Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Klaryssas
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

E.F.

widziany: 20.09.2021 00:14

  • pliki muzyczne
    86034
  • pliki wideo
    1138
  • obrazy
    55603
  • dokumenty
    5943

169351 plików
2831,07 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Klaryssas
Arabia
 
Audiobooks
 
Biblioteka (hasło Le)
Czasopisma
 
Czytanie na głos
Dla kobiet
 
Do czytania
 
Do słuchania
 
Edukacja
 
Filmy
 
HIP HOP & RAP
 
JAZZ
 
JAZZ I
 
Meditation music by the Sri Chinmoy Centre
 
Muzaki
 
Muzyka
 
Nauka
 
POLSKA MUZYKA ROZRYWKOWA
 
POP
 
PUNK METAL ITP
 
Religia
 
ROCK & METAL
 
[Studio Album] Amberian Dawn
 
AMBERIAN DAWN - The Clouds Of Northland Thunder (2009)
Antti Martikainen - Discography
 
Bellica Mors - Gates Of Atlantis (2021)
Bon Jovi Transmission Impossible [3 CD, 2015]
Chords of Chaos - Wrong Side of Heaven (2017)
Clawfinger
 
CULT OF LUNA
 
DEATHLESS LEGACY
 
EPITAPH
Faith
 
FALLEN ARISE
 
FM
 
HARD ROCK
 
HATEFUL
Heavy Metal
 
I Am The Manic Whale - Everything Beautiful In Time - 2015
I.V.R. - Soul Confession (2015)
In the Silence - A Fair Dream Gone Mad (2012)
Maximo Park-As Long As We ee - 2019
METAL
 
MOONSHADE - Sun Dethroned [2018]
Moonspell
MUZYKA PROGRESYWNA
 
Orden Ogan - Land Of The Dead (2020)
 
Covers
ROCK
 
[1986] Time Will Tell
101 Hits Rock Legends
13th Floor Elevators - Sign of the 3 Eyed Men (2009) [10 CD Box Set]
 
3 Doors Down - The Better Life [20th Anniversary Deluxe] (2021)
A Very Old Ghost Behind The Farm - Primary Septagon (2010)
 
covers
Absinthropy - 2017 - Vigilante's Doctrine
Absinthropy - Smitciv-Vic tims (2013)
Absinthropy & Epoch.Of.St ars - 2014 - Absinthropy - Epoch.Of.St ars
Akurat - Optymistyka 2008
Alesana
 
2008 - Where Myth Fades To Legend
Try This With Your Eyes Closed
Alestorm
 
Andy James
 
AOR Collection Christian Edition
 
Argus-2020 The Outsider
ARKTIS
 
Ascendia - the Lion and the Jester (2015)
Big Tent Revival
 
Boston - FLAC
 
Brecker Brothers Band
Cain's Dinasty
 
Christian Rock Essentials (2021)
 
Christia nRockEss entials2 021
Chryztyne
 
Tales Of Paradise
CIRCA
 
Coldplay
 
Colton Dixon
 
Concrete Age
 
Converge - 1997 - & Coalesce - Among the Dead We Pray for Light Split 7” [EP] (Edison) [Split]
Converge - Caring And Killing (1995)
Converge - Downpour 5inch_danci ngclouds_
 
Converge - Downpour 5inch
Converge - Halo In A Haystack (1994)
Coração De Herói
 
Apocalip se XVIII
Apoca lipse XVIII
Cosmos
 
Crossection
 
[1989] Before The Dawn
[1990] Breaking Ground
Crossforce - Rockin' Til The Final Day (2011)
 
Rockin' 'Til the Final Day
Crossrock - Come On Baby (2014)
 
Come On Baby
Dave Matthews Band
 
Delain
 
Des Cendres, Je Me Consumme
 
Des Cendres, Je Me Consumme
DigHayZoose
 
[1991] Struggle Fish
[1993] MagentaM antaLove Tree
[1995] Ascensio n 7_ Rocketsh ip To Heaven
Eagles - Their Greatest Hits. 2CD (2017)
Elizabeth The Last
 
2012 - Labels & Codes
2012 - Universa l Dreams
2018 - Elizabet h The Last
Ephesus
 
[2005] First Love
[2009] Gave Away The Day
Evanescence - The Bitter Truth (2021)
Fireflight
 
Funcadelic
Galderia
 
Gandalf's Fist
 
2016 - The Clockwor k Fable
Godspeed You! Black Emperor
 
Guardsman
 
Guardsma n - The Entropy Illusion - Part I (2018)
Guardsma n - The Entropy Illusion , Pt. II (2020) mp3 (320)
Guard sman - The Entro py Illus ion, Pt. II (2020 )
Guns N' Roses - Deer Creek 1991 (2021)
Guns N' Roses - Deer Creek 1991(2021)
Heavenward (+ instrumenta l version)
Hell is for Heroes
 
2005 - Transmit Disrupt v0
HIFH2003 TNH
HERETOIR
 
Inner Missing - The Age Of Silence (2010)
Intersonic Cyber Symphony - Trials To Triumphs (2015)
Isahi - 2015 - Thanatos
John Lennon - John Lennon And Plastic Ono Band (2021)
JOHNNY CASH
 
