Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Lucjan64Bis
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 4.12.2021 00:32

  • pliki muzyczne
    13
  • pliki wideo
    1
  • obrazy
    48385
  • dokumenty
    0

57449 plików
2629,53 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Lucjan64Bis
Dokumenty
Galeria
METAL - DYSKOGRAFIE = A =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = B =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = C =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = D =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = E =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = F =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = G =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = H =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = I =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = J =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = K =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = L =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = M =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = N =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = O =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = P =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = Q =
 
Q5 - Discography (1984-2016) [Flac]
 
[1984] Q5 - Steel The Light (2000 Reissue) (Flac)
[1986] Q5 - When The Mirror Cracks (2000 Reissue) (Flac)
[2016] Q5 - New World Order (Flac)
Qantice - Discography (2009-2014) [Flac]
[2009] Qantice - The Cosmocinesy (Flac)
[2014] Qantice - The Phantonauts (Flac)
METAL - DYSKOGRAFIE = R =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = S =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = T =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = U =
 
Untimely Demise - Discography (2009-2018)
METAL - DYSKOGRAFIE = V =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = W =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = X =
 
XT - Discography (1992-2017) (Flac]
 
Xtasy - Discography (2014-2020)
 
[2014] Xtasy - Revolution
[2017] Xtasy - Second Chance
[2020] Xtasy - Eye Of The Storm
X-Wild - Discography (1994-1996) [Flac]
[1994] X-Wild - So What! (Flac)
[1995] X-Wild - Monster Effect (Flac)
[1996] X-Wild - Savageland (Flac)
METAL - DYSKOGRAFIE = Y =
 
Y&T
 
[1990] Y&T - Ten (Flac)
Yexotay - Discography (2010-2020)
[2010] Yexotay - The Dark Window
[2020] Yexotay - The End of Times
METAL - DYSKOGRAFIE = Z =
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [1980-1989)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [1990-1999)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2000-2009]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2010-2011]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2012-2013]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2014]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2015]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2016]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2017]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2018]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2019]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2020]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2021]
 
METAL - MP3 320kbps
 
Black Knight - Tales from the Dark Side (1998) (2020 Reissue)
Smash Alley - Too Late To Say No (2006)
The Scream Clan - The Scream Clan (2003)
METAL - MP3 320kbps (2010)
 
METAL - MP3 320kbps (2011)
 
METAL - MP3 320kbps (2012)
 
METAL - MP3 320kbps (2013)
 
METAL - MP3 320kbps (2014)
 
3oT7 - The Dust & Diesel Effect (2014)
9.7 Richter - Ground Zero (2014)
Agresiva - The Crime of Our Time (2014)
Always At War - The F Bomb (2014)
Axe Ripper - Hell Is Real (2014)
Axegressor - Last (2014)
Bloody Heels - Summer Nights (EP) (2014)
Carnival Sun - Sun Of A Bitch (2014)
Chaotic Resemblance - Get The Hell Out (2014)
Charger X - Time To Play (2014)
Clonus - Revolution (2014)
Cold Shot - Cold Shot (2014)
Concrete Feat - Under The Devils Eye (2014)
Deadline - Fire Inside (2014)
Deimos - Beyond (2014)
Demon Hunter - Extremist (2014)
Distant Past - Utopian Void (2014)
Divine Side - Entity (2014)
Doomocracy - The End Is Written (2014)
Dragon's Kiss - Barbarians of the Wasteland (2014)
E-Force - The Curse… (2014)
Empire 21 - Empire 21 (2014)
Epicenter - Grab The Reins (2014)
Eternal Winter - Within The Castle Shadowgate (2014)
Extinct - Pain Palace (2014)
Eyes ‘n’ Lips - Pornstar For President (2014)
Funhouse - Angel in the Dark (2014)
Gurd - Fake (2014)
Hazzerd - Victimize The Innocent (2014)
King James - Maximus (2014)
Last Days Of Eden - Paradise (EP) (2014)
Legacy - Legacy (2014)
Lethal Vice - Thrash Converters (2014)
Litzbomb - Of The Fallen (2014)
Lou Siffer And The Howling Demons - At Your Service (2014)
Loudguns - Sunset Runaway (2014)
Mach 22 - Sweet Talk Intervention (2014)
MemoryFX - Returning from Nowhere (2014)
Nitrodive - Re-Evolution (2014)
Nova Era - Fight (2014)
NZM - Eternal Fire (2014)
Orquidea Negra - Blood Of The Gods (2014)
Ragdoll - Ragdoll Rewound (2014)
Reign Of Sirius - Mirror Figures (2014)
Scared To Death - Fatal Destroyer (2014)
Sinn - Amongst Tempest Clouds (2014)
Statement - Monsters (2014)
Stormforge - Sea Of Stone (2014)
The Bulletmonks - No More Warnings (2014)
The Roostix - Made In Roostix (2014)
The Way Of Purity - The Majesty Of Your Becoming (2014)
The Zenith - To the Fallen (2014)
Tore St Moren - My Way Or The Highway (2014)
METAL - MP3 320kbps (2015)
 
METAL - MP3 320kbps (2016)
 
METAL - MP3 320kbps (2017)
 
METAL - MP3 320kbps (2018)
 
METAL - MP3 320kbps (2019)
 
METAL - MP3 320kbps (2020)
 
METAL - MP3 320kbps (2021)
 
Playlisty
Prywatne
RUPIECIARNIA
 
Uzupełnienia
 
[2004] Arryan Path - Road To Macedonia (Flac)
Z
Renni Rucci - Big Renni (2019)
Z1
Z2
  • 128,5 MB
  • 26 paź 21 22:32
  • 65 KB
  • 26 paź 21 22:29
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

2 plików
128,58 MB




wszystkoav

wszystkoav napisano 9.11.2021 18:16

zgłoś do usunięcia
tumblr-ocuuyx-Ivzh1vevhwpo1-500-1 NOWOŚCI FILMOWE ZAPRASZAM
Ananasek-25

Ananasek-25 napisano 11.11.2021 15:39

zgłoś do usunięcia
>
Arizona_56

Arizona_56 napisano 13.11.2021 13:19

zgłoś do usunięcia
Strefa_Usmiechu

Strefa_Usmiechu napisano 13.11.2021 14:53

zgłoś do usunięcia

Dobry Wieczór

Zapraszam za Zabawe przy Muzyce z lat 90 Przyjemnego odsłuchu Zróbmy hałas


Chcę być Twoją słodką, mleczną czekoladką ------- Żebyś mogła chrupać mnie całymi dniami ------- Chcę pomadką być do Twojej buzi Mała ------- By całować usta Twoje przez czas cały ------- Chcę być gąbką, która myje Twoje ciało ------- Żeby skóry gładkiej, miękkiej dotykała ------- Rękawiczką, co dotyka Twojej dłoni ------- Co mam zrobić żebyś bardziej mnie kochała ------- Akcent - Pragnienie Miłości

obrazek
robert970

robert970 napisano 16.11.2021 12:24

zgłoś do usunięcia
Zapraszam
Justa_Movies

Justa_Movies napisano 18.11.2021 02:33

zgłoś do usunięcia
👌😉👍
komandos2929

komandos2929 napisano 24.11.2021 02:12

zgłoś do usunięcia
Arizona_56

Arizona_56 napisano 25.11.2021 20:46

zgłoś do usunięcia
FILMOWE-PREMIERY-2021

FILMOWE-PREMIERY-2021 napisano 27.11.2021 20:32

zgłoś do usunięcia
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM ...KLIKNIJ W BANER PO SUPER HITY

SP0KSIK_I976_ok

SP0KSIK_I976_ok napisano 8.12.2021 19:05

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności