AMBROZJA KOKOSOWA.jpg
-
☎Dzwonki -
1 -
10 -
11 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 -
Apiterapia i inne -
Budowa ula -
Choroby -
Ćwiczenia -
Dania Główne -
Dekorowanie potraw i kanapek -
drób -
Drzewa i krzewy -
ebook -
Gospodarka pasieczna -
Hity radia Planeta FM -
Kalendarium -
Komórka -
Kwiaty -
Lekarz domowy -
Na telefon -
Nawigacja, mapy -
Ogrody, szkółkarstwo -
Ogród -
Ozdoby ogrodu -
Pasieka -
Porady -
przepisy na sałatki -
Pszczelarstwo -
Rośliny -
różne -
Różne -
Ryby, wędkarskie -
Sałatki Surówki -
Skalniaki -
surówka -sałatki -
ul wielkopolski -
Wypieki -
XXX +18 -
Z kremem -
zapiekanki -
Zioła -
Zmierzch- Stephenie Meyer
Masa: budyń śmietankowy - puszka ananasów - Kasia 1-1,5 kostki - 4 żółtka Na wierzch: 4 białka - 1 szklanka cukru - 20 dag wiórek kokosowych - 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia Polewa: 2 łyżki Kasi - 2 łyżki cukru - 2 łyżki kakao Biszkopt: Białka ubić na sztywno, dodać cukier, ubić na sztywno, dodać żółtka i olej, dobrze wymieszać, dodać mąkę i proszek do pieczenia Masa: Ugotować budyń śmietankowy(porcja na 0,5l) na 1 szklance soku z ananasów z 2 łyżkami cukru i 4 żółtkami. Zimny budyń utrzeć z Kasia .Do kremu dodać pokrojone ananasy. Wszystko wyłożyć na biszkopt. Wierzch: Białka ubić z 1 szklanką cukru ,potem dodać kokos i proszek.Wyłożyć na blaszkę i upiec na złoty kolor.Po wystudzeniu wyłożyć na krem.Na wierzch dać polewą