CHOMICZKI DO ŚWIATA FILMÓW, BAJEK. MOŻNA U MNIE ZACHOMIKOWAĆ MNÓSTWO GIER, MASĘ PROGRAMÓW. CODZIENNIE DODAJĘ SPORO NOWYCH PLIKÓW.ŻADNYCH HASEŁ obrazek
lsks8p2

lsks8p2 napisano 28.12.2013 19:03

zgłoś do usunięcia
l8ffphgw6m

l8ffphgw6m napisano 29.12.2013 21:39

zgłoś do usunięcia
b2kj8oj1

b2kj8oj1 napisano 31.12.2013 04:02

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności