Czy chcesz zobaczyć zawartość tego folderu?
Oczyszczanie watroby.doc
-
▀▀▀▀ Ladyboy cz.1 -
18 Yoga -
Amateur Store Flashers -
Couture Lingerie & Swimwear -
dojrzałe dupencje -
Downblouse -
enterwu -
Gang Bang -
Hottest Girls, MILF's & Sexy Celeb -
kobiece stopy i nogi 1 -
kobiece stopy i nogi 2 -
kobiece stopy i nogi 3 -
kobiece stopy i nogi 4 -
kobiece stopy i nogi 6 -
l barbara -
ladyboy xxx -
LuciMay SiteRip -
My Gift To Give -
OxanaShy -
Part-0001 -
Part-0001(1) -
Part-0002 -
Part-0002(1) -
Photos and such I like -
robione telefonem 1 -
robione telefonem 29 -
robione telefonem 30 -
Shemale - - - onlifans--- 2021! -
Shemale - - - onlifans--- 2021!(1) -
Shemale - - - onlifans--- 2021!(2) -
showup 2 -
showup by [rose.fora.pl] -
Stockings and Heels -
Tara Emory SiteRip -
trans 1 -
TS Webcam Collection 8 -
TsTaylor -
zdjęcia kobiet 11 -
zdjęcia kobiet 12 -
zdjęcia kobiet 13 -
zdjęcia kobiet 14 -
zdjęcia kobiet 9 -
Zdjęcia prywatne w miejscach publicznych -
zdjęcia różne i kobiet 12 -
zdjęcia różne i kobiet 13 -
zdjęcia różne i kobiet 14 -
zdjęcia różne i kobiet 25 -
zdjęcia różne i kobiet 7 -
zdjęcia różne i kobiet 8 -
zdjęcia różne i kobiet 9
Według badaczy, choroba jaką jest rak jest tylko i wyłącznie brakiem witamin w ludzkim organizmie. Ta witamina niezbędna i odpowiedzialna za wywołanie tzw. "Raka" to B17. Jak wiemy, wiele czynników odpowiada za niedobór witaminy B17. Jako że organizm człowieka jest nie do końca znany medycynie to jakieś receptory z czasu powikłań innych chorobowych mogą być skutkiem niewydolności w organizmie człowieka witaminy B17, wtedy należy podawać tę witaminę sztucznie. Innym zaś powodem niedoboru witaminy jest unikanie produktów, które tę witaminę zawierają.
Najwyższe stężenie "witaminy B17" można znaleźć w przyrodzie
Pestkach lub nasionach owoców:
jabłka, moreli, wiśni, nektaryn, brzoskwiń, gruszce, śliwek,
Fasoli:
bób (Vicia faba L.), ciecierzyca, soczewica (skiełkowana), fasola półksiężycowata , mung (skiełkowana), fasola ozdobna(Phaseolus coccineus).
Orzeszkach:
gorzkie migdały, macadamia(podobne do laskowych), nerkowca
Jagodach:
Niemal wszystkie dzikie jagody. Jeżyny, aronii, żurawiny błotnej, dziki bez (Sambucus L. ), malin, truskawek.
Nasionach:
lnu, sezamu, chia(Salvia hispanica)- czyli oleiste
Trawach:
Akacja (Acacia Mill.) , alfalfa (skiełkowana), wodnych trawach, sorgo alepejskie (Sorghum halepense (L.) Pers.) , trojeść amerykańska (Asclepias syriaca), pszenica(trawa).
Ziarnach:
kasz owsa, jęczmienia, brązowego ryżu, gryki, kasz,chia, lnu, prosa, żyta, wyki, pszenicy(jagody).
I innych:
Pędach bambusa, fuschia roślin, Sorgo (Sorghum Moench) , dzikiej hortensji, cis drzewa (igieł, świeże liście) (cis jest trujący! nie wiem kto takie rzeczy wmawia ludziom!).
Profilaktyka czyli reguła oparta na doświadczeniu:
Według dr Krebs, są zasady a by przyswoić dzienną dawkę "wit. B17" którą można uzyskać poprzez jedną z dwóch następujących wskazówek:
Po pierwsze, zjadaj całą zawartość "wit. B17", czyli owoce w całości (nasiona włącznie), ale nie jedz większej ilości nasion ponda te które były w całym zjedzonym owocu.
Przykład: jeśli jeść dziennie trzy jabłka, nasiona w trzech jabłkach zawierają wystarczającą ilość "wit. B17". Więc nie będziesz już musiał jeść dodatkowo pestek z jabłek.
Po drugie, jedno jądro pestki z brzoskwini lub moreli na ok 4,5 kg masy ciała uważa się za więcej niż wystarczająca ilość w profilaktyce raka, choć dokładna liczba może się różnić dla osoby z indywidualnym metabolizmem i nawykami żywieniowymi.
Na przykład, człowiek o masie 77kg może zużywać 17 jąder pestek moreli lub brzoskwini na dzień i przyjmować biologicznie rozsądne ilości "wit. B17".
I dwie ważne uwagi: Oczywiście, możesz zjadać dużo czegokolwiek. Ale po zjedzeniu zbyt wielu jąder pestek lub nasion, można spodziewać się nieprzyjemnych skutków ubocznych. Ta naturalna żywność powinna być spożywana w racjonalnych ilościach (nie więcej niż 30 do 35 jąder pestek na dzień).
Również wysokie stężenia "wit. B-17" otrzymywane są przez jedzenie naturalnych produktów spożywczych w ich surowym lub kiełkującym stadium. Nie oznacza to, że umiarkowane gotowanie i inne ingerowanie zniszczy zawartości "wit. B-17". Na przykład, Żywność gotowana w temperaturze wystarczającej do przygotowania tradycyjnej chińskiej kolacji, nie niszczy zawartości "wit. B-17".