Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

Pieczeń wołowa - sztufada.docx

tatanka.com / GASTRONOMIA / MIĘSNE / WOLOWINA / rozbratel / Pieczeń wołowa - sztufada.docx
Download: Pieczeń wołowa - sztufada.docx

13 KB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
rozbratel - ROSTBEF.jpg
Składniki: 600 g rozbratla lub rostbefu z dobrej woło ...
Składniki: 600 g rozbratla lub rostbefu z dobrej wołowiny QMP 4 średniej wielkości ziemniaki 200 g kopru włoskiego 50 g kaparów 2 łyżeczki natki pietruszki 80 g masła 200 ml śmietany 2 łyżki oliwy z oliwek 40 ml Martini skórka z 1 cytryny gałka muszkatołowa tymianek, trybula sól, pieprz Sposób przygotowania: Wołowinę kroimy na 2-3 cm kawałki, obtaczamy w oliwie z oliwek, posypujemy solą i pieprzem i odstawiamy na 10 minut do lodówki. Miękkie masło mieszamy delikatnie z Martini, dodajemy pokrojone kapary, posiekaną natkę pietruszki, sól i pieprz, następnie chłodzimy w lodówce. Koper włoski kroimy w plastry i smażymy na maśle z dodatkiem skórki cytryny. Ziemniaki obieramy, kroimy w plastry, mieszamy z gałką, solą i pieprzem. Całość zalewamy śmietaną i pieczemy przez 35 minut w temperaturze 160 stopni. Rumsztyki smażymy po 3-5 minut z każdej strony, a następnie kładziemy na nich kawałki schłodzonego masła. Całość dekorujemy świeżą trybulą i tymiankiem.
Pogromca olbrzyma - Jack the Giant Killer 2013 PL.BRRiP.XViD-MX.avi play
Pogromca olbrzyma(2013) Gatunek: Przygodowy Produk ...
obrazek

Pogromca olbrzyma

(2013)

Gatunek: Przygodowy Produkcja: USA Reżyseria: Mark Atkins


Jack otrzymuje ziarna magicznej fasoli. Wyrasta z nich ogromna roślina, po której chłopak wspina się do chmur.
█ KOPIA BRRiP [ PREMIERA LEKTOR PL ] █
obrazek
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności