Download: Thermomix Kuchnia Francuska.pdf
przystawki
-pasta twarogowa,
-suflet z serem,
-kiełbaski w cieście,
- zapiekanka z szynką,
-pasta z sardynek,
zupy
-ogórkowa - chłodnik,
-szczawiowa,
-krem z sałaty,
-pieczarkowa,
-krem ze szparagów,
-krewetkowa,
-porowo-ziemniaczana,
potrawy z ryb
-filety soli w pomarańczach,
-tatar z łososia,
-zapiekanka rybna,
-zapiekany pstrąg,
-kuleczki rybne ze sztokfiszu,
potrawy mięsne
tatar z wołowiny,
filet wieprzowy w sosie musztardowym,
indyk w grzybach,
sznycle cielęce,
kurczak w curry,
udziec barani,
cielęcina z marchewką,
cielęcina z warzywami,
sosy
-pomidorowy z mięsem,
-curry,
-holenderski,
-bernaise,
-pikantny,
potrawy z warzyw
-pasztet z warzyw,
-puree z selera,
-nadziewane pomidory,
-farsz do warzyw,
-surówka z selera,
-makaron z szynką,
potrawy z ryżu
-ryż z curry,
-risotto,
napoje
-gorąca czekolada,
-poncz kokosowy,
-blue lagon,
-manhattan,
-tonic z owoców cytrusowych,
ciasta i desery
-trufle czekoladowe,
-ciasto z ananasami,
-zapiekane jabłka z migdałami,
-lody waniliowe,
-kruche ciasto z truskawkami,
-deser truskawkowy,
-sorbet z mango,
wypieki
-kruche ciasto z jabłkami,
-ciasto Marie-Christine,
-czekoladowe ciasto Tiny,
-zapiekane ciasteczka z ananasem,
rozmaitości
-kanapka z tuńczykiem,
-omlet z serem,
-polenta,
-pizza neapolitańska,
-spaghetti z sosem pomidorowym