-
77 -
1040 -
286 -
876
2339 plików
554,84 GB
Anatomia | Biochemia | chemia żywności - Pysz |
dietetyka ogólna | dietetyka pediatryczna - Kozioł-Kozakowska | Dietetyka wieku dojrzałego - Piórecka |
Edukacja żywieniowa - Filipiak-Florkiewicz | Farmakologia - Kosior | Filozofia - Zawisło |
Fizjologia - Krajewska Siuda | higiena i toksykologia żywności | higiena żywienia w gastronomii |
kliniczny zarys chorób - Kolarz | Marketing | Mikrobioogia - Bis |
Odnowa biologiczna | organizacja i zarządzanie | Parazytologia - Płonka |
Podstawy produkcji roślinne i zwierzęcej - Gleń | prawo i ekonomika w ochronie zdrowia - Góra | Promocja zdrowia |
socjologia | systemy kontroli jakosci zywnosci | systemy produkcji potraw |
technologia żywności i potraw | Towaroznawstwo - Gleń | Zarządzanie jakością |
zasady i organizacja żywienia zbiorowego | Żywienie człowieka - Polaszczyk Pysz | żywienie w sporcie |
Żywienie w turystyce |
Nie ma plików w tym folderze
-
0 -
0 -
0 -
0
0 plików
0 KB