Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Klaryssas
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

E.F.

widziany: dzisiaj o 19:56

  • pliki muzyczne
    77513
  • pliki wideo
    4183
  • obrazy
    57663
  • dokumenty
    6803

162756 plików
4886,32 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Klaryssas
Arabia
 
Audiobooks
 
Biblioteka (hasło Le)
Czasopisma
 
Czytanie na głos
Dla kobiet
 
Do czytania
 
Do słuchania
 
Edukacja
 
Filmy
 
HIP HOP & RAP
 
JAZZ
 
JAZZ I
 
JAZZ II
 
JAZZ III
Jazz IV
 
Cory Wong - Live At Montreux Jazz Fest (2023)
Lars Jansson - Garden of Sounds MP3
Russ Freeman - Moods (2021)
Russ Freeman - Moods (2021)
Meditation music by the Sri Chinmoy Centre
 
Muzaki
 
Muzyka
 
Nauka
 
POLSKA MUZYKA ROZRYWKOWA
 
POP
 
PUNK METAL ITP
 
Religia
 
ROCK & METAL
 
AGAINST MYSELF
AKON
Alchemist-Disc ography(1987-2 007)
 
Annihilator
Anthrax
 
ANTHRAX - (1982-2020)
apocalyptica
APRIL ART
AQUILUS
BAD MOON RISING-(DISCOG RAPHY) (HARD ROCK & HEAVY METAL) (USA)
Bathory Discography [FLAC] [Black Metal, Folk Metal]
bon jovi
BRIDEAR
Bryan Adams - Album Discography (1980 - 2022) [FLAC]
Bush - discografi
citron
Coroner-Discog raphy(1986-201 8)
CULT OF EIBON
Cure
Danheim - Discography FLAC
Dave Matthews Band Discography 1993 - 2012 (13 Albums)
Deathstars
Defending Cain
Dianthus - Realms (2022)
dire straits
Division XIX (Discography 1999 - 2023)
Dragon BEL discography
Eagles Of Death Metal
Echoes of Yul
Emperor
ENCHANTYA
EPICA
 
Remastered Albums
Studio Albums
Exodus - Discography (1982-2018) (47CD)
 
_Exodus - Discography (1982-2018) (47CD)
EYE OF SOLITUDE
Faith No More MP3
FAUN
FIVE FINGER DEATH PUNCH - (21CD)-(2007-2 022)
Five Finger Death Punch - The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volumes 1 And 2 (2023)
Frozen Shadows Discography (DGC)
Genesis - Complete - 24 CD 1969 - 2000
GENGIS KHAN DISCOGRAPHY 2013 - 2022 ITALY (HEAVY SPEED METAL)
Gentle Giant - Discography
Germ
Girlschool-C'm on Let's Go(2024)[Compi lation][Bootle g]
 
Covers
Disc One
Disc Two
Goatpenis
Grave Digger
Grift - Discography 2013 2022 - Metal-Tracker. com [320]
HARD ROCK
 
Hate Forest-Discogr aphy(1999-2022 )
Hate Forest-Discogr aphy(1999-2022 )(1)
HAUNT
Heavy Metal
 
Heavy Metal(1981)[10 80p BluRay.x264]
 
Heavy Metal(1981) [1080p BluRay.x264 ]
Hexvessel
Hibria - Discography
Hooked On Classics-Class ics In The Metal(2023)[Co mpilation][Boo tleg]
 
Huntress
Hypnos
 
Ilium
IN THIS MOMENT
INCRYPT DISCOGRAPHY 2010 - 2022 AUSTRALIA
INFECTED RAIN
Kabát- Full diskografie
KING CRIMSON - (51CD)-(1969-2 021)
 
1969 - In the Court of the Crimson King
1970 - In the Wake Of The Poseidon
1970 - Lizard
1970 - Minerva-s Gaze Imagined Un-released album)
1971 - Islands
 
Covers
1972 - Earthbound
1973 - Larks' Tongues in Aspic
1974 - Red
1974 - Starless And Bible Black 1974
1974 - USA
1975 - The young persons' guide to king crimson (1969-74)
1981 - Discipline )
1982 - Beat
1984 - Three of a Perfect Pair
1995 - THRAK
1996 - THRaKaTTaK
1997 - Epitaph. Live -. Vol. 3 & 4
 
Covers
1997 - Epitaph. Live- Vol. 1 & 2
 
Covers
1999 - VROOM Sessions, 1994
2000 - The ConstruKcti on Of Light
2002 - Ladies Of The Road. Live 1971-72
 
Covers
2002 - Shoganai
 
Covers
2002 - USA ( JP Rem. 30th Anniversary Edition)
 
Covers
2003 - The Power to Believe
2004 - Condensed 21st Century Guide To King Crimson 1969-2003 2CD
2004 - VROOOM VROOOM Live 2CD
 
1 - Live In Mexico 1996
2 - Live In New York 1995
Covers
2005 - Touched by the Crimson King -[Bonus Tracks]
2007 - ProjeKct Two Old Lantern, Charlotte, Vermont 1998
 
Covers
2007 - Cirkus Live 2CD
 
Covers
Vol. One - Neon Heart Disease 1984-199 8
Vol. Two - Fracture d 1969-199 6
2007 - ProjeKct Three Poor David's, Dallas, Texas 1999
 
Covers
2009 - Lizard (40th Anniversary Series)
 
Scans
2009 - Red - 40th Anniversary Series
2010 - In the Wake of Poseidon ( Mix)
2010 - In The Wake Of Poseidon (40th Anniversary Series)
 
2013 - The Crimson ProjeKct Bootleg Live (Extende d Edition) 2CD
 
1 - USA 2012
2 - Japan 2013
Cover s
Scans
2013 - Red 1974 2CD
 
1 - Original 1974 Album 30 th Annivers ary Remaster
2 - 2013 Stereo Mix
Covers
2013 - The Crimson ProjeKct Live At Club Citta' (Ltd. Edition)
 
Covers
2013 - USA (40th Anniversary Series)
 
Artwork
2014 - The Crimson ProjeKct Live In Tokyo. Club Citta
 
Covers
2015 - Live At The Marquee 1971
 
CD1
CD2
Covers
2015 - Live at the Orpheum
2016 - Live in Toronto
2016 - Radical Action To Unseat The Hold Of Monkey Mind
 
CD1
CD2
CD3
2019 - Book_Of_Sat urday
2019 - Catfood
2019 - In_The_Cour t_of_The_Cr imson_King_ (50th_Anniv ersary_Edit ion)-3CD
2019 - The Power To Believe
 
King Crimson - The Power To Believe (2003){2 019]
Cover s
2021 - MusicIsOurF riendLiveWa shington
2021 - The Elements - Tour Box
 
Disc 1
Disc 2
2021 - The Great Deceiver (Pt. I.)
2021 - The Great Deceiver (Pt. II.)
KORPIKLAANI (SHAMAANI DUO, SHAMAN)
Kreator-Bootle g Revolution(202 2)[FLAC]
Kyuss-Discogra phy[1991-2004- Stoner]
Lȧȧz Rockit-Discogr aphy(1983-2008 )
 
Lead Into Gold Discography 2023
Leave`s Eyes - Symphonies Of The Night (Limited Edition) (2013) FLAC+Mp3
 
cover
LORDS OF THE TRIDENT
Lux Occulta-Out of Chaos(2024)[Co mpilation][Boo tleg]
 
Covers
Disc One
Disc Two
Memento Mori-Morbid Fear(2022)[Com pilation][Boot leg]
 
Memento Mori-Morbid Fear(2022)[ Compilation ][Bootleg]
Covers
Disc One
Disc Two
METAL
 
Metal Massacre-Metal Massacre(2022) [40th Anniversary][F LAC][PBTHAL-RI P]
 
Scans
Midnight Oil (discography) (1978-2022)
Mist Of Misery Discography
MOONSHADE - Sun Dethroned [2018]
Morcheeba (discography) 1996 - 2021
Morta Skuld-Discogra phy(1990-2023)
MUZYKA PROGRESYWNA
 
My Dying Bride - For Darkest Eyes Live in Krakow - 2022
NECRONOMICON
Niels Vejlyt
 
NIGHTWISH
Nobody's Children 1967
Novembers Doom-Discograp hy(1995-2009-D eath,Doom Metal))
OBSIDIAN SHELL
OCEANS
Orbital - Monsters Exist 2018)
Orden Ogan - Land Of The Dead (2020)
 
Covers
Otep
 
ozzy osbourne
PORTY
PRELUDIUM FURY
red hot chili peppers
RIGA
Robert Plant (discography) 1982 - 2021
 
Albums
Collaborati ve
Live
ROCK
 
Roger Waters
Rollins Band
SAXON -- Complette Discography PT. II. (1991 - 2013) 11CD -- ANGLIE, Metal, Heavy
SAXON -- Complette Discography Remastered PT. I. (1979 - 1988) 9CD -- ANGLIE, Metal, Heavy
September Mourning (Discografía 2012 - 2023)
SILVERLANE - My Inner Demon [2009]
Skepticism - Companion 2021
Slash (discography)
Sonus Mortis
 
SOVEREIGN COUNCIL
Squealer-Facin g The Death(2020)[Co mpilation][Boo tleg]
 
Covers
Disc One
Disc Two
status quo
STORM SEEKER
STRYPER
Sweet Smoke
SYMPHONITY
Tales Of Evening - A New Dawn Awaits (2019)
Ted Poley
The Dead Daisies
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
The Police
therion
TRAGEDIAN-(5CD )-(2008-2021)
Traktor
TRIAXIS
TWISTED SISTER -- Complette Discography Remastered (1982 - 2011) 12CD -- USA (New York, New York) Rock, Hard, Glamm, Metal
 
u2
VHALDEMAR
Wardruna
WHITESNAKE
Within Temptation diskografie 1997-2019
WOLF DISCOGRAPHY 2000 - 2022 SWEDEN (HEAVY METAL)
Wolves In The Throne Room-Discograp hy(2004-2021)
 
Woods Of Desolation - black metal AUS
yes
Różne dzieje
 
Tajemnice początków Polski + inne z pradziejów
Spokój umysłu duszy ciała
 
Teatr
 
Nie będziesz się bał niczego wg. Andrzejewskieg o
O teatrze
Tadeusz Kantor
TECHNO - TRANCE
Pokazuj foldery i treści
  • 1,3 MB
  • 14 mar 22 6:34
  • Odtwórz folderOdtwórz folder
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    19

20 plików
311,84 MB




Stare.dobre.filmy

Stare.dobre.filmy napisano 8.04.2024 12:32

zgłoś do usunięcia
maciusboss1

maciusboss1 napisano 9.04.2024 20:10

zgłoś do usunięcia
Witam serdecznie i zapraszam do siebie. Może mam coś czego szukasz...
alemagma

alemagma napisano 16.04.2024 12:08

zgłoś do usunięcia
wszystkoav

wszystkoav napisano 20.04.2024 20:03

zgłoś do usunięcia
tumblr-ocuuyx-Ivzh1vevhwpo1-500-1 NOWOŚCI FILMOWE ZAPRASZAM
Stare.dobre.filmy

Stare.dobre.filmy napisano 21.04.2024 21:39

zgłoś do usunięcia
RANDALL I DUCH HOPKIRKA - wszystkie odcinki
ABC_SERIAL-FILMY-3D-HD-4K

ABC_SERIAL-FILMY-3D-HD-4K napisano 23.04.2024 19:24

zgłoś do usunięcia
💗 SERIALE POLSKIE I ZAGRANICZNE FILMY NOWOŚCI- 4K- 3D- FULL-HD ZAPRASZAM PREMIERY-GRY PC 💖
constantine44

constantine44 napisano 24.04.2024 11:35

zgłoś do usunięcia
obrazek Zapraszam po całą masę ciekawych plików. Własny upload, cały czas coś dodaję nowego. Filmy i bajki_3D, efektowne filmiki_3D, filmy XXX, teledyski, kabarety, muzyka mp3. Zapraszam do pobierania i chomikowania. Pozdrawiam.
bambina-1234

bambina-1234 napisano 23.05.2024 21:44

zgłoś do usunięcia
obrazek

Tu Filmy Muzyka Tu Programy Obrazki Zapraszam Do Mnie

Stare.dobre.filmy

Stare.dobre.filmy napisano dzisiaj o 12:59

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności