Nowy pomysł na dorsza.wmv
-
@MEGA PAKA FILMÓW DOKUMENTALNYCH@ -
_AURA_ -
◘☺BAJKI 3D☺◘ -
2012 -
2013 -
375 filmów 3D -
ASTROLOGIA -
AVON 2016 -
AVON 2017 -
AVON KATALOG 2014 -
AVON KATALOG 2015 -
BIOMETRY-DIAGRAMY -
BREAKING DAWN PART 2 SOUNDTRACK -
CZAKRY -
DYNASTIA TUDORÓW-SEZON 1 -
DYNASTIA TUDORÓW-SEZON 2 -
DYNASTIA TUDORÓW-SEZON 3 -
DYNASTIA TUDORÓW-SEZON 4 -
EZOTERYKA -
FILMY -
FILMY DOKUMENTALNE 3D - różne -
FILMY 3D -
FILMY NA KOMÓRKĘ 2013 -
FOKUS I NETTO -
KATALOG -
KATALOG ORIFLAME 2013 -
KATALOGI -
KATALOGI OD 01 DO 17 -
KATALOGI ORIFLAME 2014 -
KATALOGI ORIFLAME 2015 -
KOSMOS-FILM DOKUMENTALNY -
MASAŻ -
MUZYKA FILMOWA Z FILMU GRAVITY -
NETTO I FOCUS -
NETTO I FOKUS -
NUMEROLOGIA -
OD 01 DO 06 -
OD 01 DO 10 -
OD 01-DO 17 -
OD 07 DO 17 -
OFERTA NETTO I FOCUS -
OSHO-CAŁA KOLEKCJA -
Osho-Czakry -
PARAPSYCHOLOGIA-ŻYCIE PO ŚMIERCI -
PDF -ROZNE TEMATY -
PODŚWIADOMOŚĆ i ŚWIADOMOŚĆ -
REGRESJA -
RUNY -
ŚWIAT WIEDZY EXTRA 2012 -
ZARÓB NA SWOICH ZDJECIACH
Cykliczny program kulinarny Karola Okrasy, który w każdym odcinku wraz z gościem specjalnym poszukuje ulubionych smaków: przeszłości, regionu, dzieciństwa. Tym razem Karol Okrasa pyta o kulinarne upodobania Grażynę Torbicką.
Kulinarne wspomnienia z dzieciństwa Michała Ogórka to śląskie makówki i gołąbki. Karol Okrasa przygotowuje dla znanego satyryka własną wersję obu specjałów.
– Nie jestem w stanie powiedzieć, czego nie lubię w kuchni – Wojciech Pszoniak reklamuje sam siebie jako mało wybrednego adresata kulinarnych pyszności. Czy rzeczywiście Karol Okrasa nie będzie miał problemów z przygotowaniem dla niego potrawy, która przeniesie go w czasie do dzieciństwa? Podejrzewamy, że to jednak kokieteria ze strony znanego aktora, który zna się na kuchni jak mało kto.
Karol Okrasa podejmuje w swojej kuchni właścicielkę niezwykle charakterystycznego i zaraźliwego śmiechu - Katarzynę Pakosińską. Artystka, która potrafi rozśmieszyć całą Polskę, jest również znana ze swojej fascynacji Gruzją, dlatego w menu odcinka nie zabraknie potraw z tamtych stron. Będą to chaczapuri i czachochbili – gruziński placek z serem i kurczak w cebuli i pomidorach. Kuchnię polską będzie dumnie reprezentować zupa grzybowa z lanymi kluseczkami.
W specjalnym świątecznym wydaniu „Smaków czasu z Karolem Okrasą” gośćmi są Kamila i Andrzej Łapiccy. O przedwojennych wigilijnych tradycjach i smakach opowiada Andrzej Łapicki.