Karmelizowany korzeń lotosu.pdf
-
★ Kuchnia chinska wg Goka -
Akordeon -
Chińszczyzna w pięć minut -
Chińszczyzna w pięć minut(1) -
Chleby Paula Hollywooda NOWOŚĆ SUPER! -
el chapo -
Gordon Ramsay -
Gordon Ramsay - Desery -
Gordon Ramsay - We własnej kuchni -
Gordon Ramsay We własnej kuchni -
Julia i Jacques gotują w domu -
Julia i Jacques gotują w domu(1) -
Julia i Jacques gotują w domu(2) -
Julie gotuje(1) -
Książki Kucharskie -
Kucharz doskonały ( Simon Hopkinson ) 720p -
Kuchnia Ching NOWOŚĆ! -
Kuchnia Ching NOWOŚĆ!(1) -
Kuchnia francusa po prostu 3 -
Kuchnia francuska po prostu - POLECAM(1) -
Kuchnia z Okrasą(1) -
Kuchnia z Okrasą-AVI -
Kurs gotowania z Gordonem Ramsayem -
Kylie Kwong - Moje Chiny -
Moje ciasto -
MOJE GOTOWANIE -
Nalewki etc -
nuty na akordeon ;) -
Okrasa Łamie Przepisy -
Ostoja - kuchnia myśliwska(1) -
PARACORD WĘZŁY -
Po prostu po włosku NOWOŚĆ FAJNA! -
Rachel Khoo Londyn 720p -
Rachel Khoo Paryż 720p -
Rick Stein I Kuchnia na Dalekim Wschodzie -
Rick Stein w Hiszpanii -
Savoir Vivre -
Sezon 5 -
Sezon 5(1) -
Smaki polskie -
Stare książki kucharskie -
Stare mapy gazety kresy wschodnie i inne -
Sushi -
Toni Braxton -
Toni Braxton - Secrets -
Węzły by OutdoorTips101 -
Węzły by Paracord 101 -
Węzły by ParacordKnots -
Węzły by Survival Pax 1 -
Węzły by Weaver of Eternity
Kylie Kwong, Australijka chińskiego pochodzenia, wraca do kraju swoich przodków, aby na nowo odkryć bogactwo kontrastów w Chinach. Od gwarnych metropolii takich jak Hong Kong czy Beijing do zapomnianych malutkich wiosek, leżących w odległych rejonach Chin, Kylie rozkoszuje się regionalnymi przysmakami.
Swoją podróż rozpoczyna w wiosce Toishan, z której pochodzi jej rodzina, a stamtąd wyrusza na kulinarną wycieczkę dookoła Chin. Po drodze odkrywa lokalne smaki i potrawy, przygotowuje dania z najlepszych, świeżych składników, gotuje wspólnie z rodowitymi Chińczykami. W oryginalnym woku, w oka mgnieniu, przyrządza znakomitości, których nie powstydziłyby się najlepsze chińskie restauracje.
Kylie Kwong: Moje Chiny to cudowna, egzotyczna podróż przez świat często niedostępny dla przypadkowych turystów, świat zapachów, kolorów i smaków, to Chiny widziane oczami Kylie Kwong.
Kylie Kwong podbiła serca widzów seriami "Gotowanie z sercem" oraz "Czysta magia", w których pokazała swój niepowtarzalny styl. Bazując na chińskim dziedzictwie, nie boi się też odkrywania smaków Europy, Basenu Morza Śródziemnego czy północnej Afryki. W swoich przepisach kładzie nacisk na intensywność smaku i świeżość produktów. Tworzy zaskakujące, przepyszne dania wykorzystując składniki z Zachodu i techniki kulinarne ze Wschodu.
Kylie Kwong w rodzinnej Australii osiągnęła już status gwiazdy. Sympatyczna i bezpośrednia z powodzeniem prowadzi programy telewizyjne, gromadzące przed telewizorami ogromną widownię. Jest też autorką popularnych książek kulinarnych z autorskimi przepisami.
gospodyni programu: Kylie Kwong