Kai Hansen 1989 - Heading For Tomorrow Vinyl
 
Scans
Kall - Brand (2020)
King Gizzard & the Lizard Wizard 10 Albums
 
King Gizzard And The Lizard Wizard - Live In Sydney '21 (2021)
LARS ERIC MATTSSON
 
Melancholie - [2019] - Agonie
Music Corporation - Are You Ready (1971)
PHISH 1998 - The Story Of The Ghost
Psychonaut 4 - 2016 - Neurastheni a
Quintessenc e
 
Robert Reed
 
Robert Reed - 2016 - Sanctuar y II [FLAC]
Robert Reed - Sanctuar y (2014) mp3 (320)
 
cover s
Robert Reed - Sanctuar y III (2018) Flac
Rock 90s
Rock Around The Clock (3CD)
 
Scan
Rock Classic Ballad 2020
Rock Hits 2021
Roslynn - Soul in Sanctuary (2018)
RUBETTES Discography (1974 - 1995)
 
Sainted Sinners
SAVE THE WORLD - Two (2021)
Secret Alliance - Solar Warden (2020)
Secret Rule - Transposed Emotions
Secret Signs - Under Dark Skies (2015)
Silent Force - Walk The Earth [Jpn.Edt.] (2007)
 
Scans
Skillet
 
Stefan Kaiser - Antisocial Distancing (2020)
Sun Treader - Zin-Zin (1973)
Syrgja - Ett kalhygge av minnen (2019)
Ted Mulry Gang
 
The Ghost Inside - Rise From The Ashes Live At The Shrine (2021)
The Misundersto od - Children Of The Sun (2021)
The Police - The_50 Greatest Songs 3CD
The Rolling Stones
 
The Turtles - 30 Years of Rock & Roll, Happy Together (5CD Box Set) (1995)
The Wallflowers - Exit Wounds (2021)
The Who - Live At The Isle Of Wight Festival 1970 (1970)
The_Police- The_50_Grea test_Songs- 3CD-2008-SN OOK
TOKYO
 
TOTO Complette Discography PT. I. (1978 - 1993)
 
TOTO Complette Discography PT. II. (1995 - 2008)
 
Trillionair s (2020) Hidden Tunes from New Dimensions
UFO - Force It (2021)
VA - The Album_ Power Ballads [3CD] (2020)
Vanhelga - Ode & Elegy (2016)
Volbeat - Hokus Bonus (2020)
SILVERLANE - My Inner Demon [2009]
Stratovarius - The Very Best Of (2015) mp3 (320)
 
Stratbestjp 2015
Covers
The Isley Brothers & Santana - Power Of Peace (2017)
TIAMAT
 
Underdark - Our Bodies Burned Bright On Re-Entry (2021)
Spokój umysłu duszy ciała
 
Teatr
 
TECHNO - TRANCE
Pokazuj foldery i treści
  • 11,0 MB
  • 12 lip 21 0:30
  • 10,1 MB
  • 12 lip 21 0:29
  • 10,9 MB
  • 12 lip 21 0:29
  • 10,7 MB
  • 12 lip 21 0:28
  • 10,7 MB
  • 12 lip 21 0:28
  • 11,3 MB
  • 12 lip 21 0:27
  • 9,4 MB
  • 12 lip 21 0:27
  • 11,4 MB
  • 12 lip 21 0:27
  • 10,5 MB
  • 12 lip 21 0:26
  • 11,0 MB
  • 12 lip 21 0:25
  • 7,3 MB
  • 12 lip 21 0:24
  • 6,0 MB
  • 12 lip 21 0:24
  • 415 KB
  • 12 lip 21 0:24
  • Odtwórz folderOdtwórz folder
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    12

14 plików
241,21 MB




Izabell40

Izabell40 napisano 27.04.2021 10:35

zgłoś do usunięcia
 

Nadzieja to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. 

Ludwik Hirszfeld.

ღ ღ WITAM. MIŁEGO DNIA

wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 29.04.2021 18:20

zgłoś do usunięcia
obrazek
Arizabalaga

Arizabalaga napisano 17.05.2021 21:01

zgłoś do usunięcia
Dziękuję za Armageddon Holocaust - Into Total Destruction (2002)
Izabell40

Izabell40 napisano 21.06.2021 10:40

zgłoś do usunięcia
 

"Na każdym miejscu i o każdej dobie, Gdziem z Tobą płakał, gdziem się z Tobą bawił Wszędzie i zawsze będę ja przy Tobie Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił."

Adam Mickiewicz

🌼 🌼 Pozdróweczka dla CIEBIE....

wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 11.07.2021 17:30

zgłoś do usunięcia
obrazek
dysk_chomikuj

dysk_chomikuj napisano 15.07.2021 16:55

zgłoś do usunięcia
SP0KSIK_76_

SP0KSIK_76_ napisano 17.08.2021 17:00

zgłoś do usunięcia
Izabell40

Izabell40 napisano 10.09.2021 10:15

zgłoś do usunięcia
 

 

💮 💮

TRADITION

TRADITION napisano 12.09.2021 17:32

zgłoś do usunięcia
obrazek

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności