Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Klaryssas
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

E.F.

widziany: 18.05.2021 23:36

  • pliki muzyczne
    73775
  • pliki wideo
    1114
  • obrazy
    45758
  • dokumenty
    5583

143028 plików
2403,46 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Klaryssas
Arabia
 
Audiobooks
 
Biblioteka (hasło Le)
Czasopisma
 
Czytanie na głos
Dla kobiet
 
Do czytania
 
Do słuchania
 
Edukacja
 
Filmy
 
HIP HOP & RAP
 
JAZZ
 
Meditation music by the Sri Chinmoy Centre
 
Muzaki
 
Muzyka
 
Nauka
 
POLSKA MUZYKA ROZRYWKOWA
 
POP
 
PUNK METAL ITP
 
2010-US Tour Pack
 
__MACOSX
A Classic Education - First EP
A Day To Remember
 
AA.VV. - Lets talk about Muertepop
 
AA.VV. - Let's talk about Muertepop 1
 
AA.VV. - Let's talk about Muertepo p - cd1
AA.VV. - Let's talk about Muertepo p - cd2
AA.VV. - Let's talk about Muertepop 2
Abscess (USA) - Discography
 
ACME ATTRACTIONS - Terelene Boys
Ageless Memories-2016- Broken Dreams
 
Ageless Memories-20 16-Broken Dreams
AGGRESSIVE AGRICULTOR
Aghios
 
[2017] Até O Fim [EP]
Alestorm
 
All My Heroes Are Dead - D.A.A.P
 
All My Heroes Are Dead - D.A.A.P
An Innocent Young Throat-Cutter - Cold Metal Table _ Stained in Red c60 [meaning corrupted, 2014]
An Innocent Young Throat-Cutter - It Kills And Devours The Male 2xc92 [meaning corrupted, 2013]1
Arcana Coelestia
 
ArcanaC-200 7-Ubi Secreta Colunt
ArcanaC-200 9-Le Mirage de l'Ideal
ArcanaC-201 4-Nomas
Autumnia
 
2004-In Loneliness Of Two Souls
2006-By The Candles Obsequial
2009-O'Fune ralia
Ayahuasca - Instinct (2015)
Best of Punk Rock
 
Black Leather Jesus - A Prized Assfuck c60 [meaning corrupted, 2014]
Black Metal
 
Blink-182
 
Blue Sabbath Black Cheer - Electric Heavyland RIP 3''cdr [nefarious activities, 2020]
Bound in Oblivion - The Opposite Of My Self
Burial Ground - The Return Of The Living Dead c84 [meaning corrupted, 2013]
Captain Amazing
 
mp3
Carl Kruger
 
KAROL JOZEF WOJTYLA
Cianide (USA) - Discography [Death-Doom Metal]
 
COURT MARTIAL - Demos Singles 81-82
Crypt Of Kerberos - World Of Myths (1993)
Dead Machines + Withdrawal Method - Withdrawn Dead lp & cdr
DEATH METAL
 
Discography New York Dolls
 
Donots
 
1996 - pedigree punk
1998 - tonights karaoke contest winners
1999 - better days not inclued
2001 - pocketrock
2002 - amplify the good times
2002 - we're not gonna take [ep]
2004 - we got the noise [ep]
2004 - got the noise
2006 - The Story So Far (Ibbtown Chronicles)
 
CD1
CD2
2008 - Coma Chameleon
2010 - The Long Way Home
2012 - Wake The Dogs
Eagles Of Death Metal
 
Electrocution 1993 - Inside The Unreal
EP (2012)
 
EP (2012)
Especimen
 
Estuarine - Sic Erat Scriptum - 2018
File Transfer Protocol - The Gargoyle Studio Sessions
Forbidden (USA) - Discography
 
Grylurnar_Máv astellið_1983
Head In A Jar (Aus) - Downtown Meltdown
Ilium
 
Jaan Patterson
Jaan Petterson & Frends
Jeniger (2002)
 
Jeniger (2002)
Kansas
 
1984 Kansas - The Best of Kansas [1990] @320
Kataklysm - Unconquered (2020)
LAME DRIVRS
 
MP3
Living Death
 
Low Punch - 11 songs
 
Low Punch - 11 songs
Luneworks (2016)
 
Luneworks (2016)
M.D.C. - Mein Trumpf
Mike Farris
Mike Farris & The Cumberland Saints
Minimal Electronic
 
Morbid Angel
 
Napalm Death
 
NETHERBLADE EP & I ITALY (THRASH METAL)
 
2019 - ANNIHILATIO N OF SELF EP
2020 - REBORN I
New York Dolls
 
Papa Roach - Discografia
Pist.On
PK Jazz Collective
 
Powergod
 
PUNK ROCK CHRiSTMAS-TALi BAN
 
VA-Punk_Roc k_Christmas -2015-iTS
Punk Rock Opera
 
Nerve Damage
Punk Rock Opera, Vol. I
Punk Rock Opera, Vol. II
Purrkur Pillnikk- Ekki enn (1981)
q4u 1980 - 1983
Repose (2011)
 
