Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
muzadaje
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Student Romek

widziany: 19.07.2021 11:01

  • pliki muzyczne
    22
  • pliki wideo
    175
  • obrazy
    119
  • dokumenty
    38

359 plików
9,77 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
muzadaje
FILMY DLA DZIECI - Bajki dla dzieci - Polskie bajki - Disney
Kolędy i Pastorałki dla dzieci - KARAOKE
NAJLEPSZE ALBUMY MUZYCZNE FOREVER, DYSKOGRAFIE + HITY ORAZ NOWOŚCI 2017
 
ALBUMY POLSKIE
 
Andre - Tylko z Tobą (2013)
Bracia - Zapamiętaj (2009)
Bracia - Zmienić zdarzeń bieg (2013)
Brathanki - Ano! (2000)
Budka Suflera (Dyskografi a)
 
1974 - 1984 (1984)
Akustycz nie (1998)
Bal Wszystki ch Świętych (2000)
Cień Wielkiej Góry (1975)
Cisza (1993)
Czas Czekania Czas Olśnieni a (1984)
Jest (2004)
Mokre oczy (2002)
Nic Nie Boli, Tak Jak Życie (1997)
Noc (1995)
Ona Przyszła Prosto z Chmur (1980)
Przechod niem byłem między wami (1976)
Za Ostatni Grosz (remaste red) (1982)
ENEJ - Folkhorod (2012)
ENEJ - Folkorabel (2010)
ENEJ - PAPARANOJA (2015)
ENEJ - Ulice (2008)
Future Folk - Zbacowanie (2012)
Future Folk - Zbójnicki After (2015)
Golec uOrkiestra - The Best of Golec uOrkiestra (2CD) (2013)
Jan Borysewicz i Paweł Kukiz - Borysewicz & Kukiz (2003)
Kamil Bednarek - Oddycham (2015)
LemON - Scarlett (Special Edition)(20 14)
Mrozu - Rollercoast er (2014)
Paweł Kukiz - Zakazane Piosenki [2014]
Perfect - Dadadam (2014)
Poluzjanci - Druga płyta (2010)
Różni wykonawcy - Najpiękniej sze ballady góralskie
Turnau + Umer - Kołysanki-u tulanki(200 3)
Video - Doskonale wszystko jedno (2015)
ALBUMY ZAGRANICZNE
Nauka Język Włoski - Italian Language
NUTY - NUTKI - PDF - note - sheet music - score
 
Prezentacje
Prywatne
Różności od WAS
Scenariusze lekcji - muzyka - WOK - sz. podstawowa - gimnazjum - liceum
TELEDYSKI, OFFICIAL VIDEO, VIDEOCLIPY, VEVO - NOWOŚCI 2017 I NIE TYLKO (1080HD, 720HD w MP4)
 
TELEDYSKI POlSKIE
TELEDYSKI ZAGRANICZNE
zachomikowane
  • 3 KB
  • 14 maj 15 7:50
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
3 KB




Izabelaszymura

Izabelaszymura napisano 5.07.2016 21:03

zgłoś do usunięcia
zapraszamy na nasze radio
ambangbatas-2015

ambangbatas-2015 napisano 29.07.2016 11:01

zgłoś do usunięcia
dunia507

dunia507 napisano 16.12.2016 13:54

zgłoś do usunięcia
wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 17.04.2017 17:47

zgłoś do usunięcia
obrazek
PSOne-PSX

PSOne-PSX napisano 22.07.2017 10:33

zgłoś do usunięcia
obrazek
HoldFastUp

HoldFastUp napisano 1.03.2018 19:04

zgłoś do usunięcia
pijars-filmy-2018

pijars-filmy-2018 napisano 3.03.2018 08:00

zgłoś do usunięcia

HFu_75

HFu_75 napisano 11.04.2018 11:18

zgłoś do usunięcia

Hasło To: 123456

obrazek
Serdecznie Zapraszam.

wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 12.09.2018 18:59

zgłoś do usunięcia
obrazek
wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 20.12.2018 00:08

zgłoś do usunięcia
obrazek

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności