nawet 6 kg w miesiąc.zip
-
---- Akcent - Dance -
►Adobe Photoshop Lightroom 4.0 -
1.Różne -
2.Różne -
Adobe Photoshop Lightroom 3.4 PL -
Agent Specjalny Oso -
Album Grudziądza -
Antonio Vivaldi-barok -
bolek i lolek -
boogie bebies -
Borysewicz i Kukiz -
Dla niemowlaczków -
DOMISIE -
DORA POZNAJE ŚWIAT -
dzwonki na telefon -
Dźwięki emitowane przez delfiny -
Ferhat Gocer -
Ferhat Tunc -
Imiona Chłopiec -
Imiona Dziewczynka -
J.S. Bach -
KUCHARZ MAŁY I DUŻY -
Ludwik van Beethoven -
MATERIAŁY LOGOPEDYCZNE -
Miasto Grudziądz -
Muzyka Relaksacyjna - The Mon -
Muzykoterapia -
Odgłosy zwierząt -
P. Czajkowski -
PAWEL & MONIA slub -
POKO I PRZYJACIELE -
polskie -
porusz umysł -
Ramki chrzest -
Restauracja Strzemięcin -
Sami Znaczek -
Serdar -
Stacyjkowo Bajki -
Staropolski Grudziądz -
Stary Grudziadz -
Śpiew delfinów -
świnka peppa -
tapetki ślubne -
Tarkan -
teletubisie -
Terapia integracji sensorycznej -
tła do zdjęć -
Tła do zdjęć z netu -
Tomek iPrzyjaciele -
zaczarowany ołówek
SKŁADNIKI:
-1 surowy kalafior
-1 mala cebula
-1 ząbek czosnku
-3 ogórki konserwowe
-10dag szynki
-puszka kukurydzy
-1/2 peczku koperku
-sól, pieprz, majonez
Różyczki kalafiora drobniutko pokroic. Cebule, ogórki, szynke, koperek pokroic. Czosnek zetrzec na tarce. Posolić, dodać pieprzu i mojonezu. Wszystko razem wymieszac.
smakuje wybornie :)
SMACZNEGO
Wino z arbuza
Tym, którzy lubią eksperymentować i poznawać nowe smaki proponuję wyśmienity przepis na szampana po marokańsku: wycinamy w owocu mały otwór, przez który wlewamy do środka miód. Otwór zatykamy i przechowujemy kilka miesięcy. Wskutek fermentacji powstaje doskonały, orzeźwiający i musujący napój, lekko alkoholowy