Repose (2011)
Sacrificia Mortuorum
 
SANTELMO
 
SANTELMO - El Alma Del Verdugo 2012
SANTELMO - Mamífero 2014
SANTELMO - Santelmo 2010
Seals & Crofts Box
 
Severance (USA) - Discography
 
Sex Pistols - Pretty Blank (15 CD Limited Edition Box Set) MP3
Spires Of The Lunar Sphere - Pangaea Ultima (2015)
TEORIJA GVALTU
 
Tri Strili (2011)
THE BLOODLINE
 
razorstrike (2002 repress2017 )
THE CALL
 
The Dead Cold - Fuck Your Reality (2020)
The Exploited - complete all albums in MP3
 
The Magic Eyes
The Polyps
Þeyr_theFourth Reich1982
TONITEMAREZ
 
__MACOSX
 
mp3
mp3
Tragedies (1995)
 
Tragedies (1995)
TWO FINGER SALUTE
 
Anger & Pride (2017)
Ultramerda
Unleash the Archers - Abyss (2020)
Utangarðsmenn _Geislavirkir1 980
V. A. - The Best Punk Anthems 1998 2CD Flac
 
Scans
VA - CHAOS IN SWEDEN (2009)
VA - FACTORY RECORDS Communications 1978-92 - 4CD (2009)
VA - HOMMAGES R.A.S. (2000)
VA - NEW BREED - 100% BRITISH OI! (2014)
VA - OI! AGAINST SILVIO (1994) (italie)
VA - RIOT CITY - THE PUNK SINGLE COLLECTION
VA - SOMOS LOS OPPRESSED - tributo latino a la classica banda de oi!
VA - THIS IS MONTREAL
 
the sounds of our streets (2017)
VA - UP THE OI! (2003) (jap)
Vader
Werewolf Jerusalem - And Hell Followed
Коррозия Металла - Каннибал + Дебош в Орлёнке (2021)
 
CD1 - Каннибал
CD2 - Дебош в Орлёнке
Тінь Сонця - Над Диким Полем [2005]
Religia
 
ROCK & METAL
 
Spokój umysłu duszy ciała
 
Teatr
 
TECHNO - TRANCE
Pokazuj foldery i treści
  • 396 KB
  • 12 kwi 21 9:15
  • 3,6 MB
  • 12 kwi 21 9:15
  • 3,8 MB
  • 12 kwi 21 9:15
  • 3,8 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 5,0 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 4,3 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 4,5 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 4,0 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 4,1 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 3,6 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 3,6 MB
  • 12 kwi 21 9:14
  • 4,2 MB
  • 12 kwi 21 9:13
  • 6,5 MB
  • 12 kwi 21 9:13
  • 1,2 MB
  • 12 kwi 21 9:13
  • Odtwórz folderOdtwórz folder
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    14

16 plików
105,23 MB




Music_Mix

Music_Mix napisano 2.03.2021 10:54

zgłoś do usunięcia
Pozdrawiam ^^
Arizabalaga

Arizabalaga napisano 6.03.2021 23:26

zgłoś do usunięcia
POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE.
Izabell40

Izabell40 napisano 29.03.2021 09:41

zgłoś do usunięcia

 

 

 

Bez miłości oddychanie jest tylko mechaniczną czynnością..

🌼 🌼_ Serdeczne pozdrowionka dla CIEBIE..

FILMOWE-PREMIERY-2021

FILMOWE-PREMIERY-2021 napisano 11.04.2021 18:42

zgłoś do usunięcia
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM ...KLIKNIJ W BANER PO SUPER HITY

yearning__999

yearning__999 napisano 11.04.2021 20:59

zgłoś do usunięcia
Izabell40

Izabell40 napisano 13.04.2021 10:46

zgłoś do usunięcia

 

 

Każda sztuka jest naśladowaniem natury..

Seneka Młodszy

🌼 🌼 Z pozdrowieniami dla CIEBIE.

Filmy_Seriale-Premiery

Filmy_Seriale-Premiery napisano 16.04.2021 14:02

zgłoś do usunięcia
WSZYSTKO W NAJLEPSZEJ JAKOŚCI. NOWOŚCI !!! ZAPRASZAM !!!
FILMY I SERIALE HD. PREMIERY !!!
Izabell40

Izabell40 napisano 27.04.2021 10:35

zgłoś do usunięcia
 

Nadzieja to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. 

Ludwik Hirszfeld.

ღ ღ WITAM. MIŁEGO DNIA

wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 29.04.2021 18:20

zgłoś do usunięcia
obrazek
Arizabalaga

Arizabalaga napisano 17.05.2021 21:01

zgłoś do usunięcia
Dziękuję za Armageddon Holocaust - Into Total Destruction (2002)

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności