odc. 4 - Szaszłyki z kurczaka.flv
-
★ Kuchnia chinska wg Goka -
Akordeon -
Chińszczyzna w pięć minut -
Chińszczyzna w pięć minut(1) -
Chleby Paula Hollywooda NOWOŚĆ SUPER! -
el chapo -
Gordon Ramsay -
Gordon Ramsay - Desery -
Gordon Ramsay - We własnej kuchni -
Gordon Ramsay We własnej kuchni -
Julia i Jacques gotują w domu -
Julia i Jacques gotują w domu(1) -
Julia i Jacques gotują w domu(2) -
Julie gotuje(1) -
Książki Kucharskie -
Kucharz doskonały ( Simon Hopkinson ) 720p -
Kuchnia Ching NOWOŚĆ! -
Kuchnia Ching NOWOŚĆ!(1) -
Kuchnia francusa po prostu 3 -
Kuchnia francuska po prostu - POLECAM(1) -
Kuchnia z Okrasą(1) -
Kuchnia z Okrasą-AVI -
Kurs gotowania z Gordonem Ramsayem -
Kylie Kwong - Moje Chiny -
Moje ciasto -
MOJE GOTOWANIE -
Nalewki etc -
nuty na akordeon ;) -
Okrasa Łamie Przepisy -
Ostoja - kuchnia myśliwska(1) -
PARACORD WĘZŁY -
Po prostu po włosku NOWOŚĆ FAJNA! -
Rachel Khoo Londyn 720p -
Rachel Khoo Paryż 720p -
Rick Stein I Kuchnia na Dalekim Wschodzie -
Rick Stein w Hiszpanii -
Savoir Vivre -
Sezon 5 -
Sezon 5(1) -
Smaki polskie -
Stare książki kucharskie -
Stare mapy gazety kresy wschodnie i inne -
Sushi -
Toni Braxton -
Toni Braxton - Secrets -
Węzły by OutdoorTips101 -
Węzły by Paracord 101 -
Węzły by ParacordKnots -
Węzły by Survival Pax 1 -
Węzły by Weaver of Eternity
"Po-smak Turcji" to kulinarna podróż, pachnąca przyprawami, słodką baklawą i turecką herbatą. Program jest zapisem z wyprawy Gosi Polańczyk, miłośniczki dobrej kuchni, dziennikarki kulinarnej.
Gosia wyrusza na spotkanie z nowymi smakami i aromatami. Podczas swojej podróży nie próżnuje. Każdego dnia zgłębia tajemnice tureckich specjałów, spotyka lokalnych znawców tematu i wyszukuje kuchenne ciekawostki. Obowiązkowo próbuje regionalnych dań. Ale to nie wszystko, w każdym odcinku gospodyni programu przygotowuje jedną potrawę, inspirowaną doświadczeniami zebranymi w Turcji. Twórcy programu rozwiewają stereotyp kebabu kojarzącego się głównie z niekoniecznie smacznym fast foodem, rozgryzają aromatyczny świat przypraw i poszukują analogii do polskiej kuchni. Widzowie będą mieli okazje podejrzeć, jak na sposób turecki przygotować rybę, odkryć lokalne smakołyki i sprawdzić jak rośnie herbata.