991.jpg
-
00 -
46 Przepisów Na Wódki - Alkohole -
97 -
98 -
99 -
A 1. Kuchnia Chińska -
A 2. Kuchnia Indyjska -
A 3. Dania Wegetariańskie -
A 4. Potrawy z Drobiu -
ABC WĘDKARSTWA -
Alkochole - wina wódki drinki -
Atlas Grzybow Polskich PL - HTML -
Bułeczki -
CD1 -
CD2 -
Chleb -
Destylarki -
DJ DIVINE - ZYX ITALO DISCO MIX 2 -
Encyklopedia Drinków - Koktajlbar -
Etykietki na Butelki -
Etykietki Na Przetwory -
Filmiki -
FOTO -
GATUNKI -
Grzyby Marynowane -
kalkulator do wina -
Karkówka w słoikach na kanapki -
Kinder Likier -
Likiery -
MENU -
MIODY - przepisy -
Nalewki -
Prawdziwe Tuszonki ! Wieprzowina w słoikach -
Przepis na kark wieprzowy -
Przepisy - Miody z Kwiatów -
Przepisy - Syropy -
Przepisy na wina -
Przetwarzamy co się da -
Przetwory - Marynaty -
PRZETWORY i MARYNATY -
Pyszny Kurczak w Galarecie -
tanie mięso, gotuję pyszną kiełbasę -
Wekowanie -
Wędzenie - RECEPTURY MASARSKIE -
Wina domowe -
Wódki - Wina - Rum -
Z Mięsa Wołowego -
Zbieranka Muzyki -
ZYX Italo Disco Instrumental Hits (2017) -
Żeberka w słoikach
Florysta to coraz bardziej ceniony zawód. Absolwenci tego kierunku nie tylko zajmują się codzienną pracą przy kwiatach i roślinach, ale coraz częściej łączą pracę w kwiaciarni z artystyczną stroną florystyki. Liczne konkursy, przygotowywanie ozdób do katalogów i prasy, poznawanie tajników światowego bukieciarstwa, prowadzenie kursów dla bukieciarzy, praca za granicą na terenie UE, to tylko kilka fascynujących zajęć, jakie czekają na Ciebie po ukończeniu tego kierunku.
Język obcy we florystyce
Kompozycje florystyczne
Kulturowe podstawy florystyki
Materiałoznawstwo nieroślinne
Materiałoznawstwo roślinne
Podstawy przedsiębiorczości
Podstawy przedsiębiorczości
Przedsiębiorstwo florystyczne
Środki wyrazu twórczego
Wykonywanie kompozycji florystycznych