Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

Brizol wieprzowy.doc

tatanka.com / GASTRONOMIA / MIĘSNE / Wieprzowina / szynka / Brizol wieprzowy.doc
Download: Brizol wieprzowy.doc

25 KB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
Zrazy z szynki wieprzowej w sosie musztardowym.avi play
Zrazy z szynki wieprzowej w sosie musztardowym: ...
obrazek Zrazy z szynki wieprzowej w sosie musztardowym: Składniki: Marchewka: 6 marchwi, umytych i wyszorowanych 5-6 ząbków czosnku w łupinach sól, mielony biały pieprz niewielka ilość oleju rzepakowego Zrazy: 1 kg szynki wieprzowej, umytej i osuszonej ok. 5 łyżek mąki mielony biały pieprz niewielka ilość soku z kiszonej kapusty 4 łyżki octu winnego 3 ząbki czosnku (z łupiną) 4 liście laurowe 5 goździków niewielka ilość oleju rzepakowego 5 łyżek sosu sojowego Sos: 3-4 łyżki miodu 2 ząbki czosnku, drobno posiekane niewielka ilość skórki z cytryny, umytej i sparzonej 1 łyżeczka musztardy Dijon 2-3 łyżki octu winnego 1 liść laurowy 200 g pomidorów pelati, pokrojonych na mniejsze kawałki 1 łyżka sosu sojowego Farsz: 200 g kiszonej kapusty, odciśniętej i drobno posiekanej 2 ząbki czosnku, drobno pokrojone 120 g suszonych pomidorów, posiekanych 1 pęczek natki pietruszki, umytej i posiekanej 2 łyżki oliwy z suszonych pomidorów mielony biały pieprz, odrobina soli Kapusta: 2 cebule, pokrojone w drobną kostkę 200 g kiszonej kapusty, odciśniętej i drobno posiekanej sól, mielony biały pieprz 4-5 łyżek oliwy z suszonych pomidorów niewielka ilość skórki z cytryny, sparzonej i wyszorowanej 2 łyżki miodu sok z 1/2 cytryny Przygotuj: -naczynie żaroodporne -papier pergaminowy -folię spożywczą -nitkę -ręcznik papierowy -tłuczek do mięsa -rozgrzej piekarnik do 180°C (termoobieg)
